Nakupování oblečků
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nakupování oblečků
Ahoj holky, zajímalo by mě, kdy jste se začali poohlížet po miminkovských oblečcích a doma je začali střádat. Já sem zatím v 10 tt a myslím, že je na to ještě čas. Prý to přináší smůlu, když s tím začneš moc brzy, ale když ono jich všude je tolik, že sem si zakázala chodit v obchoĎácích do dětskýho oddělení. Jak to máte vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem taky zezačátku chodila a po všem koukala a nejraději hned nakupovala
. Pak jsem se na to vykašlala a začala jsem nakupovat až tak 2 měsíce před porodem a stačilo to
. Navíc jsme spoustu věcí dostali takže neboj myslím že času máš ještě dost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi je zbytečné mít doma spoustu věcí, které mimi stejně neunosí. A dost věcí si myslím dostaneme. Takže možná počkám a do obchodů se budu chodit jenom koukat a vybírat, co by se mi na našeho prcka líbilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rekla jsem si, ze zacnu nakupovat az po velkem UTZ ve 20tt.
A zacala az dalsi mesic, ale jen proto, ze ted jsou hodne vyprodeje, tak jsem toho vyuzila.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem na tom byla podobně,chtěla jsem hned nakupovat,a připravovat výbavičku,je pravda,že někdy jsem neodolala.ale jinak jsem naplno začala nakupovat tak 3 měsíce před porodem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začala kupovat a přivážet od kamarádky až po velkém UTZ ve 20.tt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi máte pravdu, radši s nakupováním ani začínat nebudu, abych potom dokázala přestat
Uvidíme, co dostaneme a nějaký věci si samozřejmě koupíme. když ono toho v těch obchodech ale je. Hrůza a já mám dost slabou vůli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, já měla velký UTZ minulý týden a taky jsem si neodpustila už něco nakoupit, aspoň sobě pro radost
Teď budu nakupovat postupně od každého něco, co si myslím, že bude potřeba. Určitě ne moc, ať to pak neleží ve skříni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem začala nakupovat po výsledcích z tripple testů, částečně kvůli pověře aby bylo vše v pořádku a částečně abych vše nevykoupila hned.
Pak jsem si udělala seznam a nakupovala postupně, každý měsíc něco tak abychom nemuseli sahat na úspory ale abych si to užila
![]()
A i tak mám některé věci neunošené a nebo nepraktické
a to jsem se snažila hodně to omezovat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem byla v tomhle asi flákač .. základní výbavičku jsem nakoupila asi měsíc před porodem, ale žádný přehršle hadříků, které by stejně malá neunosila. Hlavně i proto, že jsem nevěděla kolik toho vlastně budu potřebovat
A bohatě to stačilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já první obleční nakoupila až po 14tt, kvůli tomu, že jsem se bála, že kdybych přišla o mimi tak aby mi ho nic nepřipomínalo. Další nákupy jsem dělala až po 20tt po velkým UTZ, teď jsem ve 29tt a obleční máme snad všechno, dokonce máme už i postýlku ale furt bude ještě co nakupovat a asi je lepší dokupvat průběžně než všechno najednou, tedy aspoň my by jsem si to nemohly finančně dovolit takovou zátěž v jeden měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi první obleček pro malé koupím po dalším ultr., kdy jdu i na genetiku. Jako oslavu na to, že všechno dobře dopadne. Taky bych ráda pořizovala výbavičku s rozumem a asi postupně. všechno najednou se koupit nedá, nebo možná dá, ale utratím celou výplatu
Kamarádka nakupovala skoro od začátku a potom měla pokojíček plný dětských oblečků a teď už je má zase schovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem pokukovala asi od 6. tt ale nechtěla jsem nic kupovat protože jsem nevěděla co to bude, tak jsem si pořídila pár bílých věciček, ale po genetice jsem se rozjela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co obnáší genetika? Mě to sice čeká až 16. 7. ale ráda bych věděla, co se bude dít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na genetice jsem byla ve 20. tt, tam mi řekly jakého pohlaví je mimčo, je to velký ultrazvuk, kde se kontroluje jestli je mimčo celkově v pořádku, nevím přesně co zjisťují, klárku nám mudr. nahrál na kazetu, ukazoval nám jak jí pumpuje krev, tluče srdíčko, měřil končetiny, hlavu a tělíčko, pak nám řekl kolik přibližně váží, a jestli je všechno tak já má být, a ještě nějaké fotky jsme si odnesly
- načítám...
- Citovat
- Zmínit