Sekáček fešáček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Taky myslím.
Já mám taky dobré zkušenosti s těmito sekáščky.Ještě mimiweb. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, kazilo jí to sekáček - pravda jí kazila sekáček, tak to odstranila a je to. A další nový zákaznice, co jí ještě neznají a neví, jak to s paní a s jejím sekáčkem chodí, se můžou lehce nachytat, a o to jí nejspíš jde ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj lidi.No ty brďo!Máte pravdu!Tak vidíte,že jsem předtím nelhakla,když jsem tvrdila,že ji zrušila.Asi jsme tu paní tím vším ubily.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TAK TEDA TIM ASPON POTVRDILA NECESTNOST PROTOZE KDYBY TO CHTELA RESIT TY NEGATIVA TAK SE OMLUVI VSEM KOMU CO SLIBILA VYRESI NE ONA ZRUSI KNIHU NAVSTEV ABY MOHLA NAPALIT I DALSI MAMINKY ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj..Jak jste všichni na tom?Já teď čekám na složenku.Zatím nic.Tak uvidíme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, když vás tady tak sleduju, nebylo by lepší jet (jít) si to s tou paní majitelkou vyřídit nějak osobně? Já vím, že je to asi pro vás daleko, ale v rámci nějakého výlet s manželem/přítelem u zadku by to nebylo možné? Já být takhle naprdlá a dlouho naprdlá (jak tak koukám na délku a neschopnost komunikace ze strany té paní), tak se nerozpakuju a jedu k ní. Z očí do očí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.je mi to jasné.
Když mě vytáčí fakt,že se budu někde kodrcat kvůli její neschopnosti.
Minulý týden,ve čtvrtek 19.8., mi v tom hnusným dopise od ní napsala,že poslala složenku.Nevím,jak dlouho chodí složenky,ale zítra to už je celý týden.
Takže myslím,že skončím jak ty,Camillo.
Ale být tebou,tak jí taky ještě zbombarduju mailama s žádostí o peníze.Můžeš jí napsat,že jestli to nezařídí,napíšeš to ČOI.A navíc je to trestný čin,jak tu psala Markyt. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VIM ZE JE LEPSI Z OCI DO OCI ALE…JET DO PRAHY NAHANET PANI HABOR A DOHADOVAT SE NA TO UZ ANI NEMAM SILU
A ANI NENI TRESTNE CASTKA 300KC TAKZE BY SE O TO ANI NIKDO NEZAJIMAL POKUD TO NENI HROMADNA STIZNOST ![]()
- Citovat
- Upravit
Jo?Tak to já fakt nevím.
To by se muselo sehnat spousta lisí.Nebo poslat anonym na ČOI: ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokud si obchodnik - prodejce nechává zasílat peníze na svůj účet (třeba jen 50kč)a nezašle Vámi objednaný výrobek jedná se z jeho strany o nedodržení závazku vůči zákazníkovi.Každý obchodník je povinen být zapsán v obchodním rejstříku,pokud tomu tak není jedná se o černý prodej.
Stížnost na podnikatele se dá podat i na tomto úřadě.
Svou pravdu dokážete už tím,že máte uschovanou složenku nebo výpisem ze svého účtu,kde je zaznamenán převod peněz.
Trestný čin vzniká při krádežích od 5 000kč ,pokud je to nižší částka, jedná se o přestupek ,který se dalším tímto činem nasčítá ( toto je většinou majetková trestná činnost)
Pani,ale nedodržuje obchodní podmíky,tam je to jiné ČOI je povinná se zabývat i anonymem,je tu ale nevýhoda zpětného zaslání výsledku
- Citovat
- Upravit
PRESNE I JA
VELMI DOBRY ZKUSENOSTI