Duplicitní splátky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
525
20.9.17 08:57

Duplicitní splátky

Od unora máme Buřinku a ted jsem si všimla, že jednou se strhává inkaso a jednou trvalý příkaz, který jsem zadala. Napsala jsem jim žádost o vrácení duplic. splátek, ale myslím, že nevrátí-je to moje chyba. Máte s tím někdo zkušenost? Jedná se o 9tis. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
20.9.17 09:12

Pokud jde skutečně o duplicitní platbu, tak ti ji vrátí, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
20.9.17 09:13

@Moucharda ano je to každý mesíc 1091kč -ale dva krát. DÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
20.9.17 09:14

@katuska84 Mně neděkuj, napiš bance…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
20.9.17 09:38

@Moucharda to je jasne, uz jsem jim napsala. Zajimali mne vase zkusenosti. I kdyz nepredpokladam, ze je jeste nekdo tak blby jako ja :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.9.17 09:43

@katuska84 ale je :mrgreen: povedlo se mi takhle platit tři měsíce hypotéku dvakrát. Ja jim tedy volala a domluvila se, ze to použijí jako klasické tři splátky a na tu dobu jsem pozastavila trvaly příkaz ;) takže to nevraceli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24118
20.9.17 09:50

@katuska84 taky se mi to povedlo u nějakého pojištění, sice ne tak dlouho, ale tak jedenkrát ano. Přeplatek mi vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
20.9.17 09:51

@Tichošlápek to by bylo fajn..ale pani to hned zavrhla, ze to mozne neni.No uvidime..ale predstava, ze nam ted vrati 9tis je super…zrovna budeme pořizovat vybavicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.9.17 10:22
@katuska84 píše:
@Tichošlápek to by bylo fajn..ale pani to hned zavrhla, ze to mozne neni.No uvidime..ale predstava, ze nam ted vrati 9tis je super…zrovna budeme pořizovat vybavicku :)

Je možné, že by se ti kvůli duplicitním platbám ozvali sami. Rozhodně si peníze nemohou nechat a musejí je vrátit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
20.9.17 11:49

@The_Assassin ted ctu na internetu, ze pokud se jedna o splatky uveru, coz vlastne uver je, penize se nevraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný