Nepromokavé kalhoty
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Janeet jsi tu rozjela mánii
Zapojuju se a prosím také odkaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janeet Take se pridavam a prosim o odkaz, pani z nas bude mit radost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janeet píše:
ze softshellu písek z pískoviště jen opráším, malej seděl přímo v kaluži a nebyl mokrý a navíc já dát klukovi pogumované oblečení! tak druhý den sedím v čekárně na kožním
Pokud je pisek mokry, tak se to na to nalepi a zustanou fleky, o bahne ani nemluvim.Nam se nikdy nestalo, ze by deti z pogumovaneho obleceni mely nejaky kozni problem.Neni to neprodysne. Ty nove materialy jsou uz fakt vychytane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vam se fakt muzou valet deti v softshellu v bahne a dostanete to z kalhot jinak nez jejich vypranim?
Tak bud tu mame prilis agresivni louze nebo mam nejaky nachylny softshell (kupovano jako metraz, parametry solidni)
A to na nej opravdu nedam dopustit, ale do louzi a bahna neni nad pogumovanej hadr…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Softshell je super na vlhko a vítr nebo když dítě pouze normálně civilizovaně chodí a třeba občas spadne. Ale průchody loužema se stříkáním natož posezení v louži teda nedá. Na to jsou fakt dobrý ty gumový kalhoty. Taky jsem myslela, že to skončí na kožním, ale děti se tolik nepotí, navíc to nemají na sobě dlouho. Jen se nehodí v létě, když do mokra paří sluníčko. Tchibo i Lidl super, zatím je tam nemají, budou myslím během podzimu. Dají se koupit starší v bazarech za pěknou cenu a vypadají pěkně. A dle mě jsou lepší bez fleesu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pogumovaný gatě a bundy jsou super do lesní školky:-) softshell by holka asi za chvíli prodřela, bylo by mi víc líto toho než gumáků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@obrazek posláno