Kterou ohrádku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1626
19.12.13 16:25

@superandrysek ahoj, pro mě byla ohrádka velká pomoc. Bez ní si to s dvojčaty v některých obdobích nedovedu představit. Holkám se v ní líbilo, já se nebála si odskočit na WC nebo ke sporáku. Později, když už neměla vrátka, tak si z ní dělaly domeček atd.
Mladší syn by se uřval, když v ní měl být. Nevydržel tam snad ani pět minut, byl úplně rudý vzteky.
Takže za mě výborná věc, ale může se stát, že tam malá nebude chtít být.
Té plastové bych se trochu bála, že bude moc lehká a nestabilní.
Zdá se mi, že i ta cena je na plastovou docela hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
19.12.13 17:15

@superandrysek Když je potřeba složím během chvilky, madračku dám do postýlky a jinak ji šoupu po bytě-chvilku ji mám v kuchyni, chvilku v obýváku-mám půlroční mrně co se pospátku dostane kam chce tak jde za mříže když potřebuju něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
19.12.13 17:24

@baaruunkaa diky :hug: nasi bude pulroku ted v sobotu, zatim se neplazi… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
19.12.13 17:30

@superandrysek Neboj má ještě spoustu času-já mám druhé dítko-první se začala plazit kolem 8 nebo 9 měsíce a pak to šlo rychle a druhé děti jsou většinou rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
19.12.13 17:33

Do malých i jiných bytů je perfektní Geuther ohrádka skládací, měli jsme ji a opravdu byla praktická. Až na to že syn v ní nechtěl být :D..asi 10 minut zkoumal a když zjistil že je tam zavřený, a nemůže ven, začalo se mu to hodně nelíbit, ohrádka byla v našem případě uplně zbytečný výdaj, naštěstí jsme ji prodali za stejné peníze http://www.rostoucinabytek.eu/…ucy-prirodni

Příspěvek upraven 19.12.13 v 17:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
19.12.13 17:34

@baaruunkaa jojo :hug: ona se snazi podsouvat nozky, ale ruce ma slabe a jak ji to nejde tak se zacne vztekat a to pak uz nejde tuplem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
19.12.13 17:49

@superandrysek Neboj se ona na to příde a zuření to znám- Anička chce nějakou hračku co je před ní a místo přibližování couvá a je řev. Užívej si dokud leží jak „placka“pak už to nepujde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.12.13 22:23

Ahoj, přesně tuhle ohrádku máme doma. Pro mě je to velký pomocník. Je stabilní a velká také dost, vždyť tam je to dítě většinou chvilku, úplně to stačí. Já bych si ji pořídila znovu, radši malého dávám tam, než do postýlky. A je opravdu krásná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
20.12.13 07:45

@Murky a myslis tu plastovou??? a je teda stabilni? da se jednoduse slozit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.12.13 08:25

Jojo, máme přesně tu, na kterou jsi dala odkaz. Stabilní je, máme ji teda u zdi. Já jsem s ní opravdu spokojená. Rozložit jde v pohodě, ale není to teda na rozkládání a skládání každý den. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
20.12.13 08:26

@Murky diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie