Sekáček fešáček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
sekáček fešáček
Ahoj.Chtěla jsem vás poprosit,jalikož si už fakt nevím rady.Objevila jsem tak před 3 měsíci tenhle krásný internetový obchůdek sekáček fešáček.Hadýrky vypadaly úžasně jak pro děti,tak pro maminky.Problém je v tom,že paní napíše na úvodní stránku dnes vkládám to a to a uplyne týden,dva a nic.Když se jí napsalo,neodepsala.Měla jsem zaktivovaáno ,aby mi chodily novinky mailem,nikomu nechodily.Měla tam knihu pro diskuzi,kde se maminky marně snažily skontaktovat alespon prostřednictvím tohodle,ale to pak po mé napsané kritice,která byla tam veřejně přístupná,zrušila.Vytekly mi po 2 měsících ,kdo by se divil,nervy
Teď už mám týden zrušenou rezervaci a jen mi přišel mail,že zboží se expeduje.Ta nevím ani kdy mám poslat peníze,nebo co se teda bude dít.
Přitom tam mají jasně napsáno,že zboží nejpozději do 3 dnů posílají.
Paní jsem samořejmě několikrát psala,ale hádejte…?
Fakt jsem z toho znechucená.Nevíte někdo,jeslti třeba někde na tohle není hodnocení?Dá se třeba proti tomu bránit?Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak pockej pokud ti neco prijde ne? Hlavne neposilej penize jinak ti rupnou nervicky jeste vic:-/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych počkala zda něco přijde, když ne, nechala bych to být, peníze předpokládám si žádné neposlala, tak je ani neposílej a objednej si zboží jinde, očividně to je špatný prodejce, když neumí ani odpovědět na dotaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Právě že kdyžpasla předtím ještě maminy,co si objednaly zboží(to existovala ještě ta kniha návštěv),tak byly nadšené.Uvidím.Musím to promyslet.Chtěla jsem to zaplatit z účtu,protože to je značně levnější.
Hlavně jsem chtěla vědět,jetli s tím už nemá taky někdo zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sekáček fešáček - bacha!
S tímhle sekáčkem mám velmi špatnou zkušenost. Měli jsme jet letos v únoru na hory a synovi jsem tady objednala bundu asi s třítýdenním předstihem a peníze poslala na účet. Bunda samozřejmě nepřišla. Když jsem se paní snažila kontaktovat mailem, tak nereagovala, když jsem telefonovala, tak mi to nezvedala. Když jsem jí napsala negativní hodnocení, tak zhruba za 2 hodiny bylo smazáno a paní mně napsala velmi nepěkný mail. Nakonec zásilka přišla, z lyžařské bundy se vyklubala teplejší větrovka a bylo uvedeno, že bunda je v super stavu, téměř nenošená a přitom byla na rukávech prodřená a byly tam dírky. Ale nafocena, to byla výborně.
Je pravda, že sem tam na tento sekáček mrknu a paní tam má třeba půl roku zboží u kterého má napsáno „prodáno“.
Tomuto „podniku“ bych se na Vašem místě velkým obloukem vyhnula.
- Citovat
- Upravit
Ahoj.Díky.Pomohlo mi to.Zrovna jsem chtěla napsat,jak jsem na tom.
Mé objednané zboží je stále expedováno,
přitom jsem 16.6.ukončila rezervaci.Už se na to asi opravu „vyprdnu“,že to tak musím napsat,a nebudu posílat peníze.Mám to u ní za 500 Kč.Jakýkoliv kontakt je s ní opravdu nemožný.
Nevíte náhodou,kam se dá třeba napsat nějaké hodnocení na ní,aby třeba ještě nenalítly další maminky?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pro ty,co nás sledují.
Mé zboží je stále epedováno
na kontakt nereaguje.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
o žádném hodnocení internetových krámků nevím.
Můžu vám všem akorát napsat mou dobrou zkušenost s internetovým sekáčem kvítko.
Zboží vkládají pravidelně v úterý a v pátek. Zboží je čisté, poslané v čas a je ještě hezčí nežli na fotkách. Je škoda, že takové hodnocení není člověk by měl hned jasno kde dobře nakoupí.
Takže jestli jsi nezanevřela na internetové dětské sekáče tak zkus www.sekackvitko.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Díky.Nezanevřela.
zrovna jsem se tam dívala a vypadají veci dobře.Dík.
Jinak můj stav objednaného zboží je pořád stejný.Expeduje se .
A když jsem paní napsala,jestli se jí to zdá normální,tak samozřejmě neodepsala.
To jen pro ty,co nás sledují. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je fakt neuvěřitelný.
Myslím, že k žádné expedici zboží asi nikdy nedojde.
Jsem zvědavá jak to dopadne.
Hlavně bych paní neplatila nic dopředu.
Tak zatím ahoj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Rozhodně nic platit nebudu.
Ono by mi totiž určitě nic nepřišlo.
A opět pro ty ,co ná sledují.Hádejte?-
Mé zboží je stále ezpedováno.
A paní?neodpovídá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já si snad zkusim něco objednat.
Jenom by mě zajímalo jestli ten obchod teda ještě funguje.
Co jsi si objednávala stojí to aspoň za ty nervy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A opět jen pro ty,co nás stále sledují.
Mé zboží je stále expedováno.
Jinak žádná změna. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo.A objednala jsem si letní šaty,což už teď bude asi tabu,jelikož než to pošle,bude podzim
a rifle.
Mi přijde,jakoby to šla teprve někde shánět.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sekáček fešáček
Ahoj.Tento obchůdek se mi také líbil ovšem jen do té doby, než jsem si objednala 2 bundy. Cena + poštovné 315 kč, odeslané z účtu 24.5. Je to levnější platit předem, tak jsem to riskla. Bohužel dodnes nic nepřišlo, paní nebere telefony,nereaguje na emaily. Už jsem objednávala u více dětských sekáčků, vždy platila předem a vždy bylo vše v pořádku. Doporučuji NEPLAŤTE PŘEDEM. Já si tady už nic neobjednám!!! Přeji vám všem krásné léto.
- Citovat
- Upravit