Nakupování oblečků

886
23.6.10 09:01

Nakupování oblečků

Ahoj holky, zajímalo by mě, kdy jste se začali poohlížet po miminkovských oblečcích a doma je začali střádat. Já sem zatím v 10 tt a myslím, že je na to ještě čas. Prý to přináší smůlu, když s tím začneš moc brzy, ale když ono jich všude je tolik, že sem si zakázala chodit v obchoĎácích do dětskýho oddělení. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
23.6.10 09:03

Já jsem taky zezačátku chodila a po všem koukala a nejraději hned nakupovala :-D . Pak jsem se na to vykašlala a začala jsem nakupovat až tak 2 měsíce před porodem a stačilo to :-) . Navíc jsme spoustu věcí dostali takže neboj myslím že času máš ještě dost :kytka: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
23.6.10 09:09

Asi je zbytečné mít doma spoustu věcí, které mimi stejně neunosí. A dost věcí si myslím dostaneme. Takže možná počkám a do obchodů se budu chodit jenom koukat a vybírat, co by se mi na našeho prcka líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.6.10 09:10

Rekla jsem si, ze zacnu nakupovat az po velkem UTZ ve 20tt.

A zacala az dalsi mesic, ale jen proto, ze ted jsou hodne vyprodeje, tak jsem toho vyuzila.

• Citovat
  • Upravit
5907
23.6.10 09:14

Taky jsem na tom byla podobně,chtěla jsem hned nakupovat,a připravovat výbavičku,je pravda,že někdy jsem neodolala.ale jinak jsem naplno začala nakupovat tak 3 měsíce před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
23.6.10 09:15

Já začala kupovat a přivážet od kamarádky až po velkém UTZ ve 20.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
23.6.10 09:16

Asi máte pravdu, radši s nakupováním ani začínat nebudu, abych potom dokázala přestat :-) Uvidíme, co dostaneme a nějaký věci si samozřejmě koupíme. když ono toho v těch obchodech ale je. Hrůza a já mám dost slabou vůli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
23.6.10 09:17

Jj, já měla velký UTZ minulý týden a taky jsem si neodpustila už něco nakoupit, aspoň sobě pro radost :mrgreen: Teď budu nakupovat postupně od každého něco, co si myslím, že bude potřeba. Určitě ne moc, ať to pak neleží ve skříni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
23.6.10 09:49

já jsem začala nakupovat po výsledcích z tripple testů, částečně kvůli pověře aby bylo vše v pořádku a částečně abych vše nevykoupila hned.

Pak jsem si udělala seznam a nakupovala postupně, každý měsíc něco tak abychom nemuseli sahat na úspory ale abych si to užila :lol: :lol: :lol:

A i tak mám některé věci neunošené a nebo nepraktické :lol: a to jsem se snažila hodně to omezovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
23.6.10 09:51

Já jsem byla v tomhle asi flákač .. základní výbavičku jsem nakoupila asi měsíc před porodem, ale žádný přehršle hadříků, které by stejně malá neunosila. Hlavně i proto, že jsem nevěděla kolik toho vlastně budu potřebovat :) A bohatě to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.6.10 09:54

Ahoj, já první obleční nakoupila až po 14tt, kvůli tomu, že jsem se bála, že kdybych přišla o mimi tak aby mi ho nic nepřipomínalo. Další nákupy jsem dělala až po 20tt po velkým UTZ, teď jsem ve 29tt a obleční máme snad všechno, dokonce máme už i postýlku ale furt bude ještě co nakupovat a asi je lepší dokupvat průběžně než všechno najednou, tedy aspoň my by jsem si to nemohly finančně dovolit takovou zátěž v jeden měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
23.6.10 11:16

Asi první obleček pro malé koupím po dalším ultr., kdy jdu i na genetiku. Jako oslavu na to, že všechno dobře dopadne. Taky bych ráda pořizovala výbavičku s rozumem a asi postupně. všechno najednou se koupit nedá, nebo možná dá, ale utratím celou výplatu :-) Kamarádka nakupovala skoro od začátku a potom měla pokojíček plný dětských oblečků a teď už je má zase schovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.6.10 11:19

já jsem pokukovala asi od 6. tt ale nechtěla jsem nic kupovat protože jsem nevěděla co to bude, tak jsem si pořídila pár bílých věciček, ale po genetice jsem se rozjela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
23.6.10 11:22

Co obnáší genetika? Mě to sice čeká až 16. 7. ale ráda bych věděla, co se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.6.10 11:29

na genetice jsem byla ve 20. tt, tam mi řekly jakého pohlaví je mimčo, je to velký ultrazvuk, kde se kontroluje jestli je mimčo celkově v pořádku, nevím přesně co zjisťují, klárku nám mudr. nahrál na kazetu, ukazoval nám jak jí pumpuje krev, tluče srdíčko, měřil končetiny, hlavu a tělíčko, pak nám řekl kolik přibližně váží, a jestli je všechno tak já má být, a ještě nějaké fotky jsme si odnesly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat