Trable se sekáčkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
trable se sekáčkem
Ahoj lidi.Jsem opravdu vytočená.
zakládala jsem tu diskuzi o Sekáčku fešáčku,internetový obchod s oblečením pro děti i dospělé,neochotě majtelky poslat objednané zboží,její nekomunikaci.
Měla jsem u ní objednané zboží za 500 Kč.A to už přes měsíc objednané.
Paní se mi ani neozvala.A právě mi pošta doručila objednané zboží na dobrku,chtěla jsem platit převodem.
Ani mi nedala vědět,že něco posílá.Natož dobírkou.Už jsem myslela,že to prostě nebude.A říkala jsem si,že až mi dá vědět,tak to prostě zruším.
To je jednání.Fakt nemám slov…! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Njn, to se stává a je to holt risk. Ale i takovému jednání se lze bránit. Ale proč jsi tedy neposlala ten příspěvek do své původní diskuze? Není tak stará. Od června?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Ani nevím.Byla jsem tak vytočená.
Alespoň to „bouchne“ přes obličej i ty,co tam mají něco objednané a o mé diskuzi nemají ani potuchy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminko nezlobte se na mne ,možná Vás svým názorem ještě více rozčílím ale četla jsem vaši minulou i tuto diskusi.Nevím sice jaké poměry vládnou v onom sekáčku ,ale jedno vím jistě.Pokud jste v uzavření objednávky uvedla jako platbu převodem,očekává se tedy platba předem.Takže Vámi zmiňovaná paní čekala také měsíc zda jí platba dojde.Nebo Vám měla zaslat nezaplacené zboží zdarma a čakat jestli jej uhradíte?Zaslala Vám jej proto na dobírku tam má jistotu že zboží uhradíte.Myslím že si nemáte proč stěžovat.Raději anonymně.
- Citovat
- Upravit
Tak jsem si pořádně pročetla diskuzi, původně jsem si myslela že je to o tom že paní neposlala podklady k platbě a tak neměla Bibi jak zaplatit, ale teď mi přijde opravdu že se spíš čekalo až prodávající řekne o placení osobně… ![]()
Každopádně když to tak udělala i lidem kteří zaplaceno předem opravdu měli tak, je to asi půl napůl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Chápu a rozumím.jde o to,že mi paní asi po 10-ti denní mé žádosti o uzavření mé rezervace,mi poslala jen to ,že má rezervace je zrušena a zboží expedováno.A já ji napsala,kdy mi to odešle a ona ani jednou nedepsala,tak to je divný.V případě,že by došlo k tomu omylu,co píšete vy,což klidě třeba mohlo,ale nevím,tak bych čekala,že mi paní napíše,že prosí o zaslání peněz na účet,aby mohla poslat zboží.Ale nikdo mi na psaní neragoval,ani nic takového nenapsal.A já nevím,co znamené zboží je expedováno.A já mám zkušenosti s ostatími prodejci jen super.Každé nedorozumnění či nepochení jsme hned řešili písemně.A když jsem poslala dotaz,tak mi bylo vždy odpovězeno.Tady ne.Tak to nechápu.
Myslím,že to je hlavně o komunikaci.A navíc,pokud by tedy došlo k omylu.Což se může stát. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A hlavně jsem si myslela,že prostě dojde klasické uzavření objednávky v podobě vaše objednávka byla uzavřena prosím o zaslání peněz na účet.A ne něco o expedování.Pod tím si můžu představit cokoliv.
Víte.Já klidně omyl přiznám.A kllidně se paní omluvim.Ale neodpovídat,nebo nekomunikovat,nebo nevkládat slibovené zboží atd…,tak to té paní na důvěře nepřidá.To se na mě zlobit nemůžete. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže neposlala žádný podklady k platbě? Tohle je to co tam chybí, v obou diskuzích. Mi se jednou stalo něco podobnýho s babyexpert.cz, zadala jsem platbu kartou při předání PPL (protože to tam měli jako možnost) a nic… A druhý den nic… Třetí den jsem tam zavolala (kupodivu telefon zvedli) a řekli že čekají až jim pošlu peníze na účet. Tak jsem se divila co to jako, že jsem zadala platbu při převzetí od PPL a oni že ano, tuto možnost jsem sice zadala, ale PPL nemá ty mašinky na to, takže prostě platba předem. Ale že by to napsali? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bych taky koukala.:-)To je někdy na pěst.:-)Já byla také zvyklá,že každý prodávající napíše,že byla uzavřena objednávka,nebo v případě doporučeně že byla odeslána,ale něco o expedování?To fakt neberu jako uzavřenou objednávku,kterou mám zaplatit.A paní v podmínkách píše,že mám vše po uzvření zkontrolovat a já neměla co.
Někteří prodejci posílají i objednávku s žádostí o zaplacení i dvakrát.Tak fakt nevim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.Tak se mi paní ozvala.Došlo opravdu k obosustrannému nedorozumění,co se objednávky týče,paní uznala svou chybu ,co se komunikace týče a zachovala se velmi solidně,když mi nabídla,že si nemusím vyzvedávat balíček.
Takže jsem ráda,že alespoň v tomto to je v pořádku uzavřené.
Všem hezký den. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit