Pletená kombinézka

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
andrejka87
12.8.10 19:15

Pletená kombinézka

Holky zkouším,hledám prosím kde to jde a zatím nic.Moje maminka je vášnivá pletařka a tak sháníme popis na nějakou pletenou kombinézku (spíš teploučkou zimní) pro miminko.čekám dvojčátka dva chlapečky a tak chceme něco málo ušetřit.Kdybyste měly některá popis-postup pletení (spíše na malinká mimi) prosím napište mi třeba do zprávy nebo na email andrea.seb@seznam.cz…Vkládám fotečku pro příklad,ale tahle kombinézka je taková slaboučká i když by také nevadilo.Díky moc :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andrejka87
12.8.10 19:16
:-)
  • Citovat
  • Upravit
4232
12.8.10 19:23

No silnější se dá udělat buď ze silnější vlny, teď maj v Toptexu výprodej vln. Nebo by se to dalo podšít látkou. A není snadnější koupit fleece a ušít jí ?
www.toptex.cz. Ověřenou mám tu Berušku, ale je dost slabá spíš na háčkování.

Příspěvek upraven 12.08.10 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
12.8.10 19:25

Markétko tohle je jen návrh aby všichni přesně věděli co myslím tím ´kombinézka´ víš :-) ,já nemám postup ani na tuhle.Já koupím i ty co píšeš,ale chtěla bych i pletené je v nich teplučko a tak víš.

• Citovat
  • Upravit
4232
12.8.10 19:27

Ještě mně napadlo uháčkovat ze slabší vlny, výsledek je pak pevnější, silnější.
Pokud je babička zdatnější pletařka, tak by jí mohlo tohle pomoct, jak odhadnout velikost. http://www.pleteniproradost.cz/index.php?…. Jsou tam moc hezký věcičky. Já spoustu věcí pletu od oka, takže moc návody nepotřebuju.

Příspěvek upraven 12.08.10 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
12.8.10 19:30

Já pletla zpaměti, něco i podle popisu, ale už ho asi nenajdu. Ale chtěla bych tě upozornit na to, že ne každé miminko pletené snese. Maruška moc pletené jednak nechce a taky jako novorozenec na pleteninu mívala reakci (slabou, ale reakci). A jestli to plánujete kvůli šetření, tak pochybuju, že se to vyplatí. Pokud je maminka vášnivá pletařka jako já, tak to je jiná ;) . Zkusím se podívat, měla jsem hodně popisů, ale nevím, kde skončily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
12.8.10 19:35

Tak ono o to ušetření tak nejde,ale prostě maminka by hrooozně ráda pletla kombinézku a prostě si netroufne bez popisku tak pokud najdete písněte moc díky :-)

• Citovat
  • Upravit
sophinka
12.8.10 19:46

teda děvče dalo mi to fušku,prohledala jsem všechny fotky,ale našla jsem…jdu skenovat …

• Citovat
  • Upravit
sophinka
12.8.10 19:54

snad bude něco vidět ,pletařka nejsem ale řekla bych nic těžkého jen hladce…nebo obratce :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
andrejka87
12.8.10 19:56

a postu pletení sophinko ? :-)

• Citovat
  • Upravit
sophinka
12.8.10 19:58

to pámbůh ví :lol: . já myslela ,že když není vzorek tak je to jedno :lol: :lol:
každopádně doporučuji. prvně sem ohrnovala nos (byla od tchýmě :lol: )ale pak jsme ji nosili celou zimu :palec:

• Citovat
  • Upravit
4232
12.8.10 20:10

Tak jsem něco našla, je to ze starý Praktický ženy, ono se už dneska podobný věci moc nevydávaj, dneska to radši lidi koupí hotový. není to úplně nejmenší velikost, ale to není zase tak velký problém si to upravit. jestli už máš nakoupení nějaký oblečení, tak doporučuju si podle tohohle návodu udělat střih a pak porovnat kolik ubrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
12.8.10 20:11

Postup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
12.8.10 20:12

Zbytek postupu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.8.10 20:33

Zkus se podívat u vás v knihonvě. V naší jsou normálně Sandry s pletením k dispozici, i několik dětských speciálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat