Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezkou neděli všem!
Prosím poradil by mi někdo dobrou/kvalitní čistírnu v Praze za rozumnou cenu? Nejlépe Praha 4,10,11, ale klidně si dojedu i mimo tyto části. Potřebuji nechat vyčistit hlavně kvalitní kabáty a bundy a po předchozích negativních zkušenostech s velkými řetězci v OC bych raději klidně malou ověřenou čistírnu.
Všem předem moc děkuji za tipy.
Mám dobré zkušenosti s čistírnou Cleany ( www.cleany.cz ). Nabízejí dopravu, takže nemusíš nikam chodit. Přijedou domů k tobě
Rozhodně nedoporučuji!! Kabát s kožešinou nám vrátili nevyčištěný, ale zato se ztracenou (zničenou) výstelkou a se zplstnatělou kožešinou. Po reklamaci pouze došlo k vyčištění, ostatní zůstalo a navíc roztrhli kožešinu.
Já jsem vyzkoušela asi 5 druhů čistířen, do OC už také nedávám..
Mohu doporučit na Praze 7, ale otázka, jestli se vam cesta vyplati: https://royalclean.cz/nase-sluzby/
je to na milady horakove
i na googlu maji 4,5/5 recenze, asi je lepší se podívat na ty recenze předem na googlemaps
Čistírna Rapid Service, s. r. o., Budějovická, Praha 4, mi místo vyčištění potahu matrace potah ještě více znečistila a navíc na 2 místech ROZTRHALA. Nechtějí vrátit zpět ani korunu! Vyhněte se jim! Šmejdi! Mnoha zákazníkům zničili celé obleky, kabáty, atd.
Jednatelkou je nepoctivá a hrabivá Kateřina Švehlová ze Senohrab, U Školky 178.
Milé uživatelky,
otevřeli jsme pro Vás novou Poradnu na téma vše kolem praní. Dozvíte se zde, jak si poradit i s těmi nejodolnějšími skvrnami a mnohé další užitečné informace. =)
Krásný den
Terka ![]()