Trable se sekáčkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
644
19.7.10 08:44

trable se sekáčkem

Ahoj lidi.Jsem opravdu vytočená. :mrgreen: zakládala jsem tu diskuzi o Sekáčku fešáčku,internetový obchod s oblečením pro děti i dospělé,neochotě majtelky poslat objednané zboží,její nekomunikaci. :mrgreen: Měla jsem u ní objednané zboží za 500 Kč.A to už přes měsíc objednané. :cry: Paní se mi ani neozvala.A právě mi pošta doručila objednané zboží na dobrku,chtěla jsem platit převodem. :mrgreen: Ani mi nedala vědět,že něco posílá.Natož dobírkou.Už jsem myslela,že to prostě nebude.A říkala jsem si,že až mi dá vědět,tak to prostě zruším. :pocitac: To je jednání.Fakt nemám slov…! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
19.7.10 09:46

Njn, to se stává a je to holt risk. Ale i takovému jednání se lze bránit. Ale proč jsi tedy neposlala ten příspěvek do své původní diskuze? Není tak stará. Od června?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.7.10 09:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.7.10 09:59

Ahoj.Ani nevím.Byla jsem tak vytočená. :mrgreen: Alespoň to „bouchne“ přes obličej i ty,co tam mají něco objednané a o mé diskuzi nemají ani potuchy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.7.10 10:00

A a jak jsi myslela,že se dá proti tomu bránit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.7.10 10:16

Třeba touhle cestou:
http://www.coi.cz/cs/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.7.10 10:20

Díky.Super.A něco třeba anonymního? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.7.10 10:47

Dopis? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.10 11:01

Maminko nezlobte se na mne ,možná Vás svým názorem ještě více rozčílím ale četla jsem vaši minulou i tuto diskusi.Nevím sice jaké poměry vládnou v onom sekáčku ,ale jedno vím jistě.Pokud jste v uzavření objednávky uvedla jako platbu převodem,očekává se tedy platba předem.Takže Vámi zmiňovaná paní čekala také měsíc zda jí platba dojde.Nebo Vám měla zaslat nezaplacené zboží zdarma a čakat jestli jej uhradíte?Zaslala Vám jej proto na dobírku tam má jistotu že zboží uhradíte.Myslím že si nemáte proč stěžovat.Raději anonymně.

• Citovat
  • Upravit
16291
19.7.10 11:16

Tak jsem si pořádně pročetla diskuzi, původně jsem si myslela že je to o tom že paní neposlala podklady k platbě a tak neměla Bibi jak zaplatit, ale teď mi přijde opravdu že se spíš čekalo až prodávající řekne o placení osobně… :think:

Každopádně když to tak udělala i lidem kteří zaplaceno předem opravdu měli tak, je to asi půl napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.7.10 11:19

Ahoj.Chápu a rozumím.jde o to,že mi paní asi po 10-ti denní mé žádosti o uzavření mé rezervace,mi poslala jen to ,že má rezervace je zrušena a zboží expedováno.A já ji napsala,kdy mi to odešle a ona ani jednou nedepsala,tak to je divný.V případě,že by došlo k tomu omylu,co píšete vy,což klidě třeba mohlo,ale nevím,tak bych čekala,že mi paní napíše,že prosí o zaslání peněz na účet,aby mohla poslat zboží.Ale nikdo mi na psaní neragoval,ani nic takového nenapsal.A já nevím,co znamené zboží je expedováno.A já mám zkušenosti s ostatími prodejci jen super.Každé nedorozumnění či nepochení jsme hned řešili písemně.A když jsem poslala dotaz,tak mi bylo vždy odpovězeno.Tady ne.Tak to nechápu. :-D Myslím,že to je hlavně o komunikaci.A navíc,pokud by tedy došlo k omylu.Což se může stát. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.7.10 11:31

A hlavně jsem si myslela,že prostě dojde klasické uzavření objednávky v podobě vaše objednávka byla uzavřena prosím o zaslání peněz na účet.A ne něco o expedování.Pod tím si můžu představit cokoliv. :-DVíte.Já klidně omyl přiznám.A kllidně se paní omluvim.Ale neodpovídat,nebo nekomunikovat,nebo nevkládat slibovené zboží atd…,tak to té paní na důvěře nepřidá.To se na mě zlobit nemůžete. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
19.7.10 12:23

Takže neposlala žádný podklady k platbě? Tohle je to co tam chybí, v obou diskuzích. Mi se jednou stalo něco podobnýho s babyexpert.cz, zadala jsem platbu kartou při předání PPL (protože to tam měli jako možnost) a nic… A druhý den nic… Třetí den jsem tam zavolala (kupodivu telefon zvedli) a řekli že čekají až jim pošlu peníze na účet. Tak jsem se divila co to jako, že jsem zadala platbu při převzetí od PPL a oni že ano, tuto možnost jsem sice zadala, ale PPL nemá ty mašinky na to, takže prostě platba předem. Ale že by to napsali? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.7.10 12:37

Tak to bych taky koukala.:-)To je někdy na pěst.:-)Já byla také zvyklá,že každý prodávající napíše,že byla uzavřena objednávka,nebo v případě doporučeně že byla odeslána,ale něco o expedování?To fakt neberu jako uzavřenou objednávku,kterou mám zaplatit.A paní v podmínkách píše,že mám vše po uzvření zkontrolovat a já neměla co. :nevim: Někteří prodejci posílají i objednávku s žádostí o zaplacení i dvakrát.Tak fakt nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
21.7.10 15:54

Ahoj.Tak se mi paní ozvala.Došlo opravdu k obosustrannému nedorozumění,co se objednávky týče,paní uznala svou chybu ,co se komunikace týče a zachovala se velmi solidně,když mi nabídla,že si nemusím vyzvedávat balíček. :-D Takže jsem ráda,že alespoň v tomto to je v pořádku uzavřené. :-D Všem hezký den. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat