Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, jaký zkušenosti máte s těmito dudlíky? A kde se prodávají? Já je viděla jen na stránkách sauvinex, ale v krámě nikde
jste s nimi spokojený? ještě uvažuji o aventu ![]()
Maji je v prodejne Babiez v Pze (nevim, odkud jsi), designove jsou super a vydrzely prumerne dlouho, tak nejak srovnatelne s Avent, ani jedna znacka neni spatna volba ![]()
@Luljeta nevim odkud jsi, ale prodava je napr. Malvik - zkusennosti nemam, ale urcite je dobre mit pro zacatek vic druhu dudliku neb detem hned tak neco nechutna. U nas se nejvis zatim osvedcil Difrax (delaji take krasne designy) pak mala vezme jeste Nuk. Jestli mas v planu kojit rozhodne nekup ty ortodenticke, ale klasicke s kulatym dudlem
Zkoušela jsem ho vnutit dceři, protože se mi moc líbil. No ji ne
Zkoušela jsem pak avent, chicco, nuk a nakonec vzala na milost mam. Ty jsem pak používala i pro mladšího a nedám na ne dopustit.
Ale jinak ten suavinex jsem kupovala u nás v obchhudku s dětskými potrebami. Vidamm je občas i ve velkých lékárnách
Sauvinex prodávají i v Olympii v Modřicích u Brna v prodejně Pompo
Nezkoušela jsem je, takže nevím, jaké jsou, ale máš tam možnost si je prohlédnout ![]()
Dudliky jsou krasne, chtela jsem mit dceru perfektne vystylovanou, takze jsem jich nakoupila rovnou vice a ona je nesnasela. Zabraly jedine ty obycejne z lekarny…
Náš malej je dudlíkovej a bere všechno
Sauvinex jsem koupila jen jeden na zkoušku, jinak máme avent, ty mi vyhovujou, že maj i ten ochrannej kryt na savičku
Jinak myslím že je maj v lékárnách, já ho koupila v baby shopíku v Praze na Hájích, ale určitě se poptej po obchodech s dětskýma potřebama, my máme i hezkodesignovou láhev a řetízek na dudlík
@Luljeta já ho dávám malému od malička a je strašně spokojený. jiný ani nechce ![]()
Nase mala nechtela jine dudliky nez MAM. Asi po roce uz ji to zaclo byt jedno.
Avent nechutnal, ze zacatku frcely MAM. Potom stridala MAM a Suavinex bambuli (je jako klasicka kytka z lekarny, ale silikonova). Nakonec plne presla na Suavinex… Bohuzel uz tyhle bambule nedelaji
po par pokusech o oddudlikovani a nekolikahodinovem placi doufam, ze nam tech par co mame vydrzi dlouho. Taky se mi libily ty ortpdonticke, jsou krasne
Jinak jeste moc krasne dudliky ma Difrax, ty mela kamaradky holcicka.
My je máme a jiný bych už něchtěla, měli jsme ji už celkem asi sedm a jsem max spokojená, jsou kvalitní a moc hezké, i ty jejich klipy na dudlíky a já je objednávala z www.mimimi.cz
Jinak od nich máme i tři lahvičky, ty držáky na dudlíky, pokračovací hrníček, kousátka a tak, mají krásné a kvalitní věci, nedám na tu značku dopustit a dudlíky máme ty fyziologické
Hele tak dávej mimču hned jak se narodí v porodnici dudlík ať si na něj zvykne na ten sauvinex
@superandrysek při kojení by se neměly používat ty ortodontické či co? ![]()