Důchody v roce 2026?

15.4.23 14:17

Důchody v roce 2026?

Ahoj holky,

maminka se chystá do důchodu v roce 2026, ale chtěla by už v roce 2025 na rok tak nějak jít na marodku, protože má fyzicky náročnou práci.
Neprojeví se to nějak na výši jejího následného důchodu? Je ten rozdíl rapidní?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102087
15.4.23 14:30

@KlarkaLaube Teda, takovou křišťálovou kouli, aby člověk věděl, že za 2 roky bude mít vážné zdravotní problémy, jo ta by se hodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7987
15.4.23 15:38
@KlarkaLaube píše:
Ahoj holky,maminka se chystá do důchodu v roce 2026, ale chtěla by už v roce 2025 na rok tak nějak jít na marodku, protože má fyzicky náročnou práci.
Děkuji.

na nemocenskou se chodí kvůli nemoci a ne kvůli fyzicky náročné práci. To si fakt myslí, že jí nějaký lékař nechá rok marodit jen tak? Pokud ano, tak bude omezená vycházkami a celý bude sedět doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
15.4.23 15:42
Z jine diskuze…
@KlarkaLaube píše:
@TatarQa
Souhlasím s Tebou, za mě je také lepší být upřímná a napsat, že děkuje za zprávu, ale nechce být nikým z vás dále kontaktována. Sice by to zamrzelo, ale je to rozhodně lepší cesta, já jsem ještě navíc člověk, který nemá rád lhaní a vymyšlení podobných scénářů jako jsou nemoci, smrt, etc., protože je to takové přivolávání, ale to už je i moje paranoia :)

Nerada lzu, ale mati muze, protoze z ciziho krev netece.

• Citovat
  • Upravit
16006
15.4.23 15:42
@KlarkaLaube píše:
Ahoj holky,maminka se chystá do důchodu v roce 2026, ale chtěla by už v roce 2025 na rok tak nějak jít na marodku, protože má fyzicky náročnou práci.
Děkuji.

Maminka a lékař, který ji napíše fejkovou nemocenskou, patří do kriminálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9085
15.4.23 15:46
@KlarkaLaube píše:
Děkuji.

Čili maminka se rok chce flákat doma, ač jí nic není, je asi unavená.
Nic Vám neporadím, ač odpověď samozřejmě vím. Doufám, že maminka takového lékaře nenajde a pokud najde, tak mu přijde hloubková kontrola, což se u dlouhodobé neschopenky třeba dá čekat. Když si představím, že nejen, že se bude rok flákat, ale ještě ten doktor ji bude posílat (pokud na to skočí) po vyšetřeních (možná drahých a zbytečných) a to my vše zaplatíme. Rádi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
15.4.23 17:52

@KlarkaLaube ať jde do predduchodu.
Neplect s předčasným důchodem. Stačí mít odpovídající částku na penzijku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie