Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
dámy, ještě, než položím otázku, chci říct, že nemám v plánu vyvolávat žádné duchy. Mám před tím respekt a vím, že si s tímto nemá nikdo zahrávat, zvlášťe amatéři, nebo děti ze srandy.
Jenom mě zajímá, co si myslíte o tomto: existuje podle Vás duch Krvavé Mary? Když mi bylo 12, viděla jsem nějaký film, který pojednával právě o ní a v té době jsem se jí šíleně bála.
Dneska si myslím, že se jedná pouze o povídačku, nemyslím si, že by mohl nějaký duch svévolně vystoupit ze zrcadla. A vůbec si nemyslím, že lze vyvolat ducha pouze vyslovením jeho příjmení…ale zkoušet to nebudu, člověk nikdy neví…
Chci se zeptat, co si o tom myslíte Vy.
Moc Vám děkuji.
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
dámy, ještě, než položím otázku, chci říct, že nemám v plánu vyvolávat žádné duchy. Mám před tím respekt a vím, že si s tímto nemá nikdo zahrávat, zvlášťe amatéři, nebo děti ze srandy.
Jenom mě zajímá, co si myslíte o tomto: existuje podle Vás duch Krvavé Mary? Když mi bylo 12, viděla jsem nějaký film, který pojednával právě o ní a v té době jsem se jí šíleně bála.
Dneska si myslím, že se jedná pouze o povídačku, nemyslím si, že by mohl nějaký duch svévolně vystoupit ze zrcadla. A vůbec si nemyslím, že lze vyvolat ducha pouze vyslovením jeho příjmení…ale zkoušet to nebudu, člověk nikdy neví…
Moc Vám děkuji.
Ze je to nesmysl ![]()
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
Moc Vám děkuji.
Krvavá Mary je koktejl.
Příspěvek upraven 01.08.21 v 12:54
@inkakřivák píše:
Kdo je krvavá Mary? Znám jen krvavé koleno.
I drink. ![]()
K umíchání koktejlu Bloody Mary si tedy přichystejte:
10 cl rajčatové šťávy.
5 cl vodky.
1 cl citronové šťávy.
tabasco.
worcester.
mletý pepř
(celerová) sůl.
pár kostek ledu.
Jinak se tak prý říkalo Marii I. Tudorovně. Ale co píše zaklad. o tom zrcadle, jsem ted našla na netu taky )ani jsem to neznala). No, nezkoušela bych to. ![]()
Bloody Mary znám, ale kdyby šla vyvolat že zrcadla, to by nebylo špatný. Zrcadlo zrcadlo, pošli jednu krvavou Marenku ![]()
@Mia2020 píše:
Dobrý den,
Moc Vám děkuji.
Že takové příběhy patří k dopívání, včetně nejistoty, jestli „na tom něco není“. To je takový poslední záchvěv dětské víry ve strašidla. ![]()
@Mia2020 když mi bylo tak těch 12, zkusila jsem to. Je mi 35 a jsem pořád tady, tak co myslíš?
@lachtanice86 píše:
@Mia2020 když mi bylo tak těch 12, zkusila jsem to. Je mi 35 a jsem pořád tady, tak co myslíš?
Mozna to ted pises jako krvava Mary, co my vime ![]()
@vokishka píše:
Mozna to ted pises jako krvava Mary, co my vime
Anebo pod vlivem krvavé Mary ![]()
@inkakřivák píše:
Bloody Mary znám, ale kdyby šla vyvolat že zrcadla, to by nebylo špatný. Zrcadlo zrcadlo, pošli jednu krvavou Marenku
Kdyby to bylo tak jednoduchý, tak jsme všichni mrtvý, svýho času jsme tyhle vyvolávačky duchů z hororů zkoušeli asi všichni ![]()
Každopádně to nehodlám pokoušet, člověk nikdy neví ![]()