Duch na testu těsně po šestinedělí

Anonymní
3.6.15 16:48

duch po šestinedělí

Ahoj, pisi anonymne, mam k tomu duvody… prosim nepiste ze jsem hloupa, vim to… mela jsem rizikové tehu a zadny sex. Pritel uz me 5 tydnu po porodu promluvil na sex a proste nedal si pozor :( :,( dalsi dite uz nechci. Jsem po šestinedělí a na mamatestu je slaboucky duch ale je… je mozne ze mam jeste v moci hcg po porodu? Kojím a ms nemam. Stalo se vam to a nebylo to těhotenství? :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3175
3.6.15 16:55

Dle mého ne…tudíž bych byt tebou situaci co nejdříve resila s gynekologem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.6.15 16:58

Tak to uvidíš během pár dnů jestli bude čárka sílit je to nové těhu, jestli ne tak je to jen pozůstatek HCG.. Jinak jsem zrovna v čekárně četla, že kojení neni anitkoncepce, takže požné to asi je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16241
3.6.15 17:08

Já a několik mých známých jsme otěhotněly z první ovulace, tedy bez menstruace. Kamarádka má obě děti narozené v jednom roce (leden první, prosinec druhé), takže možné je všechno. Na nic bych nečekala a objednala se k doktorce, pokud dítě nechceš, tak čím dřív to budeš řešit, tím líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85430
3.6.15 17:24
@Anonymní píše:
Ahoj, pisi anonymne, mam k tomu duvody… prosim nepiste ze jsem hloupa, vim to… mela jsem rizikové tehu a zadny sex. Pritel uz me 5 tydnu po porodu promluvil na sex a proste nedal si pozor :( :,( dalsi dite uz nechci. Jsem po šestinedělí a na mamatestu je slaboucky duch ale je… je mozne ze mam jeste v moci hcg po porodu? Kojím a ms nemam. Stalo se vam to a nebylo to těhotenství? :,( :,(

Mamatest dela casto falesne duchy. Skoc si hned zitra na odber krve na gyndu, at vis, na cem jsi. A rovnou si nech pripadne napsat antikoncepci ;) pokud nejsi tehotna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.15 18:04

Hcg po porodu těžko, ale mamatest je dost špatný, duchy dělá často.. udělej si test za pár dní /týdnen/ a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.6.15 18:33

Těhotná být samozřjemě můžeš..mi jsme tak se sestrou narozené..máma otěhotněla v šestinedělí..
ale mamatesty jsou špatné a dělají duchy..bud zkus jiný test, zajdi si jako samoplátce na krev, nebo počkej týden a uvidíš to už by duch nebyl..to už by byli dálnice.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.15 19:41

Děkuji všem. Jsem prave cetla několik příspěvků, ze mely holky dele pozitivni test po porodu. Uvidi se za par dnu… moje blbost :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.6.15 14:23

Tak co duch? Sili?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.15 20:00

@smurfka nesili :-) koupila jsem jiny test a je bilyyyy :-) uuuf dekuju za zeptani :-)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.6.15 20:57
@Anonymní píše:
@smurfka nesili :-) koupila jsem jiny test a je bilyyyy :-) uuuf dekuju za zeptani :-)

Příště nee mamatesty..jsou to smecka :palec: a gratulace :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.15 10:57

@smurfka dekuju :-D hlavne ze je na krabičce nejprodávanější v cr… des.. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat