Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21
Nám se to taky na poprvé povedlo hned a teď se ještě nedaří
,ale každá jsme jiná… Třeba se naše těla potřebují zahojit pořádně a pak tam pustí tu jednu spermiíjku nejlepší ![]()
@Lu14 ahoj, zkus pít ten kontryhelový čaj.. Já to mám dostat zítra, ale trošku jsme 2 dny špinila.. což u mě není normální… tak doufám, že po těch měsících od potratu to konečně vyjde.☺️ Budu ti držet palečky! A snad se vám bezy zadaří.
Držím vám holky palce!!!❤️
@Lu14 @Denyy1313 holky já jsem si dneska koupila ten kontryhel tak jsem si rovnou dala, zkusím to pít a uvidím, ublížit to asi neublíží v každém případě… A přijde mi že mám šílené PMS, ale masakr tentokrát… Už jsem si zakázala testovat a všechno okolo ale jsem z toho taková trochu špatná…
Holky mě před prvním těhu kontryhel rozhodil cyklus a přišla jsem po něm o plodný hlen… ale věřím, že někomu může pomoct 😊
@Lenkaanonym tak to teď nejsem nadšená
no nic, budu doufat že mě to nic nerozhodí ![]()
@Denyy1313 jj uvažuji nad ním teď jsem o něm četla samou chválu, že je to nejlepší ženský čaj na všechny neduhy, ale začnu ho asi pít až po ovulaci nebo když se teď nezadaří… Jinak moc děkuji za info a podporu ![]()
Ahoj holky, tak schválně posílám svoje testování od 1.5. do 14.5. Jsem po IUI, které bylo 30.4. a po injekci Ovitrelle která byla 28.4. zatím se mi zdá, že vývoj je slibný. Ovitrelle vyprchala a teď zase čárky postupně sílí
fotka je se zaschlými testy tak to není tak jasně vidět jako v limitu, ale zdá se mi to nadějny vývoj, co myslíte?
Výsledky krve budu mít zítra ![]()
@Lu14 Tak dej vědět jak pomohl! Já to teda večer dostala.. a od té doby co piju kontryhel se mi vrátila moje extrémní menstruace..😀
Po potratu jsem to měla maximálně 2 dny…🤦🏼♀️
Tak snad příští měsíc už to vyjde..☺️
@Denyy1313 dám no, já bych chtěla, abych neměla při menzes takové bolesti… Po mimoděložním čím dál horší dva dny jsem byla na lécích od bolesti a jednu noc jsem znovu asi rodila…🤦
Ahoj holky, tak u me dneska takhle, malý dusík tam je, dostat jsem to měla 9.5. Menstruace nikde. Mezitím citlivost prsou, nalité prsa, při zápachu pocit na zvracení, u některých jídel pocit na zvracení(tomu jsem nepřidávala váhu, občas to u jídla mívám kvůli refluxu). Do dneska vždy test negativní a dnes tohle, tak uvidíme jak to bude dál.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, to vypadá na čárku, jestli zítra bude sílit je to tam ![]()
Akorát Teda tady prvně čtu že měl někdo test slabě pozitivní až takhle týden po termínu MS. Většinou holky psaly že si dělaly test ještě před MS a byl pozitivní, tak už jsem si říkala že snad ani nemám naději
já to mám dostat v sobotu/neděli… Od předevčíra mám nalite citlivé prsa, hlavně večer, blbě spím, nechuť k jídlu, večer žravka… Vadí mi určité jídla, např totální averze na Kečup… Bolesti v podbřišku, únava, migréna, vzteklost jako prase… A test negativní… Tak nevím, obvykle na to netrpím…
@el.leanor21 mela jsem to podobně. Nechuť k jídlu, když už mam chuť tak na slané, což je neobvykle, většinou před menstruaci mam vždycky chuť na sladké. Únavu jsem teď pociťovala uz týden před očekávanou menstruaci. Jsem vzteklá, kolikrát až nepříjemná, neměla jsem vůbec chuť na sex. Normalne miluji tousty jen se sýrem, ted kdyz jsem si ho nedávno dala, mela jsem v sobe asi tak půlku a najednou z ničeho nic jsem soudto musela vyplivnout a letěla jsem na záchod, nic jsem nevyzvracela ale zle mi bylo ještě půl hodiny a 2 dny zpět vecere, přišla mi kaše prostě jiná, divná, vsichni to snědli a řekli, ze byla stejna jak obvykle, ale me nepřišla a sla jsem ji vyhodit. Jinak nevěš hlavu, ja uz di taky myslela, ze nic a rikam si ze dnes to proste znovu zkusim kdyz menstruace nikde a tam tohle. U první jsem dokonce zjistila těhotenství až v 6 týdnu a to až podle ultrazvuku u doktorky, testy byli celou dobu negativní. Tak držím palce ☺️ 😇