Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
435
4.5.25 11:47

@el.leanor21 tak držím pěsti, aby se zadařilo! 🍀
Mě zítra doufám nedorazí ms a najdu || ❤️ 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.5.25 16:17

@Lenkaanonym tak dej pak vědět :palec: no já doufám že by to mohlo vyjít konečně, fakt jsem se teď snažila asi tři měsíce brát listovku, železo, více se hýbat, nepít alkohol a omezit kávu… Nevím jestli to k něčemu bylo ale tak aspoň pro můj pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
4.5.25 17:46

@el.leanor21 tak to je super!… to se určitě vyplatí 😊
Dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.5.25 18:06

@el.leanor21 tak držím palečky… :kytka: My se taky snažílkovali jak proběhla ovulace a ve středu by měl přijít MS a snad taky nepřijde, ale já už to nevydržela a dělala jsem si test :roll: zatím bílo… 8) Tak uvidíme, ale je to teprve druhý pokus po mimoděložním… Hlavně, že aspoň probíhá ovulace… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.5.25 18:11

@Lu14 tak snad bude test pozitivní, to že si to nevydržela zcela chápu :lol: já si u prvního dělala test tuším den nebo dva před MS, ale nějak jsem věděla že to klaplo, asi intuice :lol: uvidíme co teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.5.25 18:26

@el.leanor21 no,já u prvního neřešila nic hlavně jsem netušila, že to výjde na první pokus… :lol: tak test jsem dělala až vynechala menzes… A teď to bylo taky na první pokus o 12 let později 8),ale bohužel to bylo mimoděložní tak i teď mám z něho strach a měla jsem nějaké příznaky tak jsem si test dokonce dělala třikrát :roll:… A dva dny před menzes už ti vyšel pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.5.25 18:29

@Lu14 jojo vyšel, hned dvě jasné čárky. Tak asi to tak mělo být :lol: vyšel na první pokus po jednom náhodném sexu aniž bych cokoliv hlídala… No a teď už je to zase jiné, ta touha po druhém je úplně jiná… Tak uvidíme :) je to po třech letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.5.25 18:38

@el.leanor21 ano máš pravdu touha po Mimi je větší a u mě ještě větší jak jsem o něho přišla… Věřím, že všechno je tak jak má být :) tak nezbývá než si držet palce… Já mám ještě tři dny i když se to může i zpozdit teď to mám všechno jinak po tom mimoděložním tak uvidíme… Chlap se těší, že když to nevyjde tak se můžeme zase hódně snažilkovat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.5.25 18:51

@Lu14 no chlap v tom též vidí jen další a další sex :lol: on teda sám přišel s tím že by chtěl další dítě a že to můžeme zkusit, se mě furt ptá jestli je aspoň nějaká šance :lol: jinak já se snažím ho vynechat z mých mateřských myšlenkových pochodů, aby si nemyslel že magořím nebo že to dělám jen proto že potřebuju jeho spermie :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.5.25 18:58

@el.leanor21 jj ti chlapi :lol: já mám nového partnera mladšího bezdětného tak mu chci dát ještě miminko… Jinak jsem vždycky chtěla dvě děti, ale můj předchozí vztah nebyl ideální tak jsem myslela, že budu mít navždy jedináčka, ale snad se poštěstí a dcerka bude mít sourozence, kterého si vždycky přála… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.5.25 19:07

@Lu14 a tak nový chlap, mladé maso, to by mohlo klapnout :lol: :potlesk: budu držet palce ať se dočkáte a dovedete to vše do zdárného konce… :kytka: v to samé Teda doufám i u mě. Nikdy jsem nechtěla jedináčka, protože já jsem jedináček a nadšená jsem rozhodně nebyla a nejsem doteď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
4.5.25 19:17

@el.leanor21 ano doufám, že to klapne… :D a já budu držet palečky tobě :kytka: já mám bráchu s kterým bydlím v jednom domě a je to fajn ho mít…❣️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
4.5.25 19:20

@Lu14 je fajn když mají sourozenci hezké vztahy :potlesk: snad toho u svých dětí taky jednou docílím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
5.5.25 07:09

Tak já nic holky… 😔

Příspěvek upraven 05.05.25 v 07:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.25 11:10

Ahoj holky, přidávám se k vám. Už 3 měsíc se snažíme s partnerem o miminko. Teď jsme se fakt snažili aby sex byl ob den (samozřejmě nic nuceného). Dnes jsem 10DPO a z ničeho nic z jídla které obvykle jím se mi zvedl žaludek, musela jsem jídlo vyplivnout a je mi na zvracení. 8-9DPO jsem měla tlak v podbřišku a píchání. Dnes test zatím negativní, ale tak nějak doufám, že teď ten pozitivní test příjde, i když vím, že nemusí, ale je to poprvé kdy mám takové příznaky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex