Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, koupily jsme RD a budu prihlasovat elektřinu. Nemám žádnou představu ke komu, můžete mi prosím napsat své zkušenosti?
@babuk máme ČEZ už několik let, tedy v bytě a za mě spokojenost
vše rychle vyřídili, na telefonní lince byli vždy milí, poradili, s přepisem nikdy nebyl problém, pobočku máme blízko, přehledné internetové stránky ![]()
Zeptejte se původních majitelů na zkušenosti/ spokojenost, porovnejte ceny/ podmínky a pak se teprve rozhodujte.
Minulý majitelé měli Centropol a na něj jsem teda moc chvály neslyšela ![]()
Bydlime v byte, puvodne elektrina CEZ a plyn RWE, ted innogy oboji. Spokojeni jsme, komunikace v pripade potreby tez prijemna a rychla ![]()
Dobrý den, mám dotaz. 1.8. jsme se přestěhovali, a zajímá mě jak dlouho trvá online přepis energií u ČEZu, nebo z ČEZu na innogy. A zároveň mě zajímá jak dlouho trvá založení nové smlouvy u Innogy aby mě neodpojili. Děkuji
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám dotaz. 1.8. jsme se přestěhovali, a zajímá mě jak dlouho trvá online přepis energií u ČEZu, nebo z ČEZu na innogy. A zároveň mě zajímá jak dlouho trvá založení nové smlouvy u Innogy aby mě neodpojili. Děkuji
Počítej 3-4 týdny než se to přepíše.
@kavenka tak smlouvu jsem vyřídila a podepsala online. Teď už jen čekám až to pán odhlásí a udělá si novou smlouvu, jelikož šel do jiného bytu a my braly být po něm.