Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@karkarka Škoda.. Tak hold se budeme snažit příště víc:) děkuji za odpověď.
Nejsi těhotná. 5 dnů před menstruací máš dávno po ovulaci. Menstruaci jsi měla, teď máš ovulaci. Navíc v těhotenství fakt ovulaci mít nemůžeš.
@Anonymní píše:
@karkarka Škoda.. Tak hold se budeme snažit příště víc:) děkuji za odpověď.
Ani ne tak víc, jak spíš v úplně jinou část cyklu… ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli si mám udělat těhotenský test.. Dnes mi měla dorazit menstruace.. A zatím nedorazila tak jestli mám ještě raději počkat…? ![]()
@Denisa880 Zkuste test a uvidíte
osobně bych počkala ještě dva dny zda de dostaví a pokud ne tak bych testla.
@kvetinka18 děkuji za radu.. Nikdy jsem těhotná nebyla vždy to nevyšlo tak se raději ptám
Dobrý den chci se zeptat když mám slabé krvácení tak jestli můžu otěhotnět… ![]()
@karkarka včera mi měla dorazit, dnes mám jen lehký špinění co to může znamenat?
Krásný den děvčata. V sobotu jsem měla nechráněný pohlavní styk a ve čtvrtek jsem dostala menstruaci. První 3 dny byla fakt hodně silná jako normálně a pak se začala postupně vytrácet, ale trvala normálně cca těch 5 dnů. Během styku jsem ovulaci neměla. Je možné, že bych mohla být těhotná? Od styku uběhlo cca 3 týdny a mírně mě pobolívá v podbřišku, ale myslí si, že je to ovulace
A můj gynekolog mi říkal, že pokud se dostavila ovulace, tak těhotná být nemůžu.. Vím, že vy už jste zkušenější, tak se radši zeptám:) Děkuji.