Nepromokavé kalhoty

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
5.7.10 15:34

Nepromokavé kalhoty

Ahoj holky,
ráda bych koupila dětem nějaké nepromokavé, ale prodyšné kalhoty nebo i celý komplet s bundou. Hlavě, aby byly do děště a děti se v tom nepařily… Nemáte někdo zkušenost? Třeba, aby už to mělo nějaký vodní sloupec a prodyšnot… Vím, že v Tchibu mívají na podzim bundu a kalhoty do děště, ale příjde mi to takové dost gumové. Pokud někdo tento komplet z Tchiba máte - napiště mi prosím, zda je to dobrá věc a jestli se v tom děti nezapaří?
Ještě bych potřebovala vědět - co více unosí dovnitř do školky na podzim a v zimě - trička s dlouhým nebo s krátkým? (Chci si něco dopředu nakoupit.)Děkuji moc za zkušenosti. Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1535
5.7.10 16:34

ahoj, zkusenost zatim bohuzel nemam, ale spoustu nepromokaveho obleceni maji tady http://www.outdoorbaby.cz/…i-do-prirody, na vlastni oci jsem to bohuzel nevidela, ale nepripada mi to tak spatne a vyber tam docela je, tak se zkus mrknout, treba aspon nacerpas inspiraci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
5.7.10 16:36

Zkus vygooglit „goretex“ anebo „climatex“, „klimatex“. Mělo by tam těch odkazů být dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.7.10 13:43

Kamarádka měla od Tchiba pro dceru kombinézu a byla velice spokojená. Ale nevím, jak je to s nepropustností vody u těchto výrobků. Takové minimum vodního sloupce je 2000 mm , ale to rozhodně není na žádné velké procházky v dešti, ani válení se ve sněhu. To chce vodní slopec 10 000 mm a propustnost 10 000g/m. Potom člověk nemusí mít strach, že by promokl. :-D a může v klidi na lyžování. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.7.11 21:36

Obnovuji téma…

mám možnost příští týden koupt v Tchibu kalhoty de deště,ale váhám nad jejím využitím :nevim:
Vloni jsem je koupila,ale dcera je měla párkrát :roll: Když je deštivo,tak prostě ven nechodíme..
Ale příští rok už bude ve školce,tak přemýšlím,že tam by je mohla využít více. I když kamarádka mi říká,že budou stačit do školky tepláky a holiny.

Letos Tchibo nabízí dvojí variantu kalhot-klasické gumové,a pak i s mikrofleesem vevnitř do chaldnějšího počasí-ty se mi líbí.ale cena 399,–,tak prostě nevím :think: :think:

Budu ráda,za reakce zkušených maminek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
17.7.11 21:58
befana píše:
Obnovuji téma…

mám možnost příští týden koupt v Tchibu kalhoty de deště,ale váhám nad jejím využitím :nevim:
Vloni jsem je koupila,ale dcera je měla párkrát :roll: Když je deštivo,tak prostě ven nechodíme..
Ale příští rok už bude ve školce,tak přemýšlím,že tam by je mohla využít více. I když kamarádka mi říká,že budou stačit do školky tepláky a holiny.

Letos Tchibo nabízí dvojí variantu kalhot-klasické gumové,a pak i s mikrofleesem vevnitř do chaldnějšího počasí-ty se mi líbí.ale cena 399,–,tak prostě nevím :think: :think:

Ahoj, neporadím, ale spíš se chci zeptat - na stránkách tchiba nic takového není, že by příští týden byly v prodeji (chci je taky koupit) :-( jak jsi na to přišla prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.7.11 22:12
strace píše:
befana píše:
Obnovuji téma…

Ahoj, neporadím, ale spíš se chci zeptat - na stránkách tchiba nic takového není, že by příští týden byly v prodeji (chci je taky koupit) :-( jak jsi na to přišla prosím?

Budou za měsíc.
Já nakupuji v Praze na Černém Mostě,kde je to nějaké spešl,mají zboží vždy o měsíc dříve než v ostatních prodejnách a na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
17.7.11 22:20

Ahoj, já je koupila synovi asi ve třech letech a nevyužil je. Na dcerku ty menší nemám a ta by je byla využila, protože je celkem čuník. Tak asi spíš podle typu děcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
18.7.11 07:01
befana píše:Budou za měsíc.
Já nakupuji v Praze na Černém Mostě,kde je to nějaké spešl,mají zboží vždy o měsíc dříve než v ostatních prodejnách a na netu.

Díky, ohlídám si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
18.7.11 07:33

Doporučuju anglickou značku Spotty Otter . Bohužel ceny jsou hodně vysoké, ale opravdu se to vyplatí (zvlášť pokud budou děti po sobě dědit).

Máme flessem podšitou kombinézu a nepropustila nikdy nic a že se v ní syn i brodil v kalužích snad po kolena :roll: Nějaké cákání, skákání a sníh jsou úplně v pohodě.

Objednávala jsem ji tady ve slevách, do čr posílají, jen to chce mít kliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.8.11 21:48

No já na to Tchibo taky kukám, ale fakt nevím, jestli koupit ty podšité flisem a nebo jen ty gumové, toť otázka. Celkem dost peněz. Myslím, že je využijem, jelikož malá jak během půl hodiny jak čuník. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
24.8.14 20:36

Ahoj, obnovuji diskuzi. prosim, poradte, kde koupit nepromokave kalhoty na podzim, resp. i ted do destiveho pocasi. Nebo jake vubec koupit? Syn (2 roky) miluje kaluze, tak proto. Nejlepe nejaky eshop. Ale nevim jake. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
24.8.14 20:42

Za mě tchibo, ale nevím, jestli je mají v nabídce. Kukněte na mimibazar nebo nějaké jiné bazárky. Většinou jsou jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
24.8.14 20:44

@evulkanov nechala jsem si šít u jedné paní na mimibazaru softshellové kalhoty s flísem, parametry 10000/3000. Ty jsou prostě super a oproti cenám v obchodech i levné. Jsem s nima moc spokojená, že jsem si hned nechala ušít i bundičku.

• Citovat
  • Upravit
451
24.8.14 21:00

@Janeet mohlas bys prosim hodit odkaz na ten mimibazar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat