Promáčené nepromokavé kalhoty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Promáčené nepromokavé kalhoty
Ahoj, dcera hrozně ráda skáče v kalužích, takže jsem jí koupila kalhoty do deště, ať se vyřádí. Pod kalhoty jí dávám punčocháče a ty má vždycky na několika místech mokré. Dnes konkrétně koleno a lýtko na druhé noze.
Pravda je, že jsem chtěla ušetřit a koupila Kiki Koko. Je to normální nebo existují nějaké kalhoty, které fakt nepromoknou?
Všem předem děkuji za příspěvky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kalhoty, které nepromoknou existují, ale zas nevím jestli jsou vhodné na pohyb, říkali jsme jim skafandr a byly 100% nepromokavé, ale taky 100% neprodyšné.
Pak jsou ještě membránové typu Goretex, ale to je zas zcela jiná cenová kategorie, že jsem si je nepořídila ani pro sebe a to už nerostu a vím že by byly na spoustu let.
Plus je otázkou, jestli si dcera ty punčocháče nezmáčí spodem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ve 20 stupních bych na dítě igelitový gatě nervala
šíleně se v tom akorát zapaří. Máme z Tchiba, neprosakují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lasicko, těch 20 stupňů Ti závidím, já měla dneska zimní svetr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ti doporučila ještě kalhoty od T&GO (www.g-mini.cz),jsou úžasný a jsou cenově přijatelnější než z Goretexu.Jmenují se tuším Bazi a když napíšeš do firmy dotaz, určitě ti rádi poradí. Jen je potřeba dodržovat přesně pokyny k praní, to platí i u ostatního nepromokavého oblečení. Nesmí se používat aviváž, jinak poškodíš zátěr, který se pak může loupat a nepromokavost je ta tam.
Taky neprat na vyšší teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bush-Babby
Já mohu doporučit nepromokavé kalhoty od Bush Baby. Je to anglická značka, která se specializuje na outdoorové oblečení pro děti do 4 let. Kalhoty jsou fakt super, prodyšné, ale nepromokavé.
www.bush-baby.cz
- Citovat
- Upravit