Dupačky - ušité na krátké nohy, dlouhé tělo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11502
17.8.10 19:03

Dupačky

Maminky, stává se vám, že koupíte dupačky (hlavně u větších velikostí př.80,86 atp.) a propínání má dítko někde u kolen? Koupila jsem plno dupaček ve velikosti 80 a 86, ale ouha, všechny mají dlouhá záda, ale propínání a tím pádem nožičky o polovinu kratší, takže rozkrok má někde u kolen a věčně je propínání rozepnuté. Nechci kupovat nějak drahé oblečení na doma, když z něho stejně rychle vyroste a lezením či chozením ho zežmolíkuje nebo prošoupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44170
17.8.10 19:23

Takové dupačky bych ani nekupovala. Moje dcera nosí velikost 86 a je dávno odplenkovaná.Teď už teda k vůli tomu, že se vytáhla do výšky, nosí některé věci i 92, ale záleží na střihu a výrobci. Nedovedu si představit používat teď dupačky, i když i v těchto velikostech máme myslím troje. Starší syn byl větší, tuto velikost měl tak v půlroce. Malé je 20 měsíců a fakt některé věci této velikosti ještě nosí. Je to ale opruz, protože je dělané na plenku :cert:

Proporce kojence a batolete je úplně jiná. Záleží, jestli máš velké dítě nebo drobíse. Batole by asi propínání mělo u kolen a rozkrok kratší, kojenec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
17.8.10 20:10

A nejsou ty dupačky všechny od jednoho výrobce? Že by měl divný střih..
Já teda dupačky nekupuju dávno, jen máme na spaní propínací overálky a ty nám teda sedí, kupuju Cherokee z Tesca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
17.8.10 21:07

Ja jsem takove dupacky i vyhledavala, mame latkovky, tak aby sli pres nocni plinu zapnout.

Ale napriklad HM melo dupacky, v sade s kabatkem a ty meli krasne dlouhe stihle nozky a pritom i dost mista na latkovku.

Ale 86 ted nosil strasne dlouho a dupky uz ne, ma teplacky do pasu, mame je celou zimu a ted jsou mu teda uz jako trictvrtaky, ale porad mu jsou. Pokud je chladneji, dam mu pod ne navleky na nohy, aby nemel studene lejtka a bodycko, aby u netaho na zada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.8.10 21:27

Já mám zas problém sehnat overal nebo dupačky na dlouhý nohy…prostě na těle mu je to obrovský ale nohy v tom má napěchovaný, že je pomalu ani neskrčí…má teď velikost 74 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
18.8.10 11:02

Našemu je 8 měsíců a 74 je mu už malá, takže už musím dávat 80 a 86, plínu ještě máme, ale i tak přeci nemůže být plena tak veliká, aby měl propínání tak nízko. Naše dítko je vysoké po tátovi a když mu ty dupajdy dám, nebo overálek, tak se o to málem přerazí a věčně to má rozepnuté. Setkala jsem se s tímto u 2 výrobců, věřila jsem mu a tak jsem to nerozbalovala a nezkontrolovala, moje chyba, teď to budu muset asi přešívat, ale i tak. Dupajdy má jen když má tričko nebo košilku, aby mu nelezly ven záda, jinak většinou dávám body a punčocháčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat