Dobrá čistírna Praha

31
17.9.17 11:28

Dobrá čistírna Praha

Hezkou neděli všem!

Prosím poradil by mi někdo dobrou/kvalitní čistírnu v Praze za rozumnou cenu? Nejlépe Praha 4,10,11, ale klidně si dojedu i mimo tyto části. Potřebuji nechat vyčistit hlavně kvalitní kabáty a bundy a po předchozích negativních zkušenostech s velkými řetězci v OC bych raději klidně malou ověřenou čistírnu.

Všem předem moc děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
25.4.19 17:53

Doporučení čistírny v Praze

Mám dobré zkušenosti s čistírnou Cleany ( www.cleany.cz ). Nabízejí dopravu, takže nemusíš nikam chodit. Přijedou domů k tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.21 14:41

Cleany.cz

Rozhodně nedoporučuji!! Kabát s kožešinou nám vrátili nevyčištěný, ale zato se ztracenou (zničenou) výstelkou a se zplstnatělou kožešinou. Po reklamaci pouze došlo k vyčištění, ostatní zůstalo a navíc roztrhli kožešinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.21 18:17

Já jsem vyzkoušela asi 5 druhů čistířen, do OC už také nedávám..
Mohu doporučit na Praze 7, ale otázka, jestli se vam cesta vyplati: https://royalclean.cz/nase-sluzby/
je to na milady horakove
i na googlu maji 4,5/5 recenze, asi je lepší se podívat na ty recenze předem na googlemaps

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.4.22 18:42

Ne čistírna Rapid Service, Budějovická Praha 4!

Čistírna Rapid Service, s. r. o., Budějovická, Praha 4, mi místo vyčištění potahu matrace potah ještě více znečistila a navíc na 2 místech ROZTRHALA. Nechtějí vrátit zpět ani korunu! Vyhněte se jim! Šmejdi! Mnoha zákazníkům zničili celé obleky, kabáty, atd.
Jednatelkou je nepoctivá a hrabivá Kateřina Švehlová ze Senohrab, U Školky 178.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
6.5.22 17:32

Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)

Krásný den

Terka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný