Plavky Imse Vimse

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5697
16.7.10 15:26

Plavky Imse Vimse

Maminky, máte někdo tyhle plavečky? Hodně si je chválí, ale ráda bych znala názor „erudovaných“ ;-)

Líbí se mi černé, ale nejsem si vůbec jistá velikostí. Kuba má kolem 11kg, ale roste nárazově, tak nevím, jestli mu vzít 9-12kg nebo 11-14kg…pořád váhám, je celkem mohutný, ale poslední dobou už tolik nerostl. Ráda bych, aby mu vydržely, ale zase na druhou stranu bych chtěla, aby plavky splnily účel a nestala se nehoda… :nevim:

Nevíte někdo, jestli jsou někde v prodeji v Ostravě? Ne na objednávku, ale skladem… nebo ne na moc dlouhou objednávku… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
16.7.10 16:17

Já bych brala raději menší. Oni se ty gumičky časem hodně vytahají. Oni zas tak rychle už ty děti pak nepřibírají. Nepočítej, že je bude mít navíce let. Tom je měl od února, z počátku používané v bazénu jednou týdně, teď měsíc 6-8× denně a už netěsnily vůbec. Takže výdrž - žádný zázrak, ale zase byly intenzivně využívány. Určitě se vyplatily proti jednorázovkám.

• Citovat
  • Upravit
1994
16.7.10 17:08

Ahojky,
já bych taky brala ty menší, ty velikosti jsou obvykle spíš větší. Pokud bys je chtěla, mám je skladem, pošta 37 jako doporučený dopis :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
16.7.10 18:42

Já mám na 11 kilovýho ty větší (zelený) a menší by snad ani nezapnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.7.10 20:39

tak teď teda holky nevím… on má takové ehm větší nožičky, takové macatější… tak asi vezmu raději ty větší… ale jistá si nejsem, tak snad to do zítřka rozmyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
17.7.10 20:41

Vezmi 11-14 kg. Dcera má 14,4 kg a plavky IW má 13 - 17 kg a jsou jí pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
2.3.13 12:01

Můžu se zeptat, zda plavečky této značky jsou pro břichaté děti? Máme pupkáče 12kg a nevím, jakou velikost máme vzít? Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat