Bavlněné košilky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15043
27.7.10 11:20

Bavlněné košilky

Ahoj,
mam doma par (kolem deseti) takovych tech starych bavlnenych kosilek. Jeste po me a manzelovi. Neco je snad i len, nejak to nepoznam. :oops:
Nevim, co s nimi, a kdysi jsem nekde cetla, ze je snad nejaka detska nemoc, neco jako nesnaselivost obleceni a pani prave shanela tyto kosilky. Nevite nekdo, kam je poslat, kdo by o ne mel zajem? Nechci je jen tak vyhodit. :nevim:
Jsou to takove ty klasicke zavazovaci na snurky, pred tremi lety je meli i na detskem v Podoli, ted tedy nevim. :think:
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7887
27.7.10 11:57

Bud v klidu, v podoli je maji stale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
27.7.10 12:11

Já bych doporučovala věnovat je - pokud jsou v použitelném stavu, buď dětskému oddělení nemocnice nebo kojeneckému ústavu - i když tam je asi pro nepraktičnost nebudou chtít.

V kojeneckých ústavech mají teď nějaké předpisy,co můžou vzít a co ne. Ty děti totiž nejsou „socky“, aby tam každý posílal, co se mu nehodí..Nadsazuji, snad chápeš, jak to myslím. Informovala jsem se na to, protože jim chci poslat několik párů kvalitních prvních capáčků od Bati nebo firmy Jonap, nošené jen malou a asi jeden měsíc.Prostě cokoliv tam pošleš, musíš počítat s tím, že to třeba vyhodí.

Já jich mám doma taky plno, máme je schované „na památku“. Pro děti jsem je nepoužívala, vyhrnují se z nich zádíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
27.7.10 16:55

Muzes je darovat pres mimibazar.cz
Urcite se najde nejaka maminka, ktere se budou hodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Enkíí
25.10.13 19:32

Sháním klasické košilky na mimčo

Ahojky, sháníme na mimčo právě takové košilky…není nad starou klasiku. Klidně je i odkoupím. Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat