Falešný test nebo jsem těhotná?

19
12.12.14 06:36

falešný test nebo jsem těhotná?

Dobrý den,
Chtěla bych se Vás zeptat. Před 3 týdny jsme měli s přítelem nechráněný pohl. styk. Asi za týden jsem dostala menstruaci (přesně na čas a neobvykle silnou, měla jsem i veliké cucky) zároveň s 1. dnem menstruace jsem si vzala první prášek HA. Prsa mě bolela jako normálně, ale po 4 dnech se bolest vyšplhala hodně vysoko, měla jsem natekla, bolavá a zvětšená prsa, teď je už nateklá nemám, jen bolavá. Na dvorcích se mi udělaly pupínky, nejsem si jistá jestli jsem je měla už před tím. Test jsem si dělala 2× po 16 dnech a dnes po 3. Týdnu. Pokaždé vyšel negativně, tak nevim jestli jsem těhotná nebo ne? (Každopádně vedlejsí účinky HA jsou právě tyto prsní příznaky i špinění, které jsem měla do nedávna). Včera jsem měla i bolavé břicho - zácpa a nadouklé. :nevim: Děkuji moc za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
12.12.14 06:43

Proč bys byla těhotná, když máš negativní test? Začala jsi brát antikoncepci, to s tělem zamává.

• Citovat
  • Upravit
19
12.12.14 06:46

Protoze jeste nez jsem je brala tak jsme s pritelem nemeli zadnou ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.12.14 06:50

To už by jsi o tom nejspíš věděla. Menstruaci jsi dostala, testy jsi měla negativní, těhotná nejsi.

• Citovat
  • Upravit
2852

Pokud vychází test negativně a MS dorazila, tak nejsi těhotná. Jen máš takovou reakci na antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Tak si udělej ještě test tak za týden a když vyjde taky negativní, tak asi fakt těhotná nejseš… všechny ty příznaky máš díky nasazené HA a taky díky černému svědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
12.12.14 07:57
@Krityn píše:
Protoze jeste nez jsem je brala tak jsme s pritelem nemeli zadnou ochranu.

no tak menstruace a negativní test (po třech týdnech od styku) je celkem spolehlivé potvrzení toho, že těhotná nejsi ;) „Příznaky“ bych připisovala HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
12.12.14 08:12

Ne, nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
12.12.14 08:32

Jak radí holky, udělala bych ještě eden tak za 14 dní, ale buď klidná. Moje tělo se chová jako těhotné při každé ovulaci a 2 dny před každou menstruací. Až po dětech teda, ale to je tím, že neberu prášky :-) Nboj nic, to je fakt tou HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.12.14 09:22

@Krityn vem to obyčejným selským rozumem. Bereš HA, měla jsi menstruaci a několik negativních testů. Pravda měla jsi i nechráněný sex, ale myslím, že šance na těhotenství je v tvým případě mizivá. Pokud si nejsi jistá vyčkej do další menstruace a ta pokud nepřijde, tak si dojdi krev.
To že tě tentokrát bolela prsa víc a menstruace byla silnější nemusí nic znamenat. Jednou za čas se to prostě může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí