Těhotenské testy z Dr. Max

Anonymní
18.10.20 16:42

Testy dr max

Dobrý den, nemáte někdo foto jak vám sílil test dr max? Jsem 20 dpo a čárka mi přijde stále slabá :( čekala jsem, že už budou stejne.. mám strach ze zamlkleho těhotenství. Budu rada za každou radu a info, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jolka86
18.10.20 16:44

Pozitivní, u těhotenského testu, nemusí být stejně silné čárky. Už netestuj, akorát se stresuješ.

• Citovat
  • Upravit
14376
18.10.20 16:46

Dělala jsem si jeden test po vynechání MS. Byl pozitivní asi jako tvůj čtvrtý zleva. Pak jsem šla až k doktorovi. U druhého jsem pro jistotu dělala ještě jeden před návštěvou lékaře. Ani ten nebyl tak silný, jako kontrolní čárka Kupovala jsem jen tyhle z Dr. Maxe. Podle mě neobsahují tolik barviva. Zesilují ti krásně, zbytečně se nestresuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30982
18.10.20 17:01

Nevidim na tom nic spatneho :nevim:. Proto jsem si vzdy delala jen 1 test, a to dostatecne dlouho po vynechane MS ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35860
18.10.20 17:14

Tento je můj ze dne kdy jsem měla dostat menstruaci. Další jsem si nedělala a mám z toho 8 mesicniho chlapečka. Stejně to bylo u prvního těhotenství. Můžeš jít pro svůj klid ještě na krev, to je lepsi ukazatel ale myslím že se úplně zbytečně stresujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.20 19:35

A neměla jste některá prosím takto slabý test 20dpo?

• Citovat
  • Upravit
30982
18.10.20 19:52

Ja nevim presne, ale s holkou jsem otehotnela kdysi davno 3. nebo 4.9. a test jsem si delala 23.9. negativni (myslim 2 dny po vynechani MS) a pak 27.9. pozitivni. Zadnou silu carky jsem nezkoumala :think:. A u dalsich dvou deti jsem proste test delala az tyden po vynechani MS jeden.

Mam tri deti a co je to dpo nevim :mrgreen: - respektive tusim, ze to bude dnu po ovulaci/oplodneni - od ceho je o nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
18.10.20 20:23

20 DPO nevím, ale 10 nebo 11 DPO jsem na něm měla krásnou čárku, za 2 dny jsem zkusila další a tam byl sotva viditelný duch. Jeste ten den jsem si udělala slunicko a tam byla téměř okamžitě druhá silná čárka. Těhotenství bylo v pořádku. Testy jsou pozitivní a sílí, víc opravdu neřeš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
18.10.20 20:43

První asi 19 dpo, druhý asi 24 dpo (ten jsem dělala jenom proto, že jsou v balení dva). Nicméně u dr jsem ještě nebyla, takže o prosperitě těhotenství nemám tucha, ale jsem v 11.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí