Duch ze zrcadla

396
1.8.21 12:25

Duch ze zrcadla

Dobrý den,
dámy, ještě, než položím otázku, chci říct, že nemám v plánu vyvolávat žádné duchy. Mám před tím respekt a vím, že si s tímto nemá nikdo zahrávat, zvlášťe amatéři, nebo děti ze srandy.
Jenom mě zajímá, co si myslíte o tomto: existuje podle Vás duch Krvavé Mary? Když mi bylo 12, viděla jsem nějaký film, který pojednával právě o ní a v té době jsem se jí šíleně bála.
Dneska si myslím, že se jedná pouze o povídačku, nemyslím si, že by mohl nějaký duch svévolně vystoupit ze zrcadla. A vůbec si nemyslím, že lze vyvolat ducha pouze vyslovením jeho příjmení…ale zkoušet to nebudu, člověk nikdy neví…
Chci se zeptat, co si o tom myslíte Vy.
Moc Vám děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21069
1.8.21 12:26

Že to je cypovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66525
1.8.21 12:26
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
dámy, ještě, než položím otázku, chci říct, že nemám v plánu vyvolávat žádné duchy. Mám před tím respekt a vím, že si s tímto nemá nikdo zahrávat, zvlášťe amatéři, nebo děti ze srandy.
Jenom mě zajímá, co si myslíte o tomto: existuje podle Vás duch Krvavé Mary? Když mi bylo 12, viděla jsem nějaký film, který pojednával právě o ní a v té době jsem se jí šíleně bála.
Dneska si myslím, že se jedná pouze o povídačku, nemyslím si, že by mohl nějaký duch svévolně vystoupit ze zrcadla. A vůbec si nemyslím, že lze vyvolat ducha pouze vyslovením jeho příjmení…ale zkoušet to nebudu, člověk nikdy neví…
Moc Vám děkuji.

Ze je to nesmysl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81498
1.8.21 12:44

Kdo je krvavá Mary? Znám jen krvavé koleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.8.21 12:53
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
Moc Vám děkuji.

Krvavá Mary je koktejl.

Příspěvek upraven 01.08.21 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40324
1.8.21 12:53
@inkakřivák píše:
Kdo je krvavá Mary? Znám jen krvavé koleno.

I drink. ;)

K umíchání koktejlu Bloody Mary si tedy přichystejte:
10 cl rajčatové šťávy.
5 cl vodky.
1 cl citronové šťávy.
tabasco.
worcester.
mletý pepř
(celerová) sůl.
pár kostek ledu.

Jinak se tak prý říkalo Marii I. Tudorovně. Ale co píše zaklad. o tom zrcadle, jsem ted našla na netu taky )ani jsem to neznala). No, nezkoušela bych to. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81498
1.8.21 12:55

Bloody Mary znám, ale kdyby šla vyvolat že zrcadla, to by nebylo špatný. Zrcadlo zrcadlo, pošli jednu krvavou Marenku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.8.21 13:21
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
Moc Vám děkuji.

Že takové příběhy patří k dopívání, včetně nejistoty, jestli „na tom něco není“. To je takový poslední záchvěv dětské víry ve strašidla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
1.8.21 14:58

@Mia2020 když mi bylo tak těch 12, zkusila jsem to. Je mi 35 a jsem pořád tady, tak co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66525
1.8.21 15:11
@lachtanice86 píše:
@Mia2020 když mi bylo tak těch 12, zkusila jsem to. Je mi 35 a jsem pořád tady, tak co myslíš?

Mozna to ted pises jako krvava Mary, co my vime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81498
1.8.21 17:52
@vokishka píše:
Mozna to ted pises jako krvava Mary, co my vime :mrgreen:

Anebo pod vlivem krvavé Mary :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
2.8.21 19:48
@inkakřivák píše:
Bloody Mary znám, ale kdyby šla vyvolat že zrcadla, to by nebylo špatný. Zrcadlo zrcadlo, pošli jednu krvavou Marenku :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zrcadlo zrcadlo řekni mi, kolik Bloody Mary dnes z Tebe vystoupí :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
2.8.21 19:54

Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak jsme všichni mrtvý, svýho času jsme tyhle vyvolávačky duchů z hororů zkoušeli asi všichni :lol:
Každopádně to nehodlám pokoušet, člověk nikdy neví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.8.21 19:56

Tobe je 12? :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie