Duchové v podkroví?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Nene, dveře tam žádné nejsou, není to dodělane, a okna zavřené.. na zemi taky nic nebylo, co by spadlo
Pokud by to byl duch, tak by tam muselo být něco, čím by ty rány bylo možné vytvořit… Většinou je něco někde spadené a když to vrátíš nazpět, tak to pak znovu spadne, až tam nikdo není… Pokud máš obavu, že by tam mohl být právě duch, tak vyzkoušej tu mouku. Ale pořádně zkontroluj okna, pokud v těch místnostech něco máte, tak si to vše pořádně prohlédni, nebo klidně nafoť, abys měla jistotu, že se nikde nic „nepohnulo“… No a pak uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elea9 píše:
Pokud by to byl duch, tak by tam muselo být něco, čím by ty rány bylo možné vytvořit… Většinou je něco někde spadené a když to vrátíš nazpět, tak to pak znovu spadne, až tam nikdo není… Pokud máš obavu, že by tam mohl být právě duch, tak vyzkoušej tu mouku. Ale pořádně zkontroluj okna, pokud v těch místnostech něco máte, tak si to vše pořádně prohlédni, nebo klidně nafoť, abys měla jistotu, že se nikde nic „nepohnulo“… No a pak uvidíš.
A duchové dělají stopy do mouky? Já jsem myslela, že jsou nehmotní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A jak jste přišli nato, že je to kuna?
Beha tady, uz nekolikrat jsem ji videla bezet po zahrade😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl píše:
A duchové dělají stopy do mouky? Já jsem myslela, že jsou nehmotní
Tohle mě taky zajímá, na co ta mouka ![]()
Jinak podle mě je to taky kuna. Tuhle jsem četla na FB, jak ji chlápek lovil 7 let, než se mu to povedlo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nedělám ze sebe šaška, a kdybych z toho nebyla vyklepana, tak sem nepíšu, ale nebyla by kuna vidět když tam hned šel?
Nebyla. Než se přítel vyhrabe z postele, je kilometr za barákem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Urcite zkus tu mouku a podle stop uvidis, co to je.
Tipuju na 99 % tu kunu, opravdu dela velky ramus. Az pokud najdes neobvykle stopy, tak patrej dal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl To sice ano, ale když dokáží bouchnout dveřmi, něco shodit, atd. Tak by v té mouce něco být mohlo, nebo ne?
Nebo tam budou stopy kuny/kočky a záhada bude vyřešena. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to bude kuna 😃 my ji měli na baráku taky.. v noci jsem slysela jak nahoře chodí, škrabe do podlahy v rohu, byla jsem vystrašena jako ty 😃 nakonec jsme našli bobky myslím, nevím podle čeho by jsme to jinak poznali, už si to nepamatuju😃 nakonec jsme tam pravděpodobně nastrikali nějaký sprej proti nim aby tam nechodily a byl klid 😃
- Citovat
- Upravit
Kuna nebo krysa. My měli krysu. A můžu ti říct. Dupala jak dospělej člověk. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Konnny píše:
A to je starsi baracek, nekdo tam umrel?
Je starší a vůbec nevím, jestli tam někdo umřel, překvapuje me, ze teď po roce to slyšíme..
- Citovat
- Upravit
Jo, priklanim se taky ke kune! Mam u rodicu pokoj pod pudou, spim tam jednou za cas, a vetsinou v lete tohle taky casto slycham. Jednou to bylo tak realny, ze jsem asi ve tri v noci se vzbudila a uz nezamhourila oka, sla jsem rozsvitit po celym baraku, protoze jsem si myslela, ze nekdo slape na zahrade a chce krast. I pes z toho byl na vetvi, vrcel. Rano jsem to rikala tatovi, ze nekdo chtel krast, ze jsem to slysela, a smal se, ze pry je tam kuna a ta dela takovy zvuky. Byly tam dve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit