Second hand Ostrava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Second hand Ostrava
Ahoj Holky,
na jaře jsem navštívila dost zajímavou (dá-li se to tak nazvat) sekáčovou akci. V Martinově v Garáži a v KD Akord byl vysypaný náklaďák oblečení ze zahraničí a co si člověk doslova ulovil a urval bylo jeho.
Ne že by mi tento způsob nákupu plně vyhovoval,ale kus dětského oblečení za 20 Kč je prostě docela motivace - navíc adrenalinvové sporty můžu… ![]()
Znáte někdo taky tyhle akce v OV? Víte kdy bude nějaká další?
Jak často jsou? Napsala jsem na lístek u pokladny svůj mobil,ale ještě nepřišla žádná SMS s datem konání dalšího lovení… ![]()
A poslední dotaz - víte,kde mají prodejnu - má to být kdesi v centru u Masarykáče.
Děkuji moc
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
to bude určitě tzv. hrabárna… nikdy jsem na ní ještě nebyla - neměla jsem hlídání, ale taky bych ráda…
bohužel o dalších akcích ti neporadím…
ovšem sekáč si myslím že to je UNIMODA (doufám, že jsem to napsala správně), je to kousek od zastávky Elektra směrem k Masarykáči když nejdeš okolo Č.Spořitelny ale tím jakoby podchodem vedle bývalé ČSOB, směrem k tomu červenožlutému kostelu, tak těsně před ním odbočíš doprava a tam v prvním patře to je…
tam jsem se něco nalovila, ale člověk musí být štěstí, bývá to dost přebrané někdy… první týden nových kusů mají cenu plnou, s každým dalším se ceny snižují a kromě toho mají různé šťastné hodinky atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bych se tam taky rada nekdy jukla … co tak udelat nejakou slezaci akci a jit tam hromadne
a ulovit jak rikate co nejvic .. pak sup bokem apekne to probrat co se ktere hodi?? Mi to pripomelo trziste ve spanelsku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Akce rychlé ruce
Ahojky,tak na tyto prodejní akce v Ostravě chodím pravidelně a je to super věc
Sice se člověk musí probojovávat,aby něco ulovil,ale tím je to zajímavější
Akce v říjnu 29.-30.10 KD Akord v Zábřehu a v listopadu v Martinově Garáž 6.-7.11.2010.Ostatní informace a místo prodejny lze najít na stránkách www.secandhandpress.cz.Tak se mějte hezky a třeba se sejdeme na další akci.Lovu zdar.pa Mona
- Citovat
- Upravit
@maim píše:
Ahoj Holky,na jaře jsem navštívila dost zajímavou (dá-li se to tak nazvat) sekáčovou akci. V Martinově v Garáži a v KD Akord byl vysypaný náklaďák oblečení ze zahraničí a co si člověk doslova ulovil a urval bylo jeho.
Ne že by mi tento způsob nákupu plně vyhovoval,ale kus dětského oblečení za 20 Kč je prostě docela motivace - navíc adrenalinvové sporty můžu…Znáte někdo taky tyhle akce v OV? Víte kdy bude nějaká další?
Jak často jsou? Napsala jsem na lístek u pokladny svůj mobil,ale ještě nepřišla žádná SMS s datem konání dalšího lovení…
A poslední dotaz - víte,kde mají prodejnu - má to být kdesi v centru u Masarykáče.
Děkuji moc
M.
Co se týče levného nákupu - v Opavě otevřeli před cca čtvrt rokem obrovský sekáč, kde vše stojí 20 Kč, teď zrovna mají akci na dětské - kus 5 Kč. A dá se tam nádherně vybrat, já si od tama pravidelně odvážím plné pytle:-)
mrkněte na www.stextil.cz je to v Opavě kousek od Tesca, tedy hned na začátku při vjezdu do Opavy. Ta cesta se fakt oplatí, plno mých kamarádek z Ostravy takhle jezdí. Nové zboží dodávají v pondělí, ale doplňují během celého týdne. A mají tam fakt hromady věcí, je to velký sklad.
- Citovat
- Upravit
A holky zkoušeli jste sekáč Unimoda.cz? Já objednala nedávno a věci supr
Koupila jsem si tam super kabát (http://unimoda.cz/damske/kabaty)
Jinak vím o jednom v Bohumíně, a ten je taky moc fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit