Sekáček fešáček
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tak jsem napsala opet do knihy pry ze anonymni prispevky budou smazavany jak muze byt anonym kdyz tam muze psat pouze registrovana osoba to je krava fakt ![]()
- Citovat
- Upravit
Teď jsem to četla.Jsi dobrá.To je na mé reakce a připomínky,které tam byly. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen si říkám,že ta paní si zbytečně komplikuje život.Třeba to myslí dobře,ale tím,že neodepíše na mail,tak akorát vzniká další,zbytečný,problém.
A když na to nemá čas,tak je mi to líto,ale prostě by se na to opravdu měla vyprdnout,než tohle.Si říkám,že už jí takhle písemně kamenovalo určitě tolik ženských,že už jí to ani nemůže bavit.A to je smutný.Protože to takhle v životě nemůže fungovat.
A dnes je doba na tyhle věci daleko horší.Lidi jsou nedůvěřiví,nekompromisní a chtěj o všem vědět.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé.Bohunko.Promiň.Úplně jsem tě přehlédla.Hele.A dá se alespoň nosit?Já ,když mi přišly ta zatrhané šaty,tak už mi došlo,proč má paní nažbrblené oblečení…!
Tím nechci říct,že je všechno hnusný.Říkám.Moje rifle byly fakt super,ale ty šaty… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych spíš uvítala, kdyby třeba někde byla možnost, že by si maminky navzájem říkaly, kde nemají dobré zkušensoti, aby pak někdo nenalelět.
Já osobně, jsem chtěla tam objednat, ale přečetla jsem si vaše přísvěvky jsem ráda, že jsem to četla.
Takto, kdyby bylo napsané, tam a tam nanakupujte, prptože… tak by tolik maminek nemělo problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Tak to jsem ráda.Že to k něčemu je.
Proto jsem to zakládala.
A taky si myslím,že by tu něco podobného na emiminu mělo vzniknout. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bibi, nosit se dá, je to dokonce i má velikost, ale stejně bych radši brala tamtu, kterou jsem si objednala, tahle mi oproti tamtý, přijde taková obyčejná. Teď je otázka, v jaký by ještě byla kvalitě, kdyby mi poslala tamtu… Takže se musím spokojit s něčím nž s ničím. Aspoň něco no, Vy ostatní, který pořád marně čekáte, jste na tom hůř. Já už se aspoň něčeho dočkala.
- Citovat
- Upravit
Tak alespoň něco,viď?Ale nadšeně to neznělo.
Tak si ji necháš?nedívala jsi se třeba,jestli tam ještě ta tvá původně zamluvená košilka je? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta má původní košilka tam je a je u ní napsáno ,,vyprodáno,, tak nevím, proč mi neposlala tu, když byla normálně volná, než jsem si jí objednala já… Nechám si jí už jen z toho důvodu, že nechci dopadnout jako Ty - vrátit jí zboží a nemít ani zboží, ani peníze. Fakt Tě lituju, že máš takovýhle problémy s ní ![]()
- Citovat
- Upravit
pro kvacku
dobry obchudky kde jsem nemela problem je laclik ,detsky svet ,seconhandpraha , danika ,livien kabelky naprosto uzasne ,etrendy a takhle bych mohla jmenovat nebo na mimibazarku jsou i nove uzasne veci plus aukro taky spolehlive.....jen proste tady ve fesacku problem proto jsem automaticky poslala penizky coz me nenapadlo ze takhle dopadnu...... ![]()
- Citovat
- Upravit
To nic.To je v poho.Dnes mi paní řekla,v tom dopise,že mi poslala složenkou peníze,ikyž jsma se domlouvaly na převodu peněž. A dokonce mi i psala,že už jsou převedené,před těmi 2 týdny.
A dnes se divila,že pořád obtěžuju,když mi asi už peníze poslala složenkou.
A jak to mám vědte,když mi ani nenapíše,že?A já pak sedím u počítačejak hlídací pejsek,jestli tam už na tom účtu penízky jsou.
Takže jsem sel logicky smířila s tím,že jsou v p…
Alespoň jsem ji už donutila k odpovědi.Ale říkam.Dokud tu složenku nebudu mít v ruce,tak pořád teda v klidu nebudu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jednou to je tak a podruhý jinak, tak se v tom vyznej, viď? Možná asi sama neví, co komu naslibovala a pak v tom má bordel.
- Citovat
- Upravit
Já mám jen dobrý zkušenosti např. s těmito sekáčky - Laclík, Supersekáč, Danika, Second Hand Iva, Sekáčtým…
- Citovat
- Upravit