Přestěhování z Brna do Dukovan - dilema

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6158
8.9.14 15:56

Tak jsem se rozhodli, že ten byt v Dukovanech nekoupíme a zrušili jsme i prohlídku.
Uf, spadl mi kámen ze srdce, je mi teď líp.
Jsem ráda, že jsme se tak rozhodli, dost mě to trápilo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.9.14 20:14

@zvědavá borůvka Já myslím, že jste se rozhodli dobře. My teď kupujeme domek a byl to takovej ten, kterej nám vyhovuje ve všech směrech. Jako že přijdeš a prostě víš, že tady to bude fajn a negativa tě žádná nenapadají. Na výběr je času dost, je to rozhodnutí na celej život ;)

• Citovat
  • Upravit
68
8.9.14 20:54

Souhlasím s @RadkaCh - v otázce bydlení obzvláště platí „spěchej pomalu“ :-). Držím palce, ať najdete fajn bydlení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.9.14 10:43

@zvědavá borůvka Já si taky myslím, že je to rozumné rozhodnutí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
9.9.14 11:15

Děkuju :kytka:

Hledám teď tedy nějaký byt v Brně, ale vůbec se mi nelíbí ty realitky a pořád samé realitky :x
Tak či tak si najmem na sepsání/dopilování smlouvy vlastního právníka s úschovou, tak se mi strašně příčí dávat takové nekřesťanské peníze realitce :cert:

Myslíte, že bych si měla vytisknout papírky a polepit jimi všude možně místa po Brně? A co tam napsat? Peníze v hotovosti hned na ruku nemáme, brali bychom si hypo. Ráda bych aby byl ten inzerátek stručný a dobrý :think: :nevim: Aby byl majitel nemovitosti ochotný spolupracovat skrz právníky a ne realitku. Oni se ještě dost lidí toho bojí a přitom v realitce jenom prodělají :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí