Janome 2041 S
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Janome 2041 S
Ahoj!
zatím šicí stroj nemám. když potřebuju něco šít, vozím si to k mamce. ona má nějakou starší ladu (15let určitě). teď, když jsem těhotná, je toho najednou víc, co bych chtěla šít. tak bych si chtěla koupit svůj stroj, v domácnosti se neztratí. ![]()
jsem už téměř 100%rozhodnutá, že bych si pořídila tenhle stroj: odkaz
vůbec tomu ale nerozumím, tak se chci raději poradit se zkušenými.
hlavní kritéria jsou pro mě: cena (dražší stroj bych už nechtěla, i tohle je pro mě docela velká suma), entl, overlock, prošívání vrstev u kalhot.
tak co myslíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Janome je všeobecně dobrá značka a tenhle má jako bonus kovový tělo,tak bych asi neváhala.Na nějaký profi šití to určo není,ale hobby šití zvládne určitě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako první stroj vypadá fakt dobře. Myslím, že pokud hodně nešiješ je tenhle víc než dobrý. A pokud tě šití začne bavit máš vždycky možnost tenhle prodat a pořídit si nějaké dělo. Je pravda, že mám mnohem co se výbavy týče chudšístroj a šiji na něm vše, ale co jsem přičichla k patchworkářkáma a viděla ty jejich mašiny, tak jen doma sakruju a nad fotkama těch úžasných mašin jen achám. Ale jak říkám, pokud bych si vybírala svůj první stroj určitě bych do něj šla, myslím, že splňuje vše, co by stroj měl mít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já neporadím, ale měla jsem úplně stejnou myšlenku. Hodně teda potřebuju spravovat manželovi pracovní věci, taky si pořád zkracuju kalhoty (mám ňáký krátký nohy či co, všechno mi je o kus delší).
Pořídila jsem teď stroj na aukru (zkusím sem dát fotku) a vyšel na 1300kč, ale ty by jsi zas měla nový, se zárukou.
Tak ať dobře šije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky za rady, už jsem si ho objednala. po vyzkoušení poreferuju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit