Kapuca
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kapuca
Ahoj holky chci se zeptat davaly jste mimcum do kombinezy svetry ci mikiny s kapucou? Nebo je to spis neprakticke? Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pro uplne malicke mimi to je fajn, nesunda si to, clovek nemusi resit cepicku. Davala jsem na ven do kocaru treba svetrik s kapuckou.
Ale mela jsem to asi na dvou kusech obleceni, treba na trickach mi to uz prijde zbytecne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to spíš přišlo nepraktické, takže jsem se snažila vybírat mikinky bez kapuce (v malých velikostech to byl nadlidský výkon
). Ale přežít se to samozřejmě dá, to je jasný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
čičinka píše:
Pro uplne malicke mimi to je fajn, nesunda si to, clovek nemusi resit cepicku. Davala jsem na ven do kocaru treba svetrik s kapuckou.
Ale mela jsem to asi na dvou kusech obleceni, treba na trickach mi to uz prijde zbytecne.
Dekuju
Takze kdyz bude mit kapucu od mikci nebo svetru a kapuci od kombinezy tak mu staci bavlnena cepicka? Mam termin v lednu a cim dal vic mam pocit ze vubec nic nevim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zdenkak píše:
Mně to spíš přišlo nepraktické, takže jsem se snažila vybírat mikinky bez kapuce (v malých velikostech to byl nadlidský výkon). Ale přežít se to samozřejmě dá, to je jasný
Me jde o to aby to nevypadalo blbe 2 kapuci na sobe, protoze nechavat jednu ve vnitr to by ho chudinku urco mackalo.. A prave vsude vidim vsechno jen s kapucou
Ale je fakt ze ty veci s kapucou jsou takove hezci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepraktické, čepičku to nenahradí, nezakryje ouška. Dvě „čepičky“ jsou zbytečné, i v zimě, u nás už nejsou tuhé zimy a myslím si, že ta kapuca musí být ležícímu mimi nepříjemná.
Já jsem vždy prosila mamku, aby mi kapucu přešila na „stojáček“.Taky jsme to měli jen na pár kouscích oblečení.
Mikinka s kapucou mi nepřijde praktická ani pro větší dítě, zase nekryje krk
Malá sice jednu má, ale jen teď v létě, když se ochladí, myslím, že na podzim už nám bude k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já zas měla a mám kapuce ráda, dávala jsem přes čepičku na podzim. V zimě teda měla jen bodyno, punčošky a kombinézu s kapucou. Tam už jsme vrstvu navíc neměli. Ale nevadilo by mi to.
Když je starší tak je super, když hodně fouká nebo je zima, ale teď už si je sundavá. Ale pravda, že čepici to nenahradí, důležitější než ouška je čelo a to má v kapuci odkryté. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
penalda píše:zdenkak píše:Me jde o to aby to nevypadalo blbe 2 kapuci na sobe, protoze nechavat jednu ve vnitr to by ho chudinku urco mackalo.. A prave vsude vidim vsechno jen s kapucou
Mně to spíš přišlo nepraktické, takže jsem se snažila vybírat mikinky bez kapuce (v malých velikostech to byl nadlidský výkon). Ale přežít se to samozřejmě dá, to je jasný
Ale je fakt ze ty veci s kapucou jsou takove hezci
já dávala v zimě čepičku,mikču s kapucou a kapucu od kombinézky,přišlo mi to fajn a docela se mi to líbilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně přijdou kapuce u mimin silně nepraktické, na hlavě nekryjí uši, takže k ničemu, když na ní leží, tlačí je za krkem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka159 já vždycky složím mikinu tak jako tričko a tu kapuci dám na to. Ale štve mě, že se přestávají/přestaly vyrábět mikiny bez kapuce, ono složit to je ještě půl bídy ale jak ji narvat pod bundu, to je věc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka159 kupuju zásadně mikiny bez kapuce
. ty, které jsem dostala, skládám asi tak, že jen srovnám postranní části směrem ke středu a ohnu tu čelovou část dopředu. Stejně se to zmuchlá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka159 no to je to, mimčo leží a pod sebou má zmuchlanou kapuci, to je ta dnešní móda
Asi chodím do špatných obchodů, mám tedy starší děti a objevit někde mikinu bez kapuce, to je teda věc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to namuchlám do šuplíku a rychle zavřu
. S kapucou je všechno! Na ležení do kočárku a hraní doma je to blbý, ale na nošení zas super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit