Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pozitivní, u těhotenského testu, nemusí být stejně silné čárky. Už netestuj, akorát se stresuješ.
Dělala jsem si jeden test po vynechání MS. Byl pozitivní asi jako tvůj čtvrtý zleva. Pak jsem šla až k doktorovi. U druhého jsem pro jistotu dělala ještě jeden před návštěvou lékaře. Ani ten nebyl tak silný, jako kontrolní čárka Kupovala jsem jen tyhle z Dr. Maxe. Podle mě neobsahují tolik barviva. Zesilují ti krásně, zbytečně se nestresuj ![]()
Nevidim na tom nic spatneho
. Proto jsem si vzdy delala jen 1 test, a to dostatecne dlouho po vynechane MS
.
Tento je můj ze dne kdy jsem měla dostat menstruaci. Další jsem si nedělala a mám z toho 8 mesicniho chlapečka. Stejně to bylo u prvního těhotenství. Můžeš jít pro svůj klid ještě na krev, to je lepsi ukazatel ale myslím že se úplně zbytečně stresujes.
Ja nevim presne, ale s holkou jsem otehotnela kdysi davno 3. nebo 4.9. a test jsem si delala 23.9. negativni (myslim 2 dny po vynechani MS) a pak 27.9. pozitivni. Zadnou silu carky jsem nezkoumala
. A u dalsich dvou deti jsem proste test delala az tyden po vynechani MS jeden.
Mam tri deti a co je to dpo nevim
- respektive tusim, ze to bude dnu po ovulaci/oplodneni - od ceho je o nevim…
20 DPO nevím, ale 10 nebo 11 DPO jsem na něm měla krásnou čárku, za 2 dny jsem zkusila další a tam byl sotva viditelný duch. Jeste ten den jsem si udělala slunicko a tam byla téměř okamžitě druhá silná čárka. Těhotenství bylo v pořádku. Testy jsou pozitivní a sílí, víc opravdu neřeš ![]()
První asi 19 dpo, druhý asi 24 dpo (ten jsem dělala jenom proto, že jsou v balení dva). Nicméně u dr jsem ještě nebyla, takže o prosperitě těhotenství nemám tucha, ale jsem v 11.tt
Dobrý den, nemáte někdo foto jak vám sílil test dr max? Jsem 20 dpo a čárka mi přijde stále slabá
čekala jsem, že už budou stejne.. mám strach ze zamlkleho těhotenství. Budu rada za každou radu a info, děkuji