Duch živého přitele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jo, kdyby to bylo takhle jednoduchy, vyznal by se v tom kazdej..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já na tyhle věci moc nevěřím, ale jako dítě jsem měla zvláštní propojení s dědečkem a stávalo se mi, že jsem občas měla nejasnou vizi, že se mu něco děje a opravdu se mu dělo. Jednou mi fakt zabylo špatně, měla jsem úzkost a pocit něčeho zlého a pak se vrátili rodiče z návštěvy u něj a řekli mi, že spadl na balkoně. Takže si nemyslím, že to byl duch, ale spíš na tebe zrovna myslel a zachytila jsi to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Mě se kdysi stalo, že byl táta zařizovat něco na chalupě a my zůstali doma. Asi po týdnu jsem měla velmi živý sen. Přišel za mnou táta a říkal, že se mu strašně stýská a chce už domů. Byla jsem za mámou a říkám jí, ať tam za ním jede, že je mu tam smutno. Máma jela, aby mu pomohla, mojí řeč vnímala tak na půl ucha. Když za ním přijela, táta prý měl radost a oznámil jí, že v noci seděl na posteli, nějak to na něj padlo a myslel na mě a na to, že by chtěl domů. Máma koukala s otevřenou pusou. Myslel na mě ve dvě ráno a já říkala mámě, že mě ten sen probudil ve dvě ráno.
- Citovat
- Upravit
Podle mě jsi spala a normálně se ti to zdálo. Běžně se mi stává, že mám pocit, že jsem se zrovna probudila ve své posteli, ale je to jen další sen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může jít o hypnagogický stav, kdy mezi spánkem a bděním může mozek vytvářet živé obrazy. Pokud věříš na duchovno, může to být uklidňující znamení, že tě něco chrání. Pokud tě to trápí, zkus se zaměřit na relaxaci před spánkem a uvidíš, jestli se to bude opakovat.
- Citovat
- Upravit
Mám dotaz, asi trapný a spousta z Vás mě bude mít za blázna
prostě jak jsem spala, najednou jsem se vzbudila a koukla do tmy a viděla svého přitele, jak sedí na posteli, v očích laskyplný pohled na mě a usmívá se.. si říkám v ospalosti asi nemůže spát, tak mě pozoruje. Normálně jsem se zavrtěla, aby věděl, že jsem vzhůru a očekávala jsem pusu a nic… tak kuknu znova a ztratil se… a já co? A došlo mi, m ze u mě ani nespal, spal doma a nemohl u mě být ani. Tak mám obavy, co to znamenalo vůbec… už mě i napadlo jestli to není můj anděl strážný, co na mě dává pozor. Říkala jsem mu to a on sám koukal, že to nikdy nezažil, aby se vzbudil a někoho viděl. Já věřim na tajemno tak mám k tomu daleko blíže. Máte nějaké rady prosím, o co se mohlo jednat? Mám strach, aby třeba se mu něco nestalo, když jsem ho viděla a přitom stále žije