Velikosti pro 4 kilové miminko v HM

4855
2.8.10 17:29

Velikosti HM

Ahoj poradi mi nekdo?Jake mate zkusenosti s cislovanim obleceni HM? Chci koupit takovou tu medvidkovou kombinezu pro lednoveho novorozence pocitam ze bude mit tak okolo 4 kg, proto kupujeme vse od vel. 62. Ale nevim jestli to cislovani tam odpovida. Mam strach aby to nebylo moc male a nenosil to treba jen par dni.. :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
2.8.10 18:13

Ahoj,

HM ma cislovani minimalne o cislo vetsi. Tezko rict, nektere kousky mi prijdou akorat, jine vetsi o cislo a jine zase nejmene o dve. HM kupujeme detem od narozeni, takze zkusenosti mame vice nez dost.

Pokud je to kombineza vyteplena jako svrchni cast, tak vetsi cislo by vadit nemelo. Ja kupuju vse o kousek vetsi a aspon to decka poradne vynosi.

S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
2.8.10 18:15

Ahoj,
Dle mých zkušeností, velikost HM 50 je tak 62.
Nyní máme 64cm, 6,85kg a kalhoty máme 50 8-o má široké pružné lemy-tak možná to bude tím, že je má ještě dobré.Košilky dvě 56, taky nosíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.8.10 18:24

Diky moc za rady.. :kytka: Prave jsem se bala aby to nebylo moc maly.. Jo a jeste se chci zeptat v Letnanech je taky detske HM a Next.. Po dlouhe dobe se chystam do Prahy a nejak mi to vypadlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7902
2.8.10 18:54
Shaniah píše:
Ahoj,

HM ma cislovani minimalne o cislo vetsi. Tezko rict, nektere kousky mi prijdou akorat, jine vetsi o cislo a jine zase nejmene o dve. HM kupujeme detem od narozeni, takze zkusenosti mame vice nez dost.

Pokud je to kombineza vyteplena jako svrchni cast, tak vetsi cislo by vadit nemelo. Ja kupuju vse o kousek vetsi a aspon to decka poradne vynosi.

S.

To můžu jen potvrdit. :palec:

S Nextem úplně naopak :-? Ten má hlavně nějak nepochopitelné střihy…poté, co jsem musela vrátit kalhoty, které v pase nezapnul asi o 10cm a košili, do které neprotáhnul ruce rukávama a tričko, které mu bylo malé přes břicho, tak se mu vyhýbám obloukem :roll: Design nic moc a ještě k tomu ty děsné střihy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.8.10 19:11
vulpes píše:
Shaniah píše:
Ahoj,

S.

To můžu jen potvrdit. :palec:

S Nextem úplně naopak :-? Ten má hlavně nějak nepochopitelné střihy…poté, co jsem musela vrátit kalhoty, které v pase nezapnul asi o 10cm a košili, do které neprotáhnul ruce rukávama a tričko, které mu bylo malé přes břicho, tak se mu vyhýbám obloukem :roll: Design nic moc a ještě k tomu ty děsné střihy

No me se next teda designove hodne libi.. Zalezi asi na vkusu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
2.8.10 20:07

Ahoj Penaldo,

moje zkušenosti s HM jsou takové, že je vše mnohem větší, to samé u Nextu, takže to má výhodu, že to déle vydrží. Ale záleží jak máš velké dítě, podle toho musíš i přizpůsobit nakupování velikostí.

Nechápu jak píše Vulpes, že malému Next neseděl, nikoho jiného takového neznám. :nevim: Chápu, že se nemusí líbit, každý máme jiný vkus. Já Next kupuji pořád a jsem s ním moc spokojená, jak vzhledově tak prakticky, prostě nám sedí. teď jsem kupovala malé v Nextu sukni, která je velikostně na 1,5 - 2 roky a nosí jí moje 3,5 letá dcera. Horší zkušenost mám s Nextem, když jsem kupovala v bazaru přes net a byla vytahaná guma v pase, protože malá bya spíš drobek.

Zase bych nekupovala kombinézku moc velkou, aby v ní pak neplaval. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
2.8.10 21:00
Berda74 píše:
Ahoj Penaldo,

moje zkušenosti s HM jsou takové, že je vše mnohem větší, to samé u Nextu, takže to má výhodu, že to déle vydrží. Ale záleží jak máš velké dítě, podle toho musíš i přizpůsobit nakupování velikostí.

Nechápu jak píše Vulpes, že malému Next neseděl, nikoho jiného takového neznám. :nevim: Chápu, že se nemusí líbit, každý máme jiný vkus. Já Next kupuji pořád a jsem s ním moc spokojená, jak vzhledově tak prakticky, prostě nám sedí. teď jsem kupovala malé v Nextu sukni, která je velikostně na 1,5 - 2 roky a nosí jí moje 3,5 letá dcera. Horší zkušenost mám s Nextem, když jsem kupovala v bazaru přes net a byla vytahaná guma v pase, protože malá bya spíš drobek.

Zase bych nekupovala kombinézku moc velkou, aby v ní pak neplaval. :nevim:

Takze myslis ze ta 56 by nam stacila pochopila jsem z predchozich prispevku ze odpovida 68? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.8.10 07:44

Vezmi s sebou metr a změř to. Předpokládám, že kombinéza bude mít i kapuci, takže to změříš lehko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
3.8.10 08:32
Pipet píše:
Vezmi s sebou metr a změř to. Předpokládám, že kombinéza bude mít i kapuci, takže to změříš lehko…

No vidis to me nenapadlo :o Diky :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
5.8.10 17:00

No já nevím, do 56 bych asi nešla, koupila bych zlatý střed a to velikost 62, nevím teda kdy se má prcek narodit, jestli na začátku zimy nebo spíš ke konci, podle toho bych nakupovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat