Dudlík Sauvinex

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
125
26.10.13 12:00

Dudlík sauvinex

Holky, jaký zkušenosti máte s těmito dudlíky? A kde se prodávají? Já je viděla jen na stránkách sauvinex, ale v krámě nikde :think: jste s nimi spokojený? ještě uvažuji o aventu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
38135
26.10.13 12:09

Maji je v prodejne Babiez v Pze (nevim, odkud jsi), designove jsou super a vydrzely prumerne dlouho, tak nejak srovnatelne s Avent, ani jedna znacka neni spatna volba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
26.10.13 12:09

@Luljeta nevim odkud jsi, ale prodava je napr. Malvik - zkusennosti nemam, ale urcite je dobre mit pro zacatek vic druhu dudliku neb detem hned tak neco nechutna. U nas se nejvis zatim osvedcil Difrax (delaji take krasne designy) pak mala vezme jeste Nuk. Jestli mas v planu kojit rozhodne nekup ty ortodenticke, ale klasicke s kulatym dudlem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21481
26.10.13 12:11

Zkoušela jsem ho vnutit dceři, protože se mi moc líbil. No ji ne :mrgreen: Zkoušela jsem pak avent, chicco, nuk a nakonec vzala na milost mam. Ty jsem pak používala i pro mladšího a nedám na ne dopustit.
Ale jinak ten suavinex jsem kupovala u nás v obchhudku s dětskými potrebami. Vidamm je občas i ve velkých lékárnách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
26.10.13 12:11

Sauvinex prodávají i v Olympii v Modřicích u Brna v prodejně Pompo ;) Nezkoušela jsem je, takže nevím, jaké jsou, ale máš tam možnost si je prohlédnout :)

• Citovat
  • Upravit
11117
26.10.13 12:33

Jsou krasne. maly ho vzal v pohode, ale on vzal vsechny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
26.10.13 12:38

Dudliky jsou krasne, chtela jsem mit dceru perfektne vystylovanou, takze jsem jich nakoupila rovnou vice a ona je nesnasela. Zabraly jedine ty obycejne z lekarny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.10.13 12:54

Náš malej je dudlíkovej a bere všechno :lol: Sauvinex jsem koupila jen jeden na zkoušku, jinak máme avent, ty mi vyhovujou, že maj i ten ochrannej kryt na savičku :palec: Jinak myslím že je maj v lékárnách, já ho koupila v baby shopíku v Praze na Hájích, ale určitě se poptej po obchodech s dětskýma potřebama, my máme i hezkodesignovou láhev a řetízek na dudlík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.13 13:45

@Luljeta já ho dávám malému od malička a je strašně spokojený. jiný ani nechce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.10.13 13:53

Nase mala nechtela jine dudliky nez MAM. Asi po roce uz ji to zaclo byt jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
26.10.13 15:10

Avent nechutnal, ze zacatku frcely MAM. Potom stridala MAM a Suavinex bambuli (je jako klasicka kytka z lekarny, ale silikonova). Nakonec plne presla na Suavinex… Bohuzel uz tyhle bambule nedelaji :-( po par pokusech o oddudlikovani a nekolikahodinovem placi doufam, ze nam tech par co mame vydrzi dlouho. Taky se mi libily ty ortpdonticke, jsou krasne :-) Jinak jeste moc krasne dudliky ma Difrax, ty mela kamaradky holcicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
26.10.13 19:01

My je máme a jiný bych už něchtěla, měli jsme ji už celkem asi sedm a jsem max spokojená, jsou kvalitní a moc hezké, i ty jejich klipy na dudlíky a já je objednávala z www.mimimi.cz

• Citovat
  • Upravit
bettybel
26.10.13 19:04

Jinak od nich máme i tři lahvičky, ty držáky na dudlíky, pokračovací hrníček, kousátka a tak, mají krásné a kvalitní věci, nedám na tu značku dopustit a dudlíky máme ty fyziologické

• Citovat
  • Upravit
703
27.10.13 18:21

Hele tak dávej mimču hned jak se narodí v porodnici dudlík ať si na něj zvykne na ten sauvinex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
9.11.13 14:41

@superandrysek při kojení by se neměly používat ty ortodontické či co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie