Duch synovce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
duch synovce
Ahojte.
Už v týden v kuse za mnou v noci chodí „duch“ mého synovce, který je ale živý. Jsou mu dva roky, ale bydli ode mě 400km. Vždycky ho vidím, jak stojí mezi dveřma a jde za mnou. Vetsinou je oblečený v tom co jsem mu koupila já. Myslite, ze to muze něco predpovidat?
Jsem v 8.mesici těhotenství.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A kdy ho vídáš? Nevídáš ho jen v polospánku? Ve spánkový paralýze, když člověk vidí okolí, ale do reality se mu ještě promítají sny, zvuky, obrazy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidím ho většinou kolem půl 3 v noci(pravidelne uz se takto budim kolem 2:25).Protoze me to vzbudí a já potřebuju na záchod, tak se rovnou podivam na mobil..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pristi čtvrtek tam jedeme, tak třeba se to po příjezdu domu zmeni (doufám).. @boball
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@84eva84 píše:Říká se, že v těhotenství je člověk na takovéhle věci citlivější.
Pristi čtvrtek tam jedeme, tak třeba se to po příjezdu domu zmeni (doufám).. @boball
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedte opatrne, osobne verim, ze jsou veci mezi nebem a zemi a je mozne, ze vas chce upozornit na nejakou prekazku na ceste k nemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může se mu stýskat, to je základní možnost a malé děti jsou mnohem náchylnější k astrálnímu cestování, jde jim to jaksi samo, protože jsou celkově ještě hodně napojení nahoru. Dcera bývala uplně mimo, když ji někdo nečekaně vzbudil, vůbec nevěděla kdo je, kde je.. chvilku trvalo, než se vrátila do těla. Celkem děsivé, než si člověk zvykne.
Druhá možnost, co mi tak intuitivně jde, že Vám se má narodit někdo, jehož duše je blízká té synovcově. Uvidíte, jaký budou mít vztah. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tvojom mieste by som si isla pre istotu overit k psychiatrovi ci to nie je zacinajuca schizofrenia. Predsa len po porode su na psychozy zeny nachylnejsie, nech sa to podchyti uz teraz a nie az ked bude dieta na svete a ty spravis neaky pruser
ries to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem zdravotní sestra a tohle mi jako schizofrenie opravdu nepřijde. @Gita17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Taky mě napadlo, ze si budou hodně blízký ( čekám holčičku) a mam na chlup stejný termín 7.10 jako mela moje svagrova se synovcem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@84eva84 Tak držím palce, ať mají hezký vztah, když už si ji chodí hlídat teď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit