Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, chtěl bych se zeptat.Moje babička bydli v kladně a má důchod asi přes 10000kč bydli v garzonce po zaplacení nájmu a elektřiny jí zbyde cca 1500kč ma pravo na nejaky penize z tech 1500kc nemuze vyzit a hlavne kde si to ma vyridit dekuji vsem za odpoved
Tak rozhodně má právo na příspěvek od rodiny. I děti mají vyživovací povinnost ke svým rodičům. Ona vás taky nejspíš hlady nenechávala.
@Janli a co kdyz zadni deti nema a jen vnoucata ktery maji svych starosti dost v dnesni dobe najem a dve deti neni zadna sranda
@Chlap123 chceš mi říct, že by vás každýho zabila pětistovka měsíčně? Sama mám dvě děti a hanba by mě fackovala nechat babičku o hladu. Vyživovací povinnost je stanovena zákonem.
Jo to vis ja sam to nezvladam zivit dve strany proto se tady ptam
@Janli prosim uz nepis tvoje trapny narazky me nezajmaj urcite ji 500kc statit nebude mam vsoji rodinu o kterou se. musim. starat jiny deti nema
@Chlap123 píše:
Prispevek na bydleni nema narok je v podnajmu druzstvo
Tak hmotná nouze na ÚP? ![]()
Má nárok na příspěvek na bydlení vím že babička ho též pobírá ať si zažádá ![]()
Sestěhujte se a babička ušetří na bydlení a vám přispěje do rozpočtu.
Neptej se na e miminu, ale na obvodním úřadě na sociálním odboru, zajdi tam v návštěvních hodinách - Určitě bude mít nárok minimálně na příspěvěk na bydlení, možná i na další občasné příspěvky a výhody. JInak rodina by měla také pomoci.
Pro vsechny ja bydlim v chebu ona kladno ani jeden nechce opustit svoje mesto nekdo jiny neni zadny deti nema ma starsi bratry co sami maj svoje starosti dost
@Chlap123 tak si vem metr a změř, jestli se nevejde do babyboxu.
Když ne, tak babka je v důchodu a může bydlet tam, kde ji ten důchod na bydlení bude stačit.
@samá práce píše:
@Chlap123 tak si vem metr a změř, jestli se nevejde do babyboxu.
Když ne, tak babka je v důchodu a může bydlet tam, kde ji ten důchod na bydlení bude stačit.
Promiň, ale už ty svoje rádoby vtipné průpovídky přeháníš. To se nedá ![]()