Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dle mého ne…tudíž bych byt tebou situaci co nejdříve resila s gynekologem
Tak to uvidíš během pár dnů jestli bude čárka sílit je to nové těhu, jestli ne tak je to jen pozůstatek HCG.. Jinak jsem zrovna v čekárně četla, že kojení neni anitkoncepce, takže požné to asi je.
Já a několik mých známých jsme otěhotněly z první ovulace, tedy bez menstruace. Kamarádka má obě děti narozené v jednom roce (leden první, prosinec druhé), takže možné je všechno. Na nic bych nečekala a objednala se k doktorce, pokud dítě nechceš, tak čím dřív to budeš řešit, tím líp.
@Anonymní píše:
Ahoj, pisi anonymne, mam k tomu duvody… prosim nepiste ze jsem hloupa, vim to… mela jsem rizikové tehu a zadny sex. Pritel uz me 5 tydnu po porodu promluvil na sex a proste nedal si pozor![]()
dalsi dite uz nechci. Jsem po šestinedělí a na mamatestu je slaboucky duch ale je… je mozne ze mam jeste v moci hcg po porodu? Kojím a ms nemam. Stalo se vam to a nebylo to těhotenství?
![]()
Mamatest dela casto falesne duchy. Skoc si hned zitra na odber krve na gyndu, at vis, na cem jsi. A rovnou si nech pripadne napsat antikoncepci
pokud nejsi tehotna…
Hcg po porodu těžko, ale mamatest je dost špatný, duchy dělá často.. udělej si test za pár dní /týdnen/ a uvidíš.
Těhotná být samozřjemě můžeš..mi jsme tak se sestrou narozené..máma otěhotněla v šestinedělí..
ale mamatesty jsou špatné a dělají duchy..bud zkus jiný test, zajdi si jako samoplátce na krev, nebo počkej týden a uvidíš to už by duch nebyl..to už by byli dálnice.
Děkuji všem. Jsem prave cetla několik příspěvků, ze mely holky dele pozitivni test po porodu. Uvidi se za par dnu… moje blbost
![]()
@smurfka nesili
koupila jsem jiny test a je bilyyyy
uuuf dekuju za zeptani ![]()
@Anonymní píše:
@smurfka nesilikoupila jsem jiny test a je bilyyyy
uuuf dekuju za zeptani
Příště nee mamatesty..jsou to smecka
a gratulace ![]()
Ahoj, pisi anonymne, mam k tomu duvody… prosim nepiste ze jsem hloupa, vim to… mela jsem rizikové tehu a zadny sex. Pritel uz me 5 tydnu po porodu promluvil na sex a proste nedal si pozor
dalsi dite uz nechci. Jsem po šestinedělí a na mamatestu je slaboucky duch ale je… je mozne ze mam jeste v moci hcg po porodu? Kojím a ms nemam. Stalo se vam to a nebylo to těhotenství?