Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, me tento měsíc poprvé zas po prvním porodu přepadla totální touha po miminku, ale připadám si už úplně jak magor. Obvykle se vůbec nesleduju, nějaká ovulace, DC, OT a podobné zkratky co tu kolujou jsou úplně mimo mě… Ale teď furt čumím do menstruačního kalendáře, nevím co tam chci vykoukat, měli jsme teď po sobě 3× nechráněný sex, jeden úplně mimo ovulaci a dva tak jako středně, jenže jsem měla pocit že tu ovulaci mám dřív (ovu bolesti, hlen, píchání ve vajecnikach, chuť na sex atd atd). Podle aplikace mám mít ovulaci zítra, ale nemám žádné příznaky nic, obvykle to poznám, což jsem teda poznala tentokrát o týden dřív než obvykle. Občas to tak mám, celý cyklus se mi hýbe plus minut tři až pět dní… A teď mi to furt vrtá hlavou jestli se to mohlo povest. S chlapem i tom mluvit moc nechci, ví že tohle nejsem já a že mi hrabe, což uznávám
dítěti by se nebránil, ale taky by se nebránil tomu kdyby to bylo o pár měsíců později. Já sice taky ne ale prostě bozeeeee ta hlava fakt jede jako blázen.
@Snazilka2025 udělala bych ještě jeden test, tento je vadný, raději bych z něj nic nevyvozovala…
@Samhaina to znám 😁 jen teda já už si vše hlídám.. ovulaci testama a podporuji tělo vitaminy, protože rok snažení a nic z toho nebylo teď trochu pauza a zase začínáme …teď mi skončila MS tak uvidím kdy přijde ovulace 🙈 ale ja třeba na sobě pozoruju že mam ovulační hlen a ovulace se vykresli až třeba za 3 dny 🙈 takže ja se spoléhám hlavně na ty testy
@Sisi 14 chápu, já to nikdy neměla v ruce a asi doufám že se tomuhle vyhnu
první dítě klaplo napoprvé takže tam jsem to vůbec neřešila… Tak uvidíme co teď, bojím se že mě to bude stresovat
asi tomu necháme volný průběh a kdyby se do konce léta nic nedělo tak to začnu nějak řešit
@Samhaina ono volný průběh je nejlepší
…ja sem takhle zahájila volný průběh v prosinci 23 a když se v létě 24 pořád nic nedělo tam sem právě začala řešit tu ovulaci a cyklus, pak sem na podzim měla pozitivní testy ale bohužel to nevyšlo takže pak byla 3 měsíční pauza ve snažení a teď chceme znovu začít ale už s tím jdu do toho se stresem a bojím se ze si to akorát přivolávám to ze to zase nevyjde 🙈 🙈
@Sisi 14 no po těch zkušenostech to musí být ještě horší, do toho se pak nedá jít s čistou hlavou a hlavně to pak už je jenom o tom kdy je ta přesná hodina na oplodnění ![]()
@Samhaina nejhorší je pak právě to období kdy uz by člověk testoval ale ví ze je brzo 🙈
Ahoooj 🙋♀️
Přihlásila jsem se po 4 letech, jinak jsem tady byla nonstop a řešila potrat v 6tt, pak samé negativní těhotenské testy a bum, za 9 měsíců jsem byla těhotná ❤️ teď máme zdravou 3,5 letou holčičku.
Teď se snažíme o druhé, jsem po prvni ovulaci, po vysazení ha a doufám že otěhotním na poprvé jako při prvním těhotenství 😀 🙏
Je to jízda holky, už dlouho jsem nezažila zase ten pocit se snažit a doufat 😀
Hodně štěstí všem 🥳
@Peggy270 taky přejeme hodně štěstí, u nás je to zatím po třech letech a kdyby to vyšlo taky na poprvé jako u prvního tak bych asi koukala, tolik štěstí ale mít nemůžu
![]()
Ahoj, přidavam se k vam holky
jsem v čekací fázi takže cca 4-5dpo a doufame, že to klaplo.
Budem si držet palce, já vůbec ani nevím kolik co jsem po ovulaci, podle aplikace den ale podle těla už tak čtyři dny určitě, tak nevím no
ale zatím to nehrotim, když to nevyjde tak to vezmu v poho
@Anonymní píše: Více
Kdy se chystáš testovat? Já jsem (nejspíš, soudě podle těla ne podle aplikace) taky pátý den… Takže brzoooo, ale jsem úplně n nervy z toho jak nevím na čem jsem a je brzo na všechno…