Dudlík - extra případy do kdy?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1561
15.1.15 12:45

Dudlík - extra případy do kdy?

Holky do kdy měli vaše děti nejdýl dudlík, ale myslím fakt případy jako že dva roky a více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
15.1.15 12:48

Mladsi dcera ho ma, tedy jen na spani, a vzit ho zatim neplanuju. Jsou ji 2 roky a 3,5 mesice. Jsem rada, ze pres poledne jeste spi a odebranim dudliku by stopro spat prestala (i takto ji usnuti trva dlouho). Tipuju, ze cca za pul roku prestane spat pres den a pak chci dudlik sebrat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
15.1.15 12:50

TAk to je ještě v pohodě ten věk si myslím, naše má už tři roky a chystám se k tomu denodenně a nic. Zrovna dneska se k tomu chystám taky, jenže pak usne a já jsem ráda, že spí. Je to ale jen má chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi

@RadkaOR dnes jsme vyhodili, má dva roky a den :mrgreen: doktorka zkonstatovala deformaci čelisti. Zrovna to řeším pár diskuzí pod Tebou :)

• Citovat
  • Upravit
1561

Mslím tím večer, ve školce spí samo že bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
15.1.15 12:51

Já to četla, proto jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
15.1.15 12:51

Moje děti je měli asi do 20 měsíců, ale nedávno jsem v obchodě potkala maminku s chlapečkem, který měl určitě 4 roky (a možná i víc) a chodil s dudlíkem a když mu ho máma chtěla sebrat, tak dělal scény, že mu ho musela vrátit. Bylo vidět, že je to opravdu závislák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
15.1.15 12:52

Dcera 3,5 ho má (večer na usnutí), zatím se nechystám k sebrání, nevidím důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
15.1.15 12:53

Syn ho měl na noční usínání skoro do 3 let, přes den tak do 2 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.1.15 12:54

Suri Cruise

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.1.15 12:55

@RadkaOR Mne kdyby slo jen o vecerni spani, tak bych ho odebrala klidne hned. Ale ja se obavam, ze u nas by se skoro stoprocentni jistotou prestala spat po obede a ve svem veku to fakt jeste potrebuje, kdyz vyjimecne nespi, tak je vpodvecer strasne urvana. Tipuju, ze nekdy behem leta poledni spanek zrusime (uz ted usina az kolem pul druhe, ale po ududlani spi pres 2 hodky). A pak chci nejpozdeji behem prazdnin dudlik sebrat, protoze od zari pujde do statni skolky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
15.1.15 12:55

Od svagrove syn ma pet a pul roku a stale usina s dudlikem :roll: to mi prijde uz trochu moc.ja pockam tak do dvou let u male, ty ma v zari. chtela jsem uz postupne odnaucit aspon pres den, ale brzy se narodi druhe, tak ji ho jeste necham, prece je to pro ni takove uklidneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
15.1.15 12:57
@Bibi239 píše:
Suri Cruise

no jo, u nás v romské škole taky chodili prvňáci s dudlíkem :lol: nevidím rozdíl

• Citovat
  • Upravit
1561
15.1.15 12:57

TAk to už je fakt hodně, to nás doufám nečeká, já chtěla než půjde do školky a tam už je, tak máme na čase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
15.1.15 12:58

Nasemu budou v dubnu 3, cca 2-3m zpet jsem zacala dudlika po kouskach strihat, ponevadz sebrat ho by u nas rozhodne neproslo, tohle bylo takove nenapadne..no ma ho porad na usnuti v postylce, ale uz je to jen takovy ocintek, co mu nedrzi v puse, takze v drtive vetsine pripadu usina s tim zbytkem v ruce a do pusy uz ho ani nedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí