Nepromokavé kalhoty
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nepromokavé kalhoty
Ahoj holky,
ráda bych koupila dětem nějaké nepromokavé, ale prodyšné kalhoty nebo i celý komplet s bundou. Hlavě, aby byly do děště a děti se v tom nepařily… Nemáte někdo zkušenost? Třeba, aby už to mělo nějaký vodní sloupec a prodyšnot… Vím, že v Tchibu mívají na podzim bundu a kalhoty do děště, ale příjde mi to takové dost gumové. Pokud někdo tento komplet z Tchiba máte - napiště mi prosím, zda je to dobrá věc a jestli se v tom děti nezapaří?
Ještě bych potřebovala vědět - co více unosí dovnitř do školky na podzim a v zimě - trička s dlouhým nebo s krátkým? (Chci si něco dopředu nakoupit.)Děkuji moc za zkušenosti. Míša
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, zkusenost zatim bohuzel nemam, ale spoustu nepromokaveho obleceni maji tady http://www.outdoorbaby.cz/…i-do-prirody, na vlastni oci jsem to bohuzel nevidela, ale nepripada mi to tak spatne a vyber tam docela je, tak se zkus mrknout, treba aspon nacerpas inspiraci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus vygooglit „goretex“ anebo „climatex“, „klimatex“. Mělo by tam těch odkazů být dost…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka měla od Tchiba pro dceru kombinézu a byla velice spokojená. Ale nevím, jak je to s nepropustností vody u těchto výrobků. Takové minimum vodního sloupce je 2000 mm , ale to rozhodně není na žádné velké procházky v dešti, ani válení se ve sněhu. To chce vodní slopec 10 000 mm a propustnost 10 000g/m. Potom člověk nemusí mít strach, že by promokl.
a může v klidi na lyžování. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji téma…
mám možnost příští týden koupt v Tchibu kalhoty de deště,ale váhám nad jejím využitím ![]()
Vloni jsem je koupila,ale dcera je měla párkrát
Když je deštivo,tak prostě ven nechodíme..
Ale příští rok už bude ve školce,tak přemýšlím,že tam by je mohla využít více. I když kamarádka mi říká,že budou stačit do školky tepláky a holiny.
Letos Tchibo nabízí dvojí variantu kalhot-klasické gumové,a pak i s mikrofleesem vevnitř do chaldnějšího počasí-ty se mi líbí.ale cena 399,–,tak prostě nevím
![]()
Budu ráda,za reakce zkušených maminek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
befana píše:
Obnovuji téma…mám možnost příští týden koupt v Tchibu kalhoty de deště,ale váhám nad jejím využitím
Vloni jsem je koupila,ale dcera je měla párkrátKdyž je deštivo,tak prostě ven nechodíme..
Ale příští rok už bude ve školce,tak přemýšlím,že tam by je mohla využít více. I když kamarádka mi říká,že budou stačit do školky tepláky a holiny.Letos Tchibo nabízí dvojí variantu kalhot-klasické gumové,a pak i s mikrofleesem vevnitř do chaldnějšího počasí-ty se mi líbí.ale cena 399,–,tak prostě nevím
Budu ráda,za reakce zkušených maminek![]()
Ahoj, neporadím, ale spíš se chci zeptat - na stránkách tchiba nic takového není, že by příští týden byly v prodeji (chci je taky koupit)
jak jsi na to přišla prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
strace píše:befana píše:Ahoj, neporadím, ale spíš se chci zeptat - na stránkách tchiba nic takového není, že by příští týden byly v prodeji (chci je taky koupit)
Obnovuji téma…mám možnost příští týden koupt v Tchibu kalhoty de deště,ale váhám nad jejím využitím
Vloni jsem je koupila,ale dcera je měla párkrátKdyž je deštivo,tak prostě ven nechodíme..
Ale příští rok už bude ve školce,tak přemýšlím,že tam by je mohla využít více. I když kamarádka mi říká,že budou stačit do školky tepláky a holiny.Letos Tchibo nabízí dvojí variantu kalhot-klasické gumové,a pak i s mikrofleesem vevnitř do chaldnějšího počasí-ty se mi líbí.ale cena 399,–,tak prostě nevím
Budu ráda,za reakce zkušených maminek![]()
jak jsi na to přišla prosím?
Budou za měsíc.
Já nakupuji v Praze na Černém Mostě,kde je to nějaké spešl,mají zboží vždy o měsíc dříve než v ostatních prodejnách a na netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já je koupila synovi asi ve třech letech a nevyužil je. Na dcerku ty menší nemám a ta by je byla využila, protože je celkem čuník. Tak asi spíš podle typu děcka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
befana píše:Budou za měsíc.
Já nakupuji v Praze na Černém Mostě,kde je to nějaké spešl,mají zboží vždy o měsíc dříve než v ostatních prodejnách a na netu.
Díky, ohlídám si to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju anglickou značku Spotty Otter . Bohužel ceny jsou hodně vysoké, ale opravdu se to vyplatí (zvlášť pokud budou děti po sobě dědit).
Máme flessem podšitou kombinézu a nepropustila nikdy nic a že se v ní syn i brodil v kalužích snad po kolena
Nějaké cákání, skákání a sníh jsou úplně v pohodě.
Objednávala jsem ji tady ve slevách, do čr posílají, jen to chce mít kliku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já na to Tchibo taky kukám, ale fakt nevím, jestli koupit ty podšité flisem a nebo jen ty gumové, toť otázka. Celkem dost peněz. Myslím, že je využijem, jelikož malá jak během půl hodiny jak čuník. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi. prosim, poradte, kde koupit nepromokave kalhoty na podzim, resp. i ted do destiveho pocasi. Nebo jake vubec koupit? Syn (2 roky) miluje kaluze, tak proto. Nejlepe nejaky eshop. Ale nevim jake. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě tchibo, ale nevím, jestli je mají v nabídce. Kukněte na mimibazar nebo nějaké jiné bazárky. Většinou jsou jako nové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov nechala jsem si šít u jedné paní na mimibazaru softshellové kalhoty s flísem, parametry 10000/3000. Ty jsou prostě super a oproti cenám v obchodech i levné. Jsem s nima moc spokojená, že jsem si hned nechala ušít i bundičku.
- Citovat
- Upravit