Těhotná nebo ne? Co myslite

A.N.99
2.3.23 16:24

Těhotná nebo ne? Co myslite

Ahoj holky, chci se vás zeptat. Už tyden pred ocekavanou ms jsem měla hodne slabeho ducha na tt. Pote mi nateklo a zacalo bolet na dotek druhy den pravé prso a dalsi den levé prso. Tt ukazuji takhle. Menstruaci mam mít v pondělí. Doktor rekl ze mame pockat ještě tyden, ze ty carky jsou slabé ze musi byt silne aby se mohlo rict ze jsem tehotna a za tyden se mam když tak ozvat. ;) Jaky nazor mate vy? Je pravdepodobnost ze ms se dostavi? :? Nektere testy jsem zkousela delat 2× za den jednou z ranni moči a druhy treba odpoledne (ze zvedavosti).Plodny dny jsem mela +/- od 15-21.2 a Ovu +/- mela být 20.2

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
2.3.23 16:39

Že jsi těhotná, ale teď ještě nemá smysl nahánět doktora. (Pokud nemáš hned nasazovat/měnit nějaké léky.)
Podle síly čárky jsi těhotná krátce, může to ještě odejít s MS a na utz by teď stejně nebylo nic vidět.
Gratuluju a držím palce, ať to vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
2.3.23 16:40

Počkej ten týden a udělej si test znova, popřípadě jdi na kontrolu. Mě kdyby vyšel pozitivní test tak bych i tak šla k doktorce aby mi to potvrdila. Vydrž a pak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
2.3.23 16:58

Počkala bych třeba 3dny a zkusila test znovu, uvidíš, zda sílí. Může to být mladší těhotenství, tak zatím čárka nemusí být tolik vidět. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
2.3.23 19:40

Jako, ze si nekdo dela test jeste pred MS, tak jako dobry, byt to nechapi, ale to, ze si nekdo udela test pred MS a hned vola doktorovi, to uz je mazec :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.23 08:24

@Vesnickaholka proc jako mazec? Taky jsem to tak udelala, protoze jsem mela do konce tydne nastupovat zpet po dovolene do prace, kde jsem pracovala s covid pozitivnimi pacienty (jaro 2020). Potrebovala jsem proste od doktora neschopenku, abych do tech “sra. ek” nemusela.
Nemuzete vedet duvod, proc to takhle zakladatelka resi :roll:

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
3.3.23 08:36
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka proc jako mazec? Taky jsem to tak udelala, protoze jsem mela do konce tydne nastupovat zpet po dovolene do prace, kde jsem pracovala s covid pozitivnimi pacienty (jaro 2020). Potrebovala jsem proste od doktora neschopenku, abych do tech “sra. ek” nemusela.
Nemuzete vedet duvod, proc to takhle zakladatelka resi :roll:

Jakoze jsi volala doktorovi, ze jsi tehotna jeste pres terminem MS? A on co? On Ti napsal neschopenku na zatim vlastne neexistujici tehotenstvi?? Nerypu, jen me to zajima, protoze treba moje doktorka je s neschopenkami hoodne opatrna…

• Citovat
  • Upravit
3115
3.3.23 11:31
@Anonymní píše:
Nemuzete vedet duvod, proc to takhle zakladatelka resi :roll:

To jo, ale tady zakladatelku doktor „odbyl“. Tak tam asi žádný vážný důvod nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A.N.99
4.3.23 18:49

Doktor nevi, co vykonavam za povolani. Pokud vše dobre dopadne, tak na rizikovy těhotenství me pošle okamžitě. Nehledě na to, že taham těžké veci v praci a i pracuju ve 4 stupnich. Ale ja nepsala doktorovi ohledně oho abych se hned objednavala nebo mi vystavil neschopenku. Pouze jsem mu psala abych věděla odborný názor na pozitivni tt před ms. ;) Nemam s tím zadne zkusenosti, a za zeptani doktora jen ohledně toho přeci nic nedám. Nekontaktovala jsem ho abych se hned běžela objednat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
4.3.23 18:52
@A.N.99 píše:
Doktor nevi, co vykonavam za povolani. Pokud vše dobre dopadne, tak na rizikovy těhotenství me pošle okamžitě. Nehledě na to, že taham těžké veci v praci a i pracuju ve 4 stupnich. Ale ja nepsala doktorovi ohledně oho abych se hned objednavala nebo mi vystavil neschopenku. Pouze jsem mu psala abych věděla odborný názor na pozitivni tt před ms. ;) Nemam s tím zadne zkusenosti, a za zeptani doktora jen ohledně toho přeci nic nedám. Nekontaktovala jsem ho abych se hned běžela objednat. :roll:

Prosim Te, co delas, ze to nemuzes delat tehotna a zaroven Te zamestnavatel nemuze preradit na pozici vhodnou pro tehotnou?

• Citovat
  • Upravit
7.3.23 10:56

Dobrý den,
Holky mám takový dotaz s manželem se snažíme o miminko 10 měsíců zatím nic.Beru Gynprodyl. Paní gynekoložka mi to vždy vypočíta a ja začnu brát 10 dni pak nic mezitím dojde menses. Jenže moje posledni menses byla 18.1-25.1 2023 pak jeden den klid a pak spineni a krvaceni napsala mi ascorutin ten zabral a 2.2 byl konec. A bez menstruace mi gynprodyl nemůže vypočítat. A menstruace nikde test negativni ve čtvrtek mam jit na ultrazvuk tak nevím co se to děje bolesti v podbrisku mam jinak nic :).Má nekdo zkušenosti z tímto problémem? :? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí