Dudlík - extra případy do kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
9.2.15 16:49

@mahdalka dovolím si nesouhlasit, že se toho zbaví všichni. Na chatě máme souseda, kterému je již přes 40.let Ano nedudlá dudlíka, ale jeho rodiče mu ho sebrali docela pozdě, kolem 3.roku a on si našel náhradu. Má nonstop strčený kus kus trička v puse. Ne teda úplně celý den, ale, když něco dělá a potřebuje se soustředit, tak si krční lem trika strčí do pusy a žužlá ho. A podobných lidí jsem již v životě potkala víc.
Můj 13měsíční syn má dudlík jen na usnutí, poté ho vyplivne a již dál nepotřebuje. Nesnesla bych mít dítě, které musí dudlat celý den. Ráno, když se vzbudí, podává mi dudlík a já ho uklidim. Není to nic na hraní a nevidim důvod k tomu, aby ho měl v puse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.2.15 19:05

@ještěřice a to si to triko zuzla uz od tri let? To ti rekli jeho rodice, nebo on sam?
To muze byt totiz jenom docela obycejny zlozvyk jako je kousani nehtu apod. a souvislost s dudlikem nulova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
9.2.15 20:25

Kamarádky kluk ho ještě ted ve 3 apůl letech :roll:

• Citovat
  • Upravit
188
9.2.15 21:17

Si ho s tím tričkem v puse pamatuju od mala, my tam spolu vyrůstali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
10.2.15 20:59

Od manažela sestřenice má holčičku, která má 3 chodí do školky a na fotkách ji vidím ještě s dudlíkem - aktuální fotky, a kdyby nějaký nenápadným ale má takový velký tmavě růžový květ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
10.2.15 21:11

@ještěřice :roll: Tak to je odpudivý, ale nemyslím si, že by to bylo tím, že měl dlouho dudlíka :nevim: Spíš zlozvyk jako píše Jane - e. Máma hlídá holčičku který budou v dubnu 4 a dudlá doma přes den i v noci, samozřejmně když jdou ven musí dát dudlíka aspoň do kapsy a tam se už zlobila i zubařka, ale myslím že do těch2,5 roku to je v pořádku, nebo ho dávat dítěti apoň na uklidnění, např. když spadne apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.2.15 11:58
@ještěřice píše:
Si ho s tím tričkem v puse pamatuju od mala, my tam spolu vyrůstali

tak to je teda fuj, toho bych doma nechtela, ale stejne si myslim, ze je to spis vypestovany zlozvyk nez ze by to bylo tim dudlikem :think:
ja jako dite s dudlikem zadny problem nemela a ani jsem ho nemela dlouho a taky si furt strkam do pusy vlasy, proste zlozvyk :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.2.15 12:00

Jinak my jsme tyden bez dudlika, 2 mesice pred tretima narozeninama.. strihala jsem po kouskach uz od podzimu, uz mu v puse nedrzel, usinal s nim v ruce a pred tydnem se mu dudlik nekam zatoulal, nenasli jsme ho a ejhle, ani si nevzpomnel :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
11.2.15 12:03

V září měla 3 roky a nastoupila do školky. V prosinci toho roku dudlík odnesl Mikuláš s čertem. Už to bylo neúnosné. Ve školce jí nechyběl ale přišla domů, střila ho do pusy a do rána nedala ven. Ze dne na den o něho přišla a ani si nevzpomněla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.2.15 14:14

Synek měl v listopadu 3 roky a stále bez dudlíku neusne. Má ho v puse jen na usínání, jakmile usne, tak mu ho z pusy vytáhnu a do rána si nevzpomene. Jeden ze dvou jsem před měsíce ustřihla, ale tak srdceryvně plakal a posílal mě do obchodu pro nový, že jsem nevydržela a ten starý druhý mu dala. Musím obrnit nervy a zkusím odebrat na jaře, je mi jasné, že tím skončí polední spánek. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
12.2.15 20:41

@Tasta zkuste ho namočit do citronu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
16.2.15 01:00

My předali pudlík ve 2,5 stenatku u babičky do ty doby se ho odmítala vzdát ještě teď 4 roky si na něj občas vzpomene ale odmítám ustoupit… myslím že u starších děti to není zavislost ale spíš lenost rodičů…nedávno mě totálně rozsekalo když sem šla pro malou do školky přišla maminka pro kluka vyběhl že třídy a matka mu strčila dudlana do pusy… hanbou bych se propadla ale já sem v tomhle celkové dost přísná nechápu třeba 5lety caparty v kočárku atd. Nemluvím o nemocných detech ale o zdravých u kterých jsou rodiče moc pohodlný než aby se s děckem táhli pěšky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí