2 dny zpoždění test pozitivní

Anonymní
16.10.20 22:23

2 dny zpoždění test pozitivní

Dobrý večer chtěla bych se poradit 2dny jsem měla zpoždění test vyšel pozitivní a právě jsem dostala menstruaci. Nikdy se mi tohle nestalo. Děkuji za odpovedi

Příspěvek upraven 16.10.20 v 22:28

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4496
16.10.20 22:28

Je tady toho plno, buď se těhotenství udrží, nebo odejde s menstruací.. ale bohužel pravděpodobnější je asi ta druhá varianta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.10.20 22:28

Buď lehce krvácíš (měla jsem to taky) nebo potrácíš. S pozitivním testem ještě zdaleka není vyhráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 22:38

@Russet můžete SZ?

• Citovat
  • Upravit
53518
16.10.20 22:40
@Anonymní píše:
@Russet můžete SZ?

Diskutuju veřejně. Já jsem šla na kontrolu na gyndu, dostala jsem utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 22:42

@Russet Také jsem chtěla jít jenže zítra je sobota a mají zavřeno

• Citovat
  • Upravit
53518
16.10.20 22:58
@Anonymní píše:
@Russet Také jsem chtěla jít jenže zítra je sobota a mají zavřeno

Stačí příští týden. Mně doktorka řekla, že je to buď a nebo. Do 12. týdne vůbec nejistota, pak taky vlastně není vyhráno. Kamarádka ztratila dítě ještě mnohem později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
16.10.20 23:04

To se stává. Nejspis biochemicke tehotenstci. Pozitivní test neznamená, že se ti narodí dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 23:05

@Russet to ano ty 2 dny mi bylo dobře jen teď na večer mě začalo bolet břicho a vsechno mi šlo do zad. A ano už o jedno miminko jsem přišla v 5 a půl měsíců že zdravotních důvodů. Bylo hodně nemocné. Proto si teď nevím rady

• Citovat
  • Upravit
53518
16.10.20 23:13
@Anonymní píše:
@Russet to ano ty 2 dny mi bylo dobře jen teď na večer mě začalo bolet břicho a vsechno mi šlo do zad. A ano už o jedno miminko jsem přišla v 5 a půl měsíců že zdravotních důvodů. Bylo hodně nemocné. Proto si teď nevím rady

Ona s tím doktorka stejně nic neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.20 23:16

@Russet To sice ano ale stejně tam musím příští týden zajít na půl roční kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
255
17.10.20 00:18

Je to buď a nebo. Když mě při krvácení bolelo břicho i záda, vždy jsem o dítě přišla- stalo se 5×.. potom už jsem začala testovat nejdříve týden po vynechání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
17.10.20 07:04
@Anonymní píše:
Dobrý večer chtěla bych se poradit 2dny jsem měla zpoždění test vyšel pozitivní a právě jsem dostala menstruaci. Nikdy se mi tohle nestalo. Děkuji za odpovediPříspěvek upraven 16.10.20 v 22:28

Pokud máš křeče a krvacis tak to asi dobře není..já to takhle měla před rokem…začalo to špiněním pak přišla bolest břicha a už to jelo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
17.10.20 08:31

Chci te uklidnit, ja tez u prvniho krvacela a bolel me podbrisek. U dr. zjistili syndrom mizejiciho dvojcete. A jeste ke vsemu ten zdravy plod byl pod tim spatnym. Dr.mi rekl, ze potratim. Nepotratila sem, dcera si to vybojovala. Na 7 tydnech, uz tam byla sama a bylo vse oki.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
17.10.20 17:33

Bude to znít ošklivě, ale neřešte to. Není to něco, s čím můžete něco udělat. Nejspíš to odejde s menstruací. Prostě tam bylo něco špatně a proto to končí, jak to končí. Příště to třeba vyjde.

A nepátrejte po těhotenství tak hrozně brzy. Nechtě tomu po zpoždění aspoň ten týden, dva, než naběhnete s testy. Vyvarujete se toho, že pak budete zbytečně na prášky kvůli shluku buněk, o jehož existenci jste věděla sotva dva dny… A to moc nepomůže v dalším snažení, protože psychika je svině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí