Jaký Singer šicí stroj

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
587
30.1.18 17:35

Jaký Singer

Dobrý den, chtěla bych si koupit šicí stroj pro začátečníky Zn Singer, prosím o radu jaký typ. Budu sit čepičky, nákrčníky, teplacky, nic složitého, rozpočet do 2500,– dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
493
30.1.18 17:59

Raději by jsem si koupila starší stroj jiné značky. Nebo nový, ale nikdy Singer ani Brother mám oba a jsou to šunty, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
30.1.18 18:28

Všechny Singrovky co jsem kdy měla v ruce byli dost poruchové… Kromě dost starého co měli moje rodiče, takový zabudovaný ve stole (elektrický, ne ten šlapací). Teď mám Verona 200 optima a super, ale 5 tisíc no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
30.1.18 21:03

@Achetka já mám singer promise a jsem spokojená už 5let, kamarádka ho má taky a také spokojená a ještě jedna má také singer, ale trošku lepší..za mě ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1383
30.1.18 21:09

@Achetka Já mám Singer už přes deset let a šiju hodně a spokojenost veliká.
Jinak bych ti doporučila cokoli z řady Tradition, s tím jsem se začínala učit. Teď jsem zběžně nakoukla online a jsou kolem 2500 - 3000. Který model přesně je v zásadě jedno - pokud začínáš, stačí ti do deseti stehů, čili stroj, který má na přehazování stehů kolečko. Stroje, které mají více stehů, už mají pro jejich volbu tlačítka a displej - tolik pro základní orientaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
31.1.18 22:17

Moc děkuji. Objednaný Singer tradition

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie