Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Bydleni na ostrove musi byt velmi romanticke… a velmi neprakticke. Zazila jsem dve povodne a pri te druhe mi tech, co bydleli dole, bylo opravdu velmi lito. I si pamatuju, jak jedni znami vsechmo stehovali do patra a opousteli dum…
@Anonymní píše:
Co myslite, je lepsi bydlet v malinkem domku na ostrove, 2 loznice, obyvak, kuchyn a nebo bydlet mimo ostrov 15 minut v aute ve meste v dome, kde jsou mistosti velke a samozrejme velka zahrada? Da se vubec takhle bydlet se ctyrclennou rodinou, kdy deti kluk a holka sdili pokoj)?
Kdybych měla na výběr, dám každé dítě do svého pokoje.
@Anonymní píše:
Co myslite, je lepsi bydlet v malinkem domku na ostrove, 2 loznice, obyvak, kuchyn a nebo bydlet mimo ostrov 15 minut v aute ve meste v dome, kde jsou mistosti velke a samozrejme velka zahrada? Da se vubec takhle bydlet se ctyrclennou rodinou, kdy deti kluk a holka sdili pokoj)?
Kdybych ja mela na vyber, tak rodinu nastehuju na pevninu, do velkeho domu se zahradou, at maji dost prostoru a sama se nakybluju na ostrov… ![]()
A bavíme se o dovolené a nebo o běžném životě? Pro běžný život je pohcopitelně praktičtější bydlení tam, kde je občanská vybavenost.
Pro dovolenou, pokud nechcete nikam cestovat a prostě chcete být někde v klidu je romantícká samota na ostrově prima, jen je potřeba promyslet logistiku zásob. A tedy vědět, že se po dobu izolace snesete a nebudete se hádat jen proto, že prostě máte nedostatek vnějších podnětů a tak začnou vyplouvat staré a nedořešené věci.
Spis mi jde o ty deti, kdo ma zkusenosti s detma, co sdili pokoj kluk a holka. Bavime se o beznem zivote. Neni to opusteny ostrov, je tam vybavenost, obchod, skola. Jen ceny nemovisti jsou stejne za malinky dum jako za velky dum mimo tuhle oblast. Takze vice nez 2 loznice by jsme si nemohli dovolit.
Já měla s bráchou jeden pokoj celý život a přežili jsme to v pohodě. Brácha je o 6 let mladší. Nevidím v tom problém. Naše děti budou mít tak jeden pokoj, spousta lidí tak vyrostla.
@Lovelytrue píše:
Já měla s bráchou jeden pokoj celý život a přežili jsme to v pohodě. Brácha je o 6 let mladší. Nevidím v tom problém. Naše děti budou mít tak jeden pokoj, spousta lidí tak vyrostla.
Tak samozřejmě že to přežít jde, ale když je na výběr, nikdo by si to dobrovolně nevybral, když by měl možnost mít soukromí…