Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky. Holky prosím radu. Mám 3 zpoždění. Udelalajsem si test a nevím zda to není jen duch. Test je min. 2 roky starý ne otevřený. Občas nevím co bych snědla. Jsem nadmuta a krkam. Foto testu přikládám je 5 min po testu.
A je normální že mě občas tlačí v podbřišku? Před pár dny to bylo hrozný 14 dní jsem měla pocit jak když to mám dostat.
@Kiki1212 píše:
@Perníček22A je normální že mě občas tlačí v podbřišku? Před pár dny to bylo hrozný 14 dní jsem měla pocit jak když to mám dostat.
Ano, je
ono to časem povoli
Děkuji. Popravdě vůbec nevím co mám dělat dítě jsme chtěli ale teď když je to asi tady tak vůbec nevím co mám dělat navíc sem kuřácká takže hned přestat. Co jíst a co ne.. Kdy volat k Dr.
@Kiki1212 ahoj, k dr se chodí v cca 6tt, ale můžeš jí v pondělí zavolat a domluvit se, objednat se… já jsem taky kourila v době otěhotnění, jelikož to bylo neplánovaně, tak jsem pomalu přestávala, každý den jsem si ubírala počet cigaret, až jsem došla na 0… ale to je na tobě, jakým způsobem přestaneš. No a co jist nebo nejíst… hlavně ne pikantní věci, plísňové sýry, skořici apod. Zkus si najít nějaký článek na netu, ale všude píšou něco jiného, tak se pak zeptej doktorky. Hlavně se nestresuj, to je horší než nějaké jídlo 😊 teď je ještě plůdek ve žloutkovém váčku, ještě není připojený pupeční šnůrou.
@Hann298 no u nás To plánované také není. Chtěli jsme časem ale já antikoncepci neberu roky a dr říkala že mám malou tvorbu vajíček že bude asi problém a dvakrát jsme si nedali pozor a ono najednou tohle. No myslím zrprestat že dne n den nedokážu ale postupně to půjde už takhle. Kouřim tak 4 denně někdy žádnou protože mi to uznejak nechutná a to jsem nevěděla že je semnou něco jinak. Bože bude mi 30 myslela sem že už to snad ani nebude 😊
Holky, potřebuji vědět, co na obrázku vidíte… ![]()
Test jsem si dnes dělala poprvé, nemám s tím žádné zkušenosti.. ale přijde mi, že nagativní asi nebude…? ![]()
Cca týden mám takové křeče v břichu, poslední 3 dny jsem byla několikrát na WC… ale na druhou stranu je mi teď tak hezky
… předem díky za vaše postřehy…
@tEREZAaa1234 co vidíme na obrázku? Totálně negativní test, jakože opravdu nevidím ani náznak ducha ![]()
@Bellamia píše:
@tEREZAaa1234 co vidíme na obrázku? Totálně negativní test, jakože opravdu nevidím ani náznak ducha
Dobrý den, děkuji za Vaši milou odpověď
Viděla jsem tady podobné fotky, kde se holky ptaly, jestli je to pozit… Nejsme zkušené jako vy, je to pro nás nové, tak proto se ptáme ![]()
Pěkný den.
@tEREZAaa1234 ano ptaly, a co jim ostatní odepsali? Že mají negativní testy. Fakt nevím co tam vidíš, opravdu ne. A nemusíš být zkušená či nezkušená, abys viděla, že je tam opravdu jen jedna čárka.
Takže pokud ti vynechá MS, tak testuj znova. To už by mělo být jasno.
Jinak těhotenské příznaky se objevují až když je hcg v krvi/moči a to by test zachytil.
@tEREZAaa1234 píše:
Dobrý den, děkuji za Vaši milou odpověďViděla jsem tady podobné fotky, kde se holky ptaly, jestli je to pozit… Nejsme zkušené jako vy, je to pro nás nové, tak proto se ptáme
Pěkný den.
Na to precist si navod a vyhodnotit zda vidis jednu nebo dve carky zadne zkusenosti nepotrebujes.