Kterou ohrádku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
130
25.10.13 11:07

Kterou ohrádku?

Ahoj holky,
mám 8-mi měsíčního chlapečka a chtěla bych pořídit ohrádku. Rozhoduji se mezi 6-ti úhelníkovou v rozměru cca 118cm, nebo obdélníkovou cca 140×130cm (možná i větší). Jaké máte zkušenosti, která je lepší? Jde mi o to, aby v ní byl malý rád, aby ji bral jako hernu. U té 6-ti úhelníkové se bojím, jestli není malá, ale zase má kolečka a nechá se polohovat nahoru a dolu a většinou je s matračkou. Sháním použitou přes inernet, ale u té obdélníkové nemůžu narazit, aby byla i s matračkou. Nevíte, kde by se dala matračka sehnat na míru? Třeba, kde by mi uřízli kus molitanu dle potřeby?

Díky papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.10.13 11:08

@Chelsa já měla obdélníkovou a s matračkou. Teď jí používá švagrová a spokojenost velká. Rozměry 150×140, takže velká dost :think: ono záleží, kolik máš doma místa, volila bych ten obdélník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27274
25.10.13 11:34

Já jsem kupovala 120×80… na kolečkách. Z jednoho důvodu. Chtěla jsem aby mi prošla mezi futrama a já si mohla mladou odvézt kamkoli po baráku. A za mě spokojenost. :palec: Je v ní ráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
25.10.13 11:35

Tu šestiúhelníkovou mám a ta je malá. Mé dcerce je 9 měsíců a od sedmého měsíce už jí tam nedávám, mám jí volně na zemi v obýváku. Myslím, že do té ohrádky matraci nepotřebuješ, kup pěnový puzzle koberec a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.10.13 11:49

Čím větší tím líp
já mám 180×180 a v ní pěnové puzzle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
25.10.13 11:50

My mame 6 uhelnikovou a kovovou a prijde mi teda celkem velka (protilehle pricky jsou 120cm). U nas je ale problem ten, ze maly v ni nechce byt. Ma taky 8 mesicu a zacala jsem ho tam davat az tento tyden a bohuzel bezuspechu. Postavi se a rve a rve a rve. Nastesti ji mame jen pujcenou :roll: jo a na zemi mame taky penove puzzle

Příspěvek upraven 25.10.13 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
25.10.13 11:55

My máme čtvercovou 150×150. Matraci jsme nekupovali, měla bych strach, že bude pořád špinavá, takže v ohráce jsou pěnové puzzle a v pohodě :) Teď už máme vyndané 2 příčky a malá lítá tam i ven jak sama chce. Ten šestiúhelník bych nebrala, viděla jsem to u kamarádky a přišlo mi to malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
19.12.13 15:19

Ahoj vsem, ozivuji diskuzi
zvazuji koupi ohradky, prece jen si clovek potrebuje obcas na chvilenku odskocit a zda se me to jako dobra investice vzhledem k bezpecnosti…nechci malou davat do postylky kterou ma na spinkani aby treba nemela pak trauma :oops:
uz ted se me stalo ze jsem mela malou na hraci dece, jen si odskocila na WC a mala se skulila na parkety a kousicek od truhly s ostrou hranou
mame hodne maly byt, takze potrebuji nejakou co se da na noc slozit
celkem se me zalibila tato http://www.slune-cz.cz/…nto-barevna/ ale nejsem si jista ze plastova bude dostatecne stabilni a pak take ten prostor 1m x 1m si nejsem jista ze bude dostacujici…
klidne poridim drevenou a polozim ji na puzzle, bude to pak stat na miste? asi ne, kdyz to nebude nejak ukotvene :nevim:
ty sitove se me uz nezdaji vubec
a nebo myslite ze je to zbytecna investice a vystacim si s cestovni postylkou???
predem dekuji za vase nazory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
19.12.13 15:36

Ahoj, já měla na prvorozenou pujčenou ohrádku-malá tam nechtěla být a na druhorozenou jsem dala cestovní postýlku. Dle mě je to zbytečná investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
19.12.13 15:40

@baaruunkaa diky, cestovni postylku mam tak to prave zvazuju zda porizovat dalsi „kram“ do bytu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
19.12.13 15:47

Ahoj, podle mně zbytečné peníze, a do malého bytu další krám, co zahltí prostor.
Já bych zapracovala spíš na bytě - odlehčila ho, vyházet věci, zabezpečit rohy atd. To se bude hodit hlavně později, když už to bude s rozběhem. Méně věcí, méně starostí. Na wc se syn vždy doplazil za mnou.
Asi názor mimo, protože jsem proti ohrádkám, postýlkám a mřížím obecně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
19.12.13 15:48

@superandrysek Já bych další krám už nepořizovala. Já tu ohrádku měla asi týden doma a vracela jsem-byla to ta s tou síťkou a přijde mi, že ta cestovní postýlka je větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
19.12.13 15:50

@AdaAda dekuju, je to proste tvuj nazor :potlesk: u nas doma bohuzel vse zabezpecit nejde :( tak uvidim, v uvahu pripada jedine takova co jde slozit. my mame jeden pokoj kde je kuchyn a tam i spime a pak pokojik pro malou. uprostred je studena chodba. v tom pokoji kde spime (na rozkladacim gauci) uz takhle pres den mame na zemi puzliky tak uz jsme si navykli stale neco obchazet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
19.12.13 15:52

@baaruunkaa ;) takze chapu to spravne ze jsi rano nebo kdyz bylo treba rozlozila cestovni postylku a kdyz bylo potreba tak jsi tam prtouse soupla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
19.12.13 15:55

Za mě tedy taky zbytečná investice, pořídili jsme jí a během snad tří měsíců opět prodali :) Malá v ní nechtěla být a časem vypilovala pohyby, takže si nebyla až tak nebezpečná a my jenom hlídali, aby nelezla kam nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí