Duchové na TT při MS

652
15.12.14 06:48

Duchové na TT při MS

Ahoj holky, mám otázku a nenašla jsem nic podobného tady v diskuzích, proto zakládám novou…
Koupila jsem si těhotenský testy Baby Top test a z odpolední moče mě vyšel docela krásný duch, viditelný z mětru, ze dvou… který pak ale po uschnutí slábl a skoro zmizel, ale je tam.
Další den ráno si test dělám znova a vyšel slabý duch. Moje otázka zní… máte zkušenost s tímto testem? Je možné, aby prosvítaly čárky obou testů a nebyla jsem těhu?
Podobných otázek je tu plno, jenomže já jsem při tomhle všem 4. den MS. Test jsem si dělala spíš jen pro potvrzení, že těhu nejsem, protože dělám věci, které by nejspíš v těhotenství byly až nebezpečné (daruji plasmu, beru prášky atp). Chráníme se pouze kondomem a minulý měsíc jsem pravděpodobně prodělala biochemické těhotenství.
Vím, že mi pravděpodobně neporadíte nic jiného než kup si jinouznaku a zkus to za dva tři dny znovu, ale zajímá mě váš názor, případně zkušenosti, děkuji všem moc za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2299
15.12.14 06:57

Máš tu MS normální? Já jsem totiž těhotenství zjistila až později, právě protože jsem si myslela, že jsem to dostala. Mám ale MS hodně slabou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
15.12.14 06:57

No já na těch fotkách ani nic nevidím, sněhobílo? :think:
Jak sama píšeš, zkusit později, ale jestli jsi otěhotněla min. týden, vidět by stejnak nic nebylo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
15.12.14 07:11

Na testu nevidím ani toho ducha :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
652
15.12.14 07:20

Jojo, úplně normální právě, docela silná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.12.14 07:22

No ono se to špatně fotí, ale fakt tam je a ten z odpoledne byl viditelněj ze vzdálenosti, ale přiznám se, že jsem nehlídala úplně čas, jen jsem chtěla vědět, že NEJSEM (kolik mi to dalo práce takhle začít myslet), po tom biochemickém mě to hodně vzalo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
15.12.14 07:26

Me prijde ze to je jen ryska.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.12.14 07:30

Je to normální tlustá čárka, tak jako ta kontrolní :) jen se to blbě fotí… spíš nemám zkušenosti s tímto testem, tak nevím jestli to fakt jen neprosvítá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.12.14 07:56

Já teda vidím…ale asi těhotenství to nebude, duch by byl určitě silnější :nevim: Rozhodně bych zkusila jinší test, třeba dr Max, tento může dělat duchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.12.14 07:58

Já popravdě ani nevím kdy ybch případně mohla otěhotnět. Ale těžko říct, už s enámto jednou stalo :nevim: že jsme nevěděli. Ale miminko bysme si nechali :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
15.12.14 08:23

No ja mela ducha par dni pred ms pri anovulacnim cyklu (podle BT)…teda ono to uz mel byt termin ms, ale rozjela se pozdeji…tak nevim, jestli to je podobne, ale nekdy je ten duch fakt falesny. Nicmene asi fakt nezbyva, nez pockat a zopakovat test, pripadne dojit na krev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
15.12.14 08:31

Na druhe fotce vidim slabou carku. Vylozene jsem se ji ale snazila videt. :mrgreen: Na dvou dalsich nevidim nic. :nevim: Zkus testovat za 2 dny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
15.12.14 11:11

Děkuji vám za odpovědi :kytka:
Zkusím počkat a zatím plazmu ruším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
16.12.14 13:56

@Evca.St já „ducha“ vidím ;)..zrovna dneska řeším to samé :D..já 4dny špinila, dnes ráno zkusila test a něco tam bylo..mezi tím se MS asi rozjíždí a teď duch je, ale už slabší..dělala jsem si od zn. Mamatest a o něm se koluje, že duchy dělá..tak dělám, že jako by nic 8)..ale proč ráno byl silnější a teď nic extra :think:..tak uvidíme ráno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
16.12.14 13:57

@Evca.St a co dneska zkoušela si test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie