Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den chtěla bych se zeptat 😇 zítra by měla přijít MS ale docela mě bolí v podbřišku 😭 🤫 ráno trošku hnědý hlen 😔 ale testy jsou pozitivní 🤗 můžete mi prosím poradit 🙂
@AdriGreplova píše: Více
Já teda pozitivní test nevidím
Dej tomu dva dny a zkus znovu
Příspěvek upraven 17.02.25 v 14:10
Testy ti fakt krásne sílí, s čím chceš poradit, myslím že si můžeš gratulovat ![]()
Dnešní ranní testy 😇 :smiling_face_with3_hearts: myslím ze to sílí 🤗 🤗
Ahoj snažilky, taky se přidávám - MS má dorazit až za 4-5 dní (vím, že se má čekat na zpoždění, ale kdyby to neklaplo, alespoň bych věděla, že jsme s manželem plodní!
)
Po zaschnutí se na testu ukázal duch - spíš stín. Je možné, že takhle po zaschnutí vypadá každý test a je to ryska? Nebo je nějaká naděje? Neměl někdo podobnou zkušenost? Děkuji ![]()
@Anonymní píše: Více
Každý test takto po zaschnutí nevypadá. Tak uvidíte za pár dní.
Je to duch. Ale plodnost nespočívá v otěhotnění - i vadné vajíčko nebo vadná spermie může dát vzniku (vadnému) embryu, které pak v průběhu těhotenství může „být přírodou eliminováno“. Držím pěsti. ![]()
Já taky měla takového ducha pár dní před a těhotná jsem byla. Držím palce ![]()
Nic proti budoucím maminkám, ale když to tady tak vidím, tak nijak nechápu, proč některé ženy si samy nejsou schopny vyhodnotit obyčejný těhotenský test, když ho vidí doma v reálu… ![]()
Omlouvám se, ale fakt to nechápu.
Přece každá žena zrovna v tomto,
musí dát sama na sebe a své vlastní pocity. No a samozřejmě, hlavně na svého gynekologa. ![]()
@Černá Madonna myslim, ze jde o to, ze vsechny testovatelky maji najednou, kdyz vidi toho ducha, obrovskou tajnou radost a nadeji a chteji samy sebe ujistit, ze neni plana 🤷 navic ja bych s duchem 10DPO nechtela plasit chlapa, takze cizi damy na interneru je idealni outlet na moje myslenky ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Já osobně třeba ducha nevidím, je ti test jako běžné bývá na plno fotkách tady, kde se loví duch
Za mě je to spíš ryska, ale třeba se mýlím
Moc děkuji za odpovědi
. Budu doufat, že to klapne. Jsem půl roku po ZT, tak právě nechci manžela plašit a přesně jak píše @Mojzi
. Také jsem někde četla, že ryska je šedivá a duch růžový a už jsem z toho byla zmatená
Dám vědět jak jsem dopadla! ![]()
@Anonymní píše: Více
Přeji ti ať to vyjde a všechno dopadne v nejlepším pořádku.
![]()