Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si myslím, že jak bylo zmíněno asi v 100000 diskuzich tady. Neber ohled na test po limitu. Každý tam udělá ducha, prosvita ryska, nemá to cenu. Zkus to za dva dny. Držím palce, ať to miminko je, ale fakt se vykašli na nějaké vykoukavani.
A máš foto? Mě teď taky test z Benu udělal mini ducha a předtím neudelal nikdy nic.
Dr.Max mi duchy nedela ani po limitu, takze mozna mozna… ale radsi vydrz par dni a udelej znovu, na nic se neupinej
Nedělej testy večer, ale ráno a studuj je v limitu, držím palce ať to vyjde. Taky jsme dva měsíce lovila duchy a vyšlo to. Doporučuji gs mamatest, ten mi žádného falešného ducha nikdy neudělal.
Taky doporučím Mamatest, nedělá rysky ani polimitní nesmysly. A testovat jen ráno a v limitu - slaboučká čárka může i zmizet, jakmile test uschne. Testuj dál, duch na testu je dobrý začátek, ale musí postupně sílit, jinak smůla.
U dr.Maxe mě upozorňovali, že dělá falešné duchy po limitu. Tak zkus zítra ráno a uvidíš.
Holky moc děkuji za všechny rady a komentáře. Neupínám se na to už dyl, protože vždycky byl test bilej a čau. Takže jsem čekala na MS tohle je ale jiný, proto mě to docela rozhodlo a nevím co si myslet ![]()
Každopádně zkusím zítra ráno jiný test a nějak to prostě bude. Buď a nebo ![]()
Hod sem fotku. Záleží jak silný duch to je. 14 dní po ovulaci by už měl být test jasný.
Že nemáte brát v potaz výsledky testu po limitu víte. Tak proč to děláte? Není tam jasná čárka v limitu? Hoďte to do koše a dál neřešte. To těhotenství tam nevykoukáte, když tam není…
Holky ještě jednou děkuji za všechny odpovědi a rady. Na testu dnes byl duch, ale mírně klesla BT a teď začalo krvácení
takže MS a zpátky na start..
Ahoj holky,
Omlouvám se za anonymitu, ale nechci podstupovat milion otázek jak to dopadlo. A ano vím, že po limitu se na test nemám dívat.
V pátek dělaný test Benu ( něco málo šlo vidět, ale spíš ne)
Včera večer dělaný test Dr. Max v limitu jsem byla přesvědčena že vidím pak zase že ne. Test zůstal ležet abdo půl hodinky dusík, to stejně dneska ráno. Je možné, že to opravdu je miminko nebo jsem jen blázen a jsou to testy co dělají falešné duchy?
Dneska 31 DC a 14 dpo (ovulace byla určitě, hlen a BT) dneska BT stále 36,8 (preovulacni teploty 36.3)
Co myslíte?
snažíme se přes 2 roky takže duch na testu je pro mě velká naděje (předtím se mi nikdy nestalo, vždy bylo bilo)