Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Od unora máme Buřinku a ted jsem si všimla, že jednou se strhává inkaso a jednou trvalý příkaz, který jsem zadala. Napsala jsem jim žádost o vrácení duplic. splátek, ale myslím, že nevrátí-je to moje chyba. Máte s tím někdo zkušenost? Jedná se o 9tis. Děkuji
Pokud jde skutečně o duplicitní platbu, tak ti ji vrátí, neboj.
@Moucharda to je jasne, uz jsem jim napsala. Zajimali mne vase zkusenosti. I kdyz nepredpokladam, ze je jeste nekdo tak blby jako ja
![]()
@katuska84 ale je
povedlo se mi takhle platit tři měsíce hypotéku dvakrát. Ja jim tedy volala a domluvila se, ze to použijí jako klasické tři splátky a na tu dobu jsem pozastavila trvaly příkaz
takže to nevraceli
@katuska84 taky se mi to povedlo u nějakého pojištění, sice ne tak dlouho, ale tak jedenkrát ano. Přeplatek mi vrátili.
@Tichošlápek to by bylo fajn..ale pani to hned zavrhla, ze to mozne neni.No uvidime..ale predstava, ze nam ted vrati 9tis je super…zrovna budeme pořizovat vybavicku ![]()
@katuska84 píše:
@Tichošlápek to by bylo fajn..ale pani to hned zavrhla, ze to mozne neni.No uvidime..ale predstava, ze nam ted vrati 9tis je super…zrovna budeme pořizovat vybavicku
Je možné, že by se ti kvůli duplicitním platbám ozvali sami. Rozhodně si peníze nemohou nechat a musejí je vrátit!
@The_Assassin ted ctu na internetu, ze pokud se jedna o splatky uveru, coz vlastne uver je, penize se nevraci.