Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisi 14 děkuju
ještě sice není vyhráno, ale i tak je to fajn pocit ![]()
@Dagie14 my budeme tak podobně, že?
držím palce, ať to dopadne! ![]()
@Denisa434 Asi ano, kdy máš (ne)dostat MS?😅
Děkujuu🫶 taky držím palce
@Dagie14 měla jsem ji dostat včera, co ty?
A tohle by bylo taky tvoje první? ![]()
@Denisa434 Mně to vychází na sobotu/neděli. Ale tak nějak tuším ( a hlavně doufám), že už nedorazí🥹
Ano, toto by bylo moje první.
@Peggy270 příští měsíc 30
ono nejde o věk, ten netlačí zas až tak… Spíš už bych moc chtěla, prvnímu jsou tři, a já už se cítím ready ![]()
Jinak po delší době ahoj holky. Dnes se měla dostavit MS a nic. Včera lehce křeče v břichu ale přešly. Dneska už nic. Jinak už týden mám takové zvláštní křečové pnutí v podbříšku. A teď na večer mě přepadla neskutečná chuť na ocet, tak jsem lopla vodu z utopenců
to normálně rozhodně nedělám
test doma nemám, sem si to zakázala, když ho nemám doma tak mě to neláká. Zařekla jsem se, že koupím nejdříve v pondělí pokud se menstruace nespustí. Tož tak ![]()
@el.leanor21 to tě obdivuju ja bych nevydržela 🙈 🙈 dej pak rozhodne vědět 🍀 🍀 🍀
@Sisi 14 no já jsem si totiž ten test koupila, jenže jsem to nevydržela a udělala jsem si je strašně brzo, úplně nesmyslně, protože mi asi očividně přeskočilo
a tak jsem si řekla že když to nemám doma nebude mě to lákat, a stejně jako s prvním to udělám tak, že budu testovat až jak budu mít zpoždění pět dní ![]()
@el.leanor21 mě to testovaní baví takže ja vždycky zkouším 🙈 😁 ale je fakt ze to leze do peněz 🙈 🙈
@Sisi 14 achjo, že já si ho zítra koupím
zas se ve mě bije jestli to vydržím do pondělí nebo ho koupím a budu vědět na čem jsem a nebudu stresovat přes víkend…
babo raď ![]()
@el.leanor21 hele rika se, ze se ma testovat s vynechanim MS a aspon budes mit na vikend jasno, za me je to jasna volba 😁
@Mojzi nojooo nojooo dobře, zítra pro něj zajdu
pokud to v noci nedostanu teda že
to se taky může stát ![]()
@Dagie14 no, v noci mě chytly křeče jako při MS, ty mě drží doteď ale ms ještě nikde. Pro testy skočím odpoledne, ale jsem přesvědčena že menses přijde, precejenom u mě plus minus tři dny nejsou neobvyklé…
@el.leanor21 ajaj, tak uvidis. Drzim palce, aby uz neprisla ![]()
Ja dneska bilo, je jeste hodne brzo, takze dalsi test budu delat az v utery, to cekam MS.