Elektřina - dodavatel - spokojenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
1.2.18 13:23

Elektřina - dodavatel - spokojenost

Ahojky, koupily jsme RD a budu prihlasovat elektřinu. Nemám žádnou představu ke komu, můžete mi prosím napsat své zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
678
1.2.18 13:46

Záleží na tom, kde bydlíte, za mě spokojenost s e-on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.18 13:53

@babuk máme ČEZ už několik let, tedy v bytě a za mě spokojenost :) vše rychle vyřídili, na telefonní lince byli vždy milí, poradili, s přepisem nikdy nebyl problém, pobočku máme blízko, přehledné internetové stránky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
1.2.18 14:00

Zeptejte se původních majitelů na zkušenosti/ spokojenost, porovnejte ceny/ podmínky a pak se teprve rozhodujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.2.18 14:26

Minulý majitelé měli Centropol a na něj jsem teda moc chvály neslyšela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.2.18 22:19

Bydlime v byte, puvodne elektrina CEZ a plyn RWE, ted innogy oboji. Spokojeni jsme, komunikace v pripade potreby tez prijemna a rychla :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.22 09:09

Dobrý den

Dobrý den, mám dotaz. 1.8. jsme se přestěhovali, a zajímá mě jak dlouho trvá online přepis energií u ČEZu, nebo z ČEZu na innogy. A zároveň mě zajímá jak dlouho trvá založení nové smlouvy u Innogy aby mě neodpojili. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
9275
3.8.22 11:40
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz. 1.8. jsme se přestěhovali, a zajímá mě jak dlouho trvá online přepis energií u ČEZu, nebo z ČEZu na innogy. A zároveň mě zajímá jak dlouho trvá založení nové smlouvy u Innogy aby mě neodpojili. Děkuji

Počítej 3-4 týdny než se to přepíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.22 06:05

@kavenka tak smlouvu jsem vyřídila a podepsala online. Teď už jen čekám až to pán odhlásí a udělá si novou smlouvu, jelikož šel do jiného bytu a my braly být po něm.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný