Dejte si pozor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dejte si pozor
Ahojky maminy,
Neda mi to,ale musím to napsat aby jste nedopadli jako já.
Objednala jsem si věci na mimi za 345,–Kč. Paní mi napsala co bude obsahovat balíček,ale když mi přišel tak mě málem omývali.Jsou to věci úplně jiné a jako sebrané někde u popelnice.Za tu cenu to je děs.
Má email: surna@seznam.cz a podepisuje se Andrea. A zatím se nehlásí na email.Chci po ní aby mi vrátila peníze.Tu hrůzu jí pošlu zpět.
Přeji všem atˇ se nespálí jako já.pa pa Pája
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Teda
![]()
A to na MMB-nebo tady, na EMIMINU ? Každopádně-díky moc za upozornění ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni tak těžké zjistit i přezdívku a odstatní věci když si to zadáš do vyhledavače na emiminu:-) ale třeba se jen paní spletla,nebo prostě měla o kvalitě jinou představu než ty.Když se ještě neozvala tak nevíš zda to byl umysl tak bych nevarovala(od toho je hodnocení u inzerentu) ale snažila se s ní domluvit.Takle jí schodíš třeba neprávem a tim spíš se taky nápravy nemusíš dočkat.Držim palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přezdívka Ajax, příspěvky 0, jen inzerce. Přidala jsem jí negativní hodnocení, abych varovala i ostatní před nákupem. Pokud se to vyřeší, dej prosím čertice vědět, poprosím pak adminy, aby bylo smazáno.
Kamčo, když zakladatelka píše, že se dotyčná nehlásí na emailu, tak pravděpodobně nechce komunikovat, nebo je na dovči, ale tam nebude věky ![]()
Mrzí mě, že už i tady
, no příště snad leda kupovat od aktivních uživatelek a ne jen od inzerentek. Osobní odběr to jistí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Kamčo,
sorry,ale psala mi co obsahuje balíček a pak poslala něco úplně jiného.A že by to byl omyl mi nepřijde. To by bylo dost divné. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Gino,
děkuji za podporu.
Ozvu se jestli se to vyřeší,zatím nic.Prý to psala od někoho a je na dovolené,pa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit