Skvrny od slunce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
22.7.10 14:09

Skvrny od slunce

Ahojky,holky nevíte ,jak dostat zažloutnutí od slunce z bílého oblečení??prosím poradte,jsem bezradná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5532
22.7.10 14:12

Dostilko,
obávám se, že se toho asi nezbavíš :-( . Ségra takhle nechala na sluníčku poskládané světlé prádlo, a na všem jí zůstaly vyšisované pruhy od skladů… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
22.7.10 14:13

to snad ne..měla jsem ho tam jen 15 min a už bylo zažloutlé,myslíš,žesavo nepomůže??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
22.7.10 14:57

Tyjo, to jsem nevěděla, že slunce „žlutí“ bílé prádlo 8-o Babi vždy říkala, že sluníčko vytáhne nevypratelné fleky např. od ovoce.. a že šisuje barvy taky vím, ale toto? Jsem zvědavá na rady, teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
22.7.10 14:58

Skvrny od sluníčka nevím, ale i na neodstranitelné skvrny mi vždy zabralo žlučové mýdlo, ale tohle vyzkoušený nemám. Za pokus to ale stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
22.7.10 15:45

kup si savo perex, nařeď lázeň podle návodu a zkus to do toho namočit. pak vyprat v těch kapslích Ariel profesional na skvrny. to by mohlo zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.10 21:11

no a mezitím jsem měla i manželovy bíle tříčtvrtáky,které jsou proužkaté..neudělá jim to něco?? jinak moc díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21470
23.7.10 21:19

a z jakého jsou materiálu? koukni jestli tam není na cedulce ikonka, že se nemohou bělit. jinak to savo perex by tomu ublížit nemělo, jen to musíš naředit.
hele, tak mě napadá, bílé kalhoty jsou strašlivě nepraktické, co je takhle přebarvit? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
4.5.11 14:01

Holky, objevila jsem tuto diskuzi a prosím vás o informaci, jestli už někomu na skvrny od slunce něco pomohlo. Já dala uschnout na slunce svetřík po naší malé. Je nový, bílorůžový a teď je na přední straně velká žlutá mapa. Už jsem zkoušela:
znovu vyprat a usušit - nic :roll:
vanish - nic, jako bych nic nepoužila :nevim:
savo perex - trošku se to zesvětlilo, ale jinak nic :twisted:

Už si vážně nevím rady. Prosím o jakoukoliv radu. Svetřík byl dost drahý a nerada bych ho hodila do koše :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.10.15 22:34

Prosím, tak jak to dopadlo? Mám stejný problém…s prostěradly. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
24.6.17 21:16

Ahoj, rada bych oživila tuto diskuzi. K mému úžasu mi sluníčko zažlutilo bílá bodyčka pro malou :? Nikdy se mi to nestalo a vždycky jsem si myslela že sluníčko bělí, a ne žlutí 8o
Podařilo se to někomu už vyprat?
Díky za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
24.6.17 21:36

Mně se tohle stalo s bílým oblečením, které jsem zaprala ve vanishi a dala na slunce.. pomohlo namočit a zaprat s citronem nebo nebo stávou z citronky a hned mokré dát do pračky a téměř se vypralo.. bohužel trochu nažloutlé zůstalo, to už se mi nepodařilo, ale z nejhoršího se to vypralo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat