Kapuca

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4855
5.8.10 13:23

kapuca

Ahoj holky chci se zeptat davaly jste mimcum do kombinezy svetry ci mikiny s kapucou? Nebo je to spis neprakticke? Diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
5.8.10 13:26

Pro uplne malicke mimi to je fajn, nesunda si to, clovek nemusi resit cepicku. Davala jsem na ven do kocaru treba svetrik s kapuckou.
Ale mela jsem to asi na dvou kusech obleceni, treba na trickach mi to uz prijde zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
5.8.10 13:33

Mně to spíš přišlo nepraktické, takže jsem se snažila vybírat mikinky bez kapuce (v malých velikostech to byl nadlidský výkon :roll: ). Ale přežít se to samozřejmě dá, to je jasný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.8.10 13:35
čičinka píše:
Pro uplne malicke mimi to je fajn, nesunda si to, clovek nemusi resit cepicku. Davala jsem na ven do kocaru treba svetrik s kapuckou.
Ale mela jsem to asi na dvou kusech obleceni, treba na trickach mi to uz prijde zbytecne.

Dekuju :-D Takze kdyz bude mit kapucu od mikci nebo svetru a kapuci od kombinezy tak mu staci bavlnena cepicka? Mam termin v lednu a cim dal vic mam pocit ze vubec nic nevim :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
5.8.10 13:40
zdenkak píše:
Mně to spíš přišlo nepraktické, takže jsem se snažila vybírat mikinky bez kapuce (v malých velikostech to byl nadlidský výkon :roll: ). Ale přežít se to samozřejmě dá, to je jasný :-D

Me jde o to aby to nevypadalo blbe 2 kapuci na sobe, protoze nechavat jednu ve vnitr to by ho chudinku urco mackalo.. A prave vsude vidim vsechno jen s kapucou :dance: Ale je fakt ze ty veci s kapucou jsou takove hezci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
5.8.10 13:44

Nepraktické, čepičku to nenahradí, nezakryje ouška. Dvě „čepičky“ jsou zbytečné, i v zimě, u nás už nejsou tuhé zimy a myslím si, že ta kapuca musí být ležícímu mimi nepříjemná.
Já jsem vždy prosila mamku, aby mi kapucu přešila na „stojáček“.Taky jsme to měli jen na pár kouscích oblečení.
Mikinka s kapucou mi nepřijde praktická ani pro větší dítě, zase nekryje krk :mrgreen: Malá sice jednu má, ale jen teď v létě, když se ochladí, myslím, že na podzim už nám bude k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
5.8.10 13:47

já zas měla a mám kapuce ráda, dávala jsem přes čepičku na podzim. V zimě teda měla jen bodyno, punčošky a kombinézu s kapucou. Tam už jsme vrstvu navíc neměli. Ale nevadilo by mi to. :nevim: Když je starší tak je super, když hodně fouká nebo je zima, ale teď už si je sundavá. Ale pravda, že čepici to nenahradí, důležitější než ouška je čelo a to má v kapuci odkryté. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
5.8.10 13:56
penalda píše:
zdenkak píše:
Mně to spíš přišlo nepraktické, takže jsem se snažila vybírat mikinky bez kapuce (v malých velikostech to byl nadlidský výkon :roll: ). Ale přežít se to samozřejmě dá, to je jasný :-D
Me jde o to aby to nevypadalo blbe 2 kapuci na sobe, protoze nechavat jednu ve vnitr to by ho chudinku urco mackalo.. A prave vsude vidim vsechno jen s kapucou :dance: Ale je fakt ze ty veci s kapucou jsou takove hezci :-)

já dávala v zimě čepičku,mikču s kapucou a kapucu od kombinézky,přišlo mi to fajn a docela se mi to líbilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
6.8.10 13:18

Mně přijdou kapuce u mimin silně nepraktické, na hlavě nekryjí uši, takže k ničemu, když na ní leží, tlačí je za krkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
3.9.14 12:09

@maminka159 věším na ramínko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.9.14 12:13

@maminka159 já vždycky složím mikinu tak jako tričko a tu kapuci dám na to. Ale štve mě, že se přestávají/přestaly vyrábět mikiny bez kapuce, ono složit to je ještě půl bídy ale jak ji narvat pod bundu, to je věc :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
3.9.14 12:22

@maminka159 kupuju zásadně mikiny bez kapuce :-). ty, které jsem dostala, skládám asi tak, že jen srovnám postranní části směrem ke středu a ohnu tu čelovou část dopředu. Stejně se to zmuchlá :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.9.14 12:45

@maminka159 no to je to, mimčo leží a pod sebou má zmuchlanou kapuci, to je ta dnešní móda :roll: Asi chodím do špatných obchodů, mám tedy starší děti a objevit někde mikinu bez kapuce, to je teda věc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
3.9.14 13:58

Já to namuchlám do šuplíku a rychle zavřu :-). S kapucou je všechno! Na ležení do kočárku a hraní doma je to blbý, ale na nošení zas super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat