Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, chci se zaptat jestli je účinější na opruzeniny Sudocrem nebo Bepanthen?
Asi budeš muset vyzkoušet..
já doporučuju bepanthen, ale určitě tu bude spousta maminek, co bude doporučovat sudocrem ![]()
Jak u koho. Musíš vyzkoušet. Syn potřeboval na opruzeniny jedině bepanten, dcera na něj absolutně nereaguje a naopak sudokrem na ní účinkuje přímo zázračně.
Oboje, někdy je potřeba promastit (Bepanthen) jindy naopak vysušit (Sudocrem) Na velký jedině Pytiol.
Záleží na miminu nám sedí bepanthen a nejlepší je ten růžovej babypanthen
Každýmu funguje něco jinýho, musíš vyzkoušet. U nás na malé opruzeniny stašila rybilka a na větší sudocrem. Bepantehn prckovi nesedl.
Musíš vyzkoušet. Malý bepanthen nesnesl, tak používáme rybilku, sudokrém a když je hodně špatně tak Pitiol.
Sudocrem! máme i bepanthen ale malá se hned oprudí. A to neříkám o ceně. Sudocrem 250ml jsme teď měli od narození do 8. měsíce.. Kdybych mazala bepanthenem tak se nedoplatíme..
Ahoj, záleží na dítěti, na prvorozenou jedině sudocrem a na druhorozenou zabral až imazol
.
U nás funguje pouze Bepanthen. Budeš muset vyzkoušet, co Tvému miminku bude sedět líp.
Já používám Sudocrem na všechno. Standartně jí tim mažu i prdku při každym přebalování a nikdy se mi neoprudila. Párkrát měla vyrážku na hrudníku a na to Sudocrem zabral vždycky okamžitě… na noc… a druhý den bylo po puntíkách ![]()